C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Böle bir sacmalık olurmu bak admin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serkandak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 354

serkandak

Level 2
Üye
Konular
44
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bune bole kardesım ya 50 tl yapmısınız hp uretımı felan efsun koymussunuz calısan efsunu bakımdan sonra calısmaz yapmısınız ne bu kardesım adı oyun tamam da cocuk oyuncagı deyıl kafanıza göre efsun iptalı yapıyorsunuz iptal etcenız neden koyuyorsunuz o kadr efsun getıren adam bos yere getırmıs oluyor bı cözum yolu bulun herseye buluyorsunuz ya bunada bulun artık edıtlerı gerı alıp krıstalmı yuklersınız yada efsunu gerımı calıstırsınız bılmıyorum ama bunu da duzeltın bı zahmet okadar para verıyoz bu oyuna ekmek yıyorsanız hakını verın kul hakkı cıkar

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

katılıyorum efsun çalışmıyorsa TEKRARLANAN BECERİ HASARINA KARŞI KOYMA efsununda yaptığınız gibi marketten efsunu kaldırıp alan oyuncuların kristallerini iade edin yada efsunu çalışır hale getirin.....
katılıyorum efsun çalışmıyorsa TEKRARLANAN BECERİ HASARINA KARŞI KOYMA efsununda yaptığınız gibi marketten efsunu kaldırıp alan oyuncuların kristallerini iade edin yada efsunu çalışır hale getirin.....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri