Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
HackShield V5
HackShield V5 Ortak Özellikler
-İp Alma Engeli (Cmd Fix , Root Fix)
-Cheat Engine , OllyDbg , Fiddler , Cimâs Cpu Vb. Terminate Ve Suspend Programları Engelli.
-Pong Koruması
-Exe ile Birleşik Pack Uygulaması
-Özel Şifreleme Algoritması
-Efsun Botları , MultiHack , WallHack , 7x ve Türevleri Engelli
-.mix ,flt,asi,m3d, .py Dosyaları Engelli
-DLL İnject Koruması
-Otomatik Güncelleme Sistemi İle Her Daim Güncel.
-VİRTUAL MEMORY EXEâSİ : Oyuna Giriş Exesi Ram Üzerinden Çalışır Oyuncuların Veyahut Yazılımcıların Exeâye Ulaşması İmkansıza Yakın Bir Seviyededir Bu Sayede Ponga Asla Ulaşılamaz Tam Koruma Sağlanır.
Piyasadakilerden Farkı Nedir ?
-Her hile koruma sisteminde gördüğüm kadarıyla oyun exesinden koruma yapılmaya çalışılmış , içine molebox ile FR2Teamâin paylaşmış olduğu dll engelleme kodlarını vs. koyup birde üzerine enigma ile kitleyip ben hile engel yapıyorum diye piyasaya çıkmaya çalışan çok , arkadaşlar oyun exesinden koruma olsaydı eğer şuanda metin2â²de hile kalmazdı değil mi ? elbette günümüzde geçilemeyecek derecede bir sistem bulunmamaktadır , şuanda sistemimi 0â²dan başka hiç bir yerden etkilenmeden hiç bir kaynak kullanmadan yapmış olmaktan dolayı gurur duyuyorum vermiş olduğum ref linkinden oyuna girip programımı deneyebilirsiniz , çok profesyonel yazılımcılar hariç yazılımı geçebilicek birisi yok arkadaşlar garanti ediyorum oyununuz güven içinde olacaktır.
Referans Server İsteyenler Skype Üzerinden Ekleyebilirler.
Gördüğüm en sağlam sistemlerden biridir.
1 adet satın aldım memnunum suan serverımde hıle calısmıyor acarmıyor userler hıcbır hıle
Helal olsun valla sağlam sistem eline sağlık.
Sistem Gerçekten Çok Güzel ProFonLex(Ufuk) 'u daha Öncedende Tanıyorum Güvenilir Biridir.Daha Önce Serverinde Uzun Zaman GM lik Yaptım.Çok İyi Arkadaşımdır. Hile Açılmıyor Ben Denedim Hemen Hemen Bütün Hileleri Çalışmayı Bırak Hile Açılmadı Bile Oyunu Açmadan Çalışsada Oyunu Açınca Açık Olan Hileleri Engelleyip Kapatıyor İlkkez Böyle Bir Sistem Gördüm Harika BirşeyHerkese Kesinlikte Tavsiye Ederim Sistemin Özelliklerine Göre Sistem Bedava Sayılır Yani
Ayrıca Hileler Çalışmadığı İçin Efsun Botuda Çalışmıyor ama Bunu Aşmak Çok Kolay Oyun İçi Efsun Botu Sistemi Kurarak Hallediliyor Böylece Oyuncu Artıyor Kesinlikle Kendi Serverimde Gördüm Bunu
![]()
ben böyle hack shiled görmedim amk injector' e tıklıyorum yüzünü göremeden kapatıyor cok basarılı güvenilir tavsiye ederim .
Güvenilir Ve Sağlam Bir Koruma Sistemi Yapımcısı ProFonLexEmeğini Hakkını Verin Güvenle Alabilirsiniz
Hayırlı Satışlar Sistem Alınmıştır Sağlam Bir Sistem Önerilir.
%100 Güvenilir Kibardır hayırlı satışlar . Kullanıyorum çok rahat .
Hayırlı satışlar herkese tavsiye ederim sistem çok sağlam güvenilirdir satan kişi alabilirsiniz içiniz rahat olsun
sistem harika kolay gelsin![]()
Sağlam sistemmiş hayırlı satışlar
Burdaki Alıntılara Bakın Öyle Yorum Atın Kimse Burda Dolandırılmıyor Yukarıdaki Alıntılara Göre Yorum Atarsanız Sevinirim Konuyu Baltalamayın Lütfen Emeğe Saygı.
İletişim Bilgileri
GSM : 0850 885 01 57
Son düzenleme:
Teşekkürler Satışlarımız Devam Etmektedir.Gördüğüm en sağlam sistemlerden biridir.
Yorumlarınız İçin Teşekkürler Günceldir.önemli değil arkadaşlar tavsiye ederim güvenilir biridir..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)