berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

edit puroblemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llPaaTRooNll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 478

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar ben nesne marketten özel edit yaptım 6 adet ama problemli çıktı editleri takınca büyülü keskinlik açıp canavarlara vurduğum anda verdiğim zarar kadar benim hp mide eksiltiyo bu konuda yardım ederseniz sevinirim.....ve shorty kardeş sende bu msj okuda bi çözüm bul bu senin oyunun aldığın parayı helalinden yemek istiyosan helalinden iş yap yoksa o para sana benden yana haramdır......teşekkürler...

Karakterlere karşıda aynı mı, normalde vücut darbelerini yansıtma şansı ile rakibin size yaptığı atağın,kendisine dönmesini sağlar, rakip size vurması muhtemel hasarı,kendisi yer karaktere vurmuş olsanız karşıdaki kişinin vücut d. yansıtması olur'du.

yok kardeşim sadece hayvanlarda oluyo karakterlere karşı sıkıntısı yık ama hayvanlarda 1 guruba büyülü keskinlik açıp vurdum anda ölecek dereceye geliyorum ....ve şuda var büyülü keskinlik açmadım zaman sıkıntısı olmuyo editler çok problemli....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri