C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Saçmalık.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SharkqL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Güncel

Eskiden Kalma 4500 Hpli Ayakkabı Kolye Vb İtemlerin Artık Bir Değeri Kalmadı Oyunda.Yeni Market,yani item önerme sisteminde son 2 efsuna hp getirilebiliyor

Bundan önceki item önermede ( Kılıç bıçak çiftel) getirilebiliyorkenkinde Son 2 Efsuna Karakter Atak,Karakter Savunma getirilebiliyordu Neden peki yeni sistemde Hp Getiriliyor Çözebilmiş değilim

Bir An Önce Bu Efsunun kaldırılıp,Alınan itemlerin silinmesini istiyorum.

Türkay Benim diğer konumda 2.seçeneğin bir birleşme olabileceğini vurguladı.Voltrandakilerin oranı 15 e düşemiyeceğine göre bizimkiler 30 a çıkarılacak demektir.

Sizin Her Yaptığınız Hamlede Biz Zarar Etmek Zorundamıyız ?

Zarar edilecek bir durum yok, en büyük zararı son 2 yıl içerisinde ( Eski item önermenin kapatılmasından sonra ) oyuna sıfırdan başlayıp item yapamayanlar yaşıyordu.

İtem yapamayanları bırak eski sistem editlere sahip oyuncuların kendilerini birşey sanıp oyunda Tekel item ortamı yaratıyorlardı çok iyi oldu çok da güzel oldu bu sistem.

Memnun olmayacaklar beklediğimiz kişilerdi zaten düşündüğümüz ve planladığımız gibi oldu.

Türkay Benim diğer konumda 2.seçeneğin bir birleşme olabileceğini vurguladı.Voltrandakilerin oranı 15 e düşemiyeceğine göre bizimkiler 30 a çıkarılacak demektir.

Böyle birşey vurgulamadım Arkadia(Ely 1) sunucusunda savunma efsunları olmadığı için Voltran ile birleşmesi büyük bir risktir ve oyundaki herkesin bu transfere onay vermesi gerekmektedir.

Şuan için Arkadia sunucusundaki oyuncu sayısı bizi tatmin eden boyutlarda, Anlık Oyuncu sayısının 300 ün altına inmesi ( Önümüzdeki 1 yıl içerisinde çok çok zor bir ihtimal olarak goruyorum.) durumunda Oyunculara anket sunarız herkes onay verirse transfer gerçekleşir ben diğer konuda sadece ters bir durum oluşursa kurtarma paketi olarak devreye sokabileceğim şeylerin üzerinde vurgu yaptım.

Bu oyuna yapılan yeniliklerden tut özel sistemlerin eklenmesine kadar hepsi bir plan içerisinde aktif oluyor siz yeni birşey geldi diye algılayabilirsiniz ancak bunun planı 6 ay önceden yapılmaya başlanıyor.

En büyük örnek olarak MMOMT2 ile M2-TR birleşmesi bunu board.m2-tr.com sayfasında 2012 Yaz aylarında duyurmuştuk anketler açıldı tartışıldı birleşme işide 1 yıl sonra tamamlandı.

Ely 1 De savunma efsunlarının kaldırılmasıda planlıydı Anlık 1000 Online oyuncusu olan server 4 ayda 600 e kadar geriledi bu sırada zaten büyü çözme problemi vardı ve savunma değişikliği devreye sokuldu Ağustos 2012 ayında yapılan efsun değişikliğinin üzerinden tam 1 Yıl geçti ve oyuncu sayımız 400 ile 600 arasında dalgalanmak da.

Savunma efsunu değişikliğinden sonra oyunu bırakan insanlar olduğu kadar geri dönenlerde oldu oyuncu sayısının arkadiada sabit kalmasının sebebide buydu.

Şuan herşey çok güzel gidiyor Ely M2 için ve bu düzeni bozmayacağım, Oyunda işleyişi etkileyen hatalar dışında yapılacak hiçbirşey kalmadı.

Gamemaster ekibi kuruluyor ( Yavaş Yavaş Ekibimizdeki Yeni arkadaşlar Oyunda Gorunuyor )
Destek Merkezi için ekip kurulacak.
Oyun Hataları 0 a indirilecek.

Bu üç işlemde bittikten sonra Lonca Turnuvaları ( Büyük Ödüller Dağıtılacak Her Hafta ) ile tamamen oyun yönetimine adapte olucaz.

İyi eğlenceler

Iyi güzel diyosunda 4500 hpli ayakkabıların fiyatları hakkında bir fikrin varmıydı ? Kılıç bıçak çiftelli ayakkabı vererek almıştım oysaki şimdi marketten 50 kristale satın almak mümkün.

Iyi güzel diyosunda 4500 hpli ayakkabıların fiyatları hakkında bir fikrin varmıydı ? Kılıç bıçak çiftelli ayakkabı vererek almıştım oysaki şimdi marketten 50 kristale satın almak mümkün.

Uzun vadede es editlerin fiyatlarındaki muazzam düşüşü görüceksiniz yine her türlü avantajlı oluyorsunuz yeni market sistemiyle. ( Piyasadaki es editlerin yarısı zaten Şubat 2013 - Temmuz 2013 Ayları arasındaki büyük kıyımlarla tarihe gömüldü oyunda paha biçilemeyen bir çok item kural ihlali yaptıkları için çöpe attılar.Bu konuda büyük de konuşabilirim hepsinin kayıtları elimde ben o şahsiyetsizler için boşa vakit harcamazdım ancak onlardan bir dava bekledim ki kuru gürültü hepsi yok yapıcaz edicezler havada kaldı neyse alakasız konulara girmeyelim ancak o ban mevzusunda hepsinin önüne tek tek kayıt sunabilirim ama sonucunda en ağır hakareti skype dan yine ben yerim(Denedim). yazılı olarakda sunmayacağım. )

İşin kısası nick yanlış hatırlamıyorsam Barış kimsenin zarar girmeyeceğinin garantisini verebilirim bu garantimin karşılığını uzun vadede alıcaksınız sömestr a kadar piyasa toparlar sende geçmiş zamandaki ticaretinin karşılığını yeni savunmalarınla alıcaksın.

Zamanında her ne kadar yanlış hatalar yapmış olsamda bir şeyleri düzeltmek için çabalıyorum ve eski özlenen oyun ortamını tekrar yaşatmak istiyorum bu konuda sizlerin desteğide bu yoldaki hızımıza büyük etken olacak

iyi eğlenceler

Böyle de canımı ye. Iyi akşamlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri