- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bune bole kardesım ya 50 tl yapmısınız hp uretımı felan efsun koymussunuz calısan efsunu bakımdan sonra calısmaz yapmısınız ne bu kardesım adı oyun tamam da cocuk oyuncagı deyıl kafanıza göre efsun iptalı yapıyorsunuz iptal etcenız neden koyuyorsunuz o kadr efsun getıren adam bos yere getırmıs oluyor bı cözum yolu bulun herseye buluyorsunuz ya bunada bulun artık edıtlerı gerı alıp krıstalmı yuklersınız yada efsunu gerımı calıstırsınız bılmıyorum ama bunu da duzeltın bı zahmet okadar para verıyoz bu oyuna ekmek yıyorsanız hakını verın kul hakkı cıkar
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
katılıyorum efsun çalışmıyorsa TEKRARLANAN BECERİ HASARINA KARŞI KOYMA efsununda yaptığınız gibi marketten efsunu kaldırıp alan oyuncuların kristallerini iade edin yada efsunu çalışır hale getirin.....
- Konular
- 136
- Reaksiyon Skoru
- 68
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
katılıyorum efsun çalışmıyorsa TEKRARLANAN BECERİ HASARINA KARŞI KOYMA efsununda yaptığınız gibi marketten efsunu kaldırıp alan oyuncuların kristallerini iade edin yada efsunu çalışır hale getirin.....