InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

26 Eylül 2013 TNA Impact Wrestling

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JeFFHaRdYFaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 718
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JeFFHaRdYFaN

Hardyac Arrest
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,833
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
742
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
265
MmoLira
-240
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

5IDzNkk.jpg

Şovu geçen haftanın özeti ile açıyoruz.EGO MEM ile karşılaşmıştı, Bully Ray ise A&E'i aşağılamıştı.Şimdi tek başına! AJ Styles ise Dixie Carter ile karşılaşmıştı ve Dixie'den çok büyük bir tepki gelmişti, hiç beklenmedik.

Arka alanda Dixie var, yanına Sting geliyor.O konuşurken Dixie telefonu ile uğraşıyor, kısacası takmıyor.Sting ise elinde telefonun var, demek ki benim mesajlarımı almışsın diyor.Dixie'den ses gelmeyince Sting AJ'e yaptıklarını soruyor.Dixie telefonla uğraşırken sonunda Sting telefonunu köşeye çekiyor ve tanıdığı Dixie Carter'ın bu olmadığını belirtiyor.Dixie ise sonunda konuşup kendisi hakkında endişelenmemesini çünkü Dixie Carter'ın bu işi hallettiğini söylüyor ve gidiyor.

Ringe dönüyoruz ve bu gece Little Rock, Arkansas'dayız.Bu gece iyi bir seyirci topluluğu var.Deadman's Hand! "TNA Dünya Şampiyonu" Bully Ray ve kız arkadaşı Brooke Tessmacher girişte gözüküyor, ardından ringe giriyorlar.

Bully Ray: Kesin, kesin.Sözlerimin kifayetsiz kalması sık rastlanılan bir şey değildir.Dixie Carter o lanet çeneni kapat! Geçen hafta onun AJ Styles'ı bu şirkete koyduğundan bahsettiğini duydunuz mu? Mükemmeldi, harikaydı.AJ BFG Serisini kazandığından beri sende biliyorsun bebeğim, hep düşünüyorum.Acaba AJ'i nasıl yensem? Cutter mı yapmalıyım? Bubba Bomb ile mi bitirmeliyim? Piledriver mı yapmalıyım? Çok endişelenmiyorum çünkü Dixie Carter çoktan kafasının içinde AJ Styles'ı bitirmiş.Sizlerde benle aynı fikirdesiniz ki AJ Styles şuan da Dixie Carter'ın ayak bastığı her yeri öpmesi gerekir.Yani o hanımla çok göz göze gelmedim ama o AJ Styles'ı fenomen yapan kişi.Dixie olmasaydı siz moronların önünde AJ yaptıklarını başaramazdı.Oh tamamen unutuyordum, son bir şey daha vardı.Benim kim olduğumu biliyor musunuz?-

Deadman's Hand! A&E'nin geri kalan kısmı ringe ilerliyor, Knux'ın elinde mikrofon var.

Knux: Oh evet, senin kim olduğunu biliyoruz.En azından ne olman gerektiğini biliyoruz. (Ringe giriyorlar) Bully Ray-

Bully Ray: Sana bunu demiş-

Knux: Başkanımız! A&E'in başkanı ve bir kere daha buraya çıkıp "Bully Ray İşlerini" halletmeye çalışıyorsun.Şuan o kemeri değil bu klübü korumanı ve dağılmasını engellemeyi önemsemen gerekiyor, tabii hala önemsiyorsan.F*hişeni kardeşlerinden daha çok önemsiyorsun!

Bully Ray: Sana bunu sadece bir kez daha söyleyeceğim, ona f*hişe deme. (Seyircilerden "f*hişe" sesleri yükseliyor) Ona f*hişe demeyin dedim!

Knux: Bunu çok takmıyorum.Bu gece, Main Event Mafia'ya karşı klüp işini halledeceğiz.Sadece üçümüz, sen değil Bully.

Bully Ray: Sana bir şey diyeyim mi? Sınırınızı aşmamanız senin de düzene girmen gerekli! Ve sen (Garrett) yüzüne vurmadan önce o sırıtmayı yüzünden sil.Siz çocuklar bu klüpte kuralları koyamazsınız bu yüzden etiketimde "Başkan" ve sizinkinde de "Uşak" yazıyor! Buradaki kuralları ben yazdım! D'Lo'ya, Ken Anderson'a yaptıklarımı gördünüz ve hepinizde eminim öz kardeşim Devon'a yaptıklarımı gördünüz.Sizin düşüncelerinizi ben meydana getirdim! Sınırınızı aşmayın! Eğer buradaki kararları ben olmadan kararlaştırmak istiyorsanız peki! Bu gece o maçta tuş olanın ışığı sönecek! Işığı sönecek derkende benim klübümdeki ışığı sönecek!

Bully Ray mikrofonu bırakıyor ve Brooke ile giderken üçlü tedirgin, aralarında konuşuyorlar.

Spiker masasındayız.Tenay kendilerini tanıtıyor ve A&E-MEM maçından bahsediyor.Taz ise Ray'in planı olduğunu söylüyor.Tenay olmadığında diretirken bu gece Manik ve Chris Sabin arasında X Division Championship maçı olacağını görüyoruz.Ve geçen haftadan KO kemer maçını izliyoruz! Reklamlar.

Dönünce Park'ı arkada traş olacakken görüyoruz.Köpüğü sürüyor ama Eric ve ODB onu engelliyorlar.Eric ne yapıyorsun deyip elinden traş makinesini alıyor.Park benim hep yaptığım şey derken Eric ondan bahsetmiyorum diyor.Park her defasında bir yerini kesip kanattığında delirdiğini belirtiyor.Park ise daha önce kendini hiç kesmedin mi diyor.Eric ise son haftalarda Park'ın bir yerleri kanadığında canavara dönüştüğünü söylüyor.Park bu dünyada en sevdiği arkadaşlarından birinin Eric olduğunu söylüyor ama onun hakkında endişelenmeye başlamış, sen iyi misin diye devamında soruyor.Eric bu önemli değil diyor, yeni kural maç öncesi traş olunmayacağı yönündeymiş, şimdi gidelim diyor.Eric traş makinesine bakarken ODB aklından bile geçirme diyor, o bu sakalı seviyormuş.

Ringdeyiz, Bro-Mans! İkili girişte gözüüyor ve ardından Gail Kim'de geliyor.Üç isimde ringe ilerlerken, reklamlar.

Dönünce ShopTNA.com reklamını görüyoruz.Ringdeyiz, garip üçlü! Girişte gözüküyorlar ve ringe gelirlerken geçen haftaki olayları görüyoruz.

Eric Young, Joseph Park & "TNA Knockouts Champion" ODB vs Bro-Mans (Jesse Godderz & Robbie E) & Gail Kim | 6 Person Tag Team Match

"Kim köşede Bro-Mans'i gönderiyor ve ODB ile başlıyorlar.Kim yine konuşuyor ve dalga geçip tag veriyor.E ringe girerken üç isim konuşuyorlar, Park tag alıyor.E onu ittiriyor ve köşeye getiriyor ama Park daha sert ittiriyor.E kalkıp karnına yumruk atıyor, iplere atmak istiyor ama Park atıyor.E kurtulup yeniden sekiyor, Crossbody yapıyor ama kendi düşüyor.Kalkıp Body Slam'e kaldırmak istiyor ama kaldıramıyor, Park alıp Body Slam geçiriyor.Tuşa gidiyor, 1.. olmadı.Park hemen onu kaldırıyor ama Park Eye Poke yapıyor.Hakemi oyalarken diğer tarafta Jesse, Park'ı tutuyor.Ama Park ona Back Elbow gelen E'ye ise Big Boot atıyor.Fakat Kim ve Jesse köşeden inerek onun ayaklarını tutuyor, E ise koşarak Shoulder Strike yapıyor.Tag veriyor ve ikili Park'ı sertçe ters bir şekilde köşeye atıyor.Jesse alıp kafaasını iplere bastırıyor.Hakem ikiliyi ayırıyor, Jesse devamında Dropkick'i geçiriyor! Kalkınca iplere atmak istiyor ama Park Irish Whip'e atıyor, Jesse hemen Sunset Flip'e atlıyor.Ayaklarından çekiyor ama Park gitmiyor, şimdi Bonzai Drop ile atlıyor ama Jesse çekiliyor ve Park'ın kestane gitti.Jesse kalkıp tag veriyor, E köşeye çıkıyor Park ona dönünce E Flying Clothesline ile atlıyor! Diğer köşeye çıkıp High Knee Drop yapıyor! Tuşa gidiyor, 1..2 olmadı.E itiraz ediyor ardından Park'ın suratına bastırıyor.Yere inip onu yumruklamaya başlıyor.Hakem ikiliyi ayırıyor.E Park'a bağırıyor ve tokatlıyor."Kaybedensin" diyor, kaldırıyor ama Park omuzluyor, Samoan Drop! İki isimde yerdeler Park sürünüyor Jesse bir anda ringe girmek istiyor, hakem onla uğraşırken Park tag veriyor ama hakem görmedi! Olay yerine dönerken tag alan Eric girmek istiyor ama hakem engelliyor.Kim-E-Jesse Park'ı tekmeliyor ardından Kim karnına tekme atıyor.Park kalkınca Kim tekmelere devam ediyor.Park bir şeyler diyor ama Kim tokat atıyor ve Park deliriyor fakat arkasından E saldırıyor! Jesse'de giriyor ve Park'ı alıp köşeye atıyorlar ama devamında Park Double Clothesline yapıyor! Sürünüyor, tag veriyor! Eric hemen köşeye çıkıyor, Bro-Mans kalkınca Eric Crossbody Block ile atlıyor! Kalkınca E'yi alıp iplere atıyor, E kurtulup yine seikyor ama Eric Elbow Strike yapıyor! Arkasını dönünce Jesse'yi alıyor, Overhead Belly to Belly Suplex! Tuşa gidiyor, 1..2 ama Kim bozuyor.Eric'e Stomp'lar atarken ODB ringe giriyor ve Kim'i tutup dışarı fırlatıyor! Arkasını dönünce E ona bir şeyler söylüyor ama ODB etkilenmemiş görünüyor.E kendi kendince sevinirken ODB kafasından tutup göğüslerinin arasında onu sıkıştırıyor! Devamında ise Park Clothesline ile onu dışarı atıyor! Şimdi Eric, Jesse'yi kaldırıyor, Dead Valley Driver! Hemen bir köşeye Eric diğer köşeye ise Park çıkıyor, Park ilk önce Frog Splash ile atlıyor, devamında Eric'te Flying Elbow Drop ile uçuyor! Hemen kalkıp ODB'ye tag veriyor ve ODB'de girip Splash yapıyor! Tuşa gidiyor, 1..2..3!"

Kazananlar: Joseph Park, Eric Young ve "TNA Knockouts Champion" ODB.

Üç isimde sevinirken E Stage'de inanamamış bir durumda.

Arkada Aries'i göruyoruz kameraman ona BFG Serisinde elendiğini sırada Austin Aries için ne olduğunu soruyor.Aries bir şeyleri çalkalasam mı ya da değiştirsem mi diye kendine soruyor.Devamında ise ringe çıkacağını ve herkese istediğini vereceğini söylüyor, reklamlar.

Dönünce arkada Hulk Hogan'ı görüyoruz.Kameraman ona geçen haftayı sorarken Hogan araya giriyor ve gözlerine inanamadığını söylüyor.Elindeki mektupla bütün bu saçmalığı düzeltecekmiş.O giderken ringe dönüyoruz.

Ragging of the Ragion! A Double girişte gözüküyor ve ringe ilerliyor, iplerden geçip ringe giriyor ve mikrofon alıyor.Köşeye çıkıp tauntunu yapıyor.

Austin Aries: Sanki hayatım burada ilerliyormuş gibi.Bir çok insan bana, "Austin Aries BFG'yi kazanmana çok az kalmıştı, sıradaki hedefin ne?" gibi sorular soruyor.Geçen sene Bound For Glory'de Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu başlığında ben ve Jeff Hardy vardı.Bu sene ise böyle olmayacak ama Austin Aries'i bilenler her zaman ana başlıkta olmadığını zaten her ringe çıktığı zaman kendisinin Main Event olduğunu biliyor.Ben bu tür aksiyonların başındaki kişiyim, ben en iyiliği domine eden kişiyim! Ve Austin Aries'in geleceğinde sadece iyi şeyler var! Ve 2013'te-

Kenny King! Elinde mikrofonla girişte gözüküyor ve konuşarak ringe ilerliyor.

Kenny King: Tamam, tamam.Tam kulaklarımdaki bu müzik gibi adamım! Her bateri vuruşunda "Güzel Pitbull" Kenny King'in binada olduğunu anlamalısınız.Hayatımı seviyorum çünkü her buraya geldiğimde istediğim şeyler aklımda oluyor.Aries senin ringde dediklerini duydum, dürüst olmak gerekirse bu beni biraz sinirlendirdi.

Austin Aries: Niye söyleyeceklerini tam önümde söylemiyorsun?

Kenny King: Öyle yapacağım.Austin Aries buraya gelip tepedekiler ve nasıl tepede olunacağından konuşuyorsun.Biliyorum kendi özel ülkende ve yerinde yaşıyorsun ama bütün dünya biliyorki Kenny King geçen sene en tepedeydi! Ve o başlıklar aynen şu şekilde okunuyordu, "Kenny King bütün yarışmaları geçerek X Division Şampiyonu oldu." "Kenny King X Division yolunda önündekilerini teker teker sildi süpürdü." Ama bir gün o başlıklar şöyle oldu, "Chris Sabin X Division kemerini Kenny King'den çaldı!" Bundan yakarış çıkarmayacağım çünkü Chris Sabin hala binada.Birileri geçen aylarda bana nasıl oynandığını göstermişti. (Ringe giriyor) Kirli, inatçı biri benim kemerimi çalmıştı.Onun kim olduğunu biliyor musun?

Austin Aries: Evet bendim.

Kenny King: Sendin.Gerçekten harikaydı.

Austin Aries: Evet.

Kenny King: Austin Aries çok dahice bir şey yapmıştı.

Austin Aries: Evet.

Kenny King: Bunun asıl anlamı ne biliyor musun? Şimdi bende senin olanı alacağım.Bu kahverengi mükemmel tenli adam arkadayken sen buraya gelerek gelecek hakkında konuşuyorsun, sanki sen gelecekmişsin gibi.Belki on yıl sonra Austin Aries sıradaki jenerasyonda olabilirsin ama şuan karşındaki isim Profesyonel güreşin sıradaki jenerasyonu! Ben geleceğim! Kristal küren hakkında, Bound For Glory hakkında endişelenmene gerek yok.Sana geleceğinin nasıl olacağını söyleyeyim mi?

Austin Aries: Burada kesmek zorundayım.Bu bahsettiğin bütün başlıklar gazetenin üçüncü sayfa haberleri.Sana şunu söyleyeyim Kenny King, sana önümde gördüğüm kişi hakkında bir şeyler söyleyeyim.Güzel Pitbull'un yanı sıra bir çok saçmalıkla dolu bir top! Şimdi, gelecek hakkında konuşmak mı istiyorsun? Ben şimdi konuşmak istiyorum! Güreş kıyafetlerim zaten üstümde, bu yüzden çok konuşkan ağzını kapatabilirim! Niye bir şey yapmıyorsun?

Kenny King: Sakin ol.Bu yaptıklarını, kıyafetini çıkarmanı görüyorum.Ama sana Hilary Clinton'ın kocasının geceliğin karısının kıyafetini çıkarmadan önce ona dediği şeyi diyeceğim, dostum bunu asla istemezsin! Senle kavga etmeyeceğim, bugün değil.

Mikrofonu yere koyuyor ve yumruğu geçiriyor! Yerde tekmeler atıyor ama Aries sinirli bir şekilde kalkıp Chop atıyor! King ringden inerken Aries mikrofonu alıyor.

Austin Aries: Hayır, hayır! Austin Aries'i aptal yerine koyup yumruk atarak kaçamazsın! Buraya bir hakem istiyorum, maç yapacağız!

King hayır derken çoktan hakem geliyor.King onla konuşuyor, hakem ringe giriyor.

Kenny King vs Austin Aries | Single Match

"Kenny arkasını dönüyor ve Aries'te köşeden Handle Axe ile atlıyor! Üstüne çıkıp yumrukluyor, bırakıp pantolonunu çıkarıyor bizde reklamlara gidiyoruz..Dönünce ikili Stage'in aşağısında kavgaya devam ediyorlar.Aries hakem ile tartışıyor, ardından Aries Kenny ile aprona çıkıyor.Kenny'nin tişörtünü alıp onun boynuna doluyor ve ringe fırlatıyor.Kenny köşede kalkmaya çalışıyor bu sırada kafası kanlar içinde! Aries üstüne çıkıp yumrukluyor ve iniyor! Kenny diğer köşeye sürünürken Aries yeniden üstüne çıkıp yumruklamak istiyor fakat Kenny alıp iplere doğru Millitary Press Slam yapıyor! Aries dışarı inerken Kenny'de iniyor, kafasını köşeye çarptırıyor.Kaldırıp ringe atıyor ve kendi de girerek Stomp'lar atıyor.Kaldırıp köşeye alıyor ve boğmaya başlıyor.Şimdi oradan alıp Snapmare ile yere düşürüyor ve sırtına tekmeyi patlatıyor.Şimdi kendi üstüne çıkıp yumrukuyor, kafası kanlar içinde! Aries'i alıp diğer köşeye atıyor ve üstüne Running Elbow Strike geçiriyor! Devamında iplerden Slingshot Leg Drop ile atlıyor ama Aries çekiliyor.İki isimde kalkıyorlar Aries Chop ve Forearm'ları atıyor.Köşeye alıp Chop'u geçiriyor ve diğer köşeye yolluyor, kaldırıyor Inverted Atomic Drop yapıyor! Ardından alıp iplere yolluyor ama Kenny iplerde kalıyor.Aries üstüne geliyor fakat Kenny onu aprona atıyor.Aries devamında Shoulder Strike geçiriyor, üstünden takla atıp ringe geçiyor ve Tilt a Whirl Gudbuster geçiriyor! Tauntunu yapmaya başlıyor ve Pendulum Elbow geçiriyor! Seyircileri iyice coşturuyor ve Kenny'i Brainbuster için tutuyor ama Kenny çekilip tokadı patlatıyor! Alıp yumruk atıyor ama Aries daha fazlası ile karşılık veriyor, iplerden sekip Running Discuss Elbow yapmak istiyor fakat Kenny eğiliyor ve Spinning Heel Kick patlatıyor! Hemen tuşa gidiyor, 1..2 olmadı.Kaldırıyor ve omuzluyor ama Aries inip aprona geçiyor ve Jawbreaker geçiriyor! Hemen köşeye çıkıyor ama Kenny indirip Enziguri geçiriyor! Üstüne çıkıp Corner Explorer Suplex yapıyor!! Tuşa gidiyor, 1..2 ama Aries kurtuldu! Köşede kalkarken Kenny üstüne Dropkick ile koşuyor ama Aries çekilip üstüne IED yapıyor! Hemen tutuyor, Brainbuster!! Tuşa gidiyor, 1..2..3!"

Kazanan: Austin Aries.

Hakem, Aries'in elini kaldırıyor.Seyircilerden büyük destek var kendisine.Aries galibiyetini kutlarken gecenin ME'sini görüyoruz, 6 Man Tag Team Match! Reklamlar.

Dönünce Countdown to Bound For Glory olacağını görüyoruz.Ardından Lei'd Tapa ile ilgili bir video izliyoruz, reklamlar.

Dönünce Aries arkada kurulanırken karşısına Sabin ve Velvet çıkıyor.Sabin ona övgüler yağdırıyor, çok iyi bir galibiyet aldığını belirtiyor.Ayrıca onu yeniden X Division'da görmek çok güzelmiş.Sonuçta X Division kemerini kazananlar Aries'e göre kendisinin daha çok unutulmaz bir olay yaşattığı cash-in'i yapabiliyorlarmış.Aries'te hatırladım diyor, köşedeki çekici alıp Ray'e geçirince kemeri kazanmış.Sabin o geride kaldı diyor, şimdi bu gece kendisi tarih yazacakmış.X Division kemerini 7. kez kazanarak tarihe geçecekmiş.Yaşayan en iyi adamdan daha iyi olmak seni incitmez değil mi diyor, Aries sorun değil diyor.Sabin ve Velvet oradan giderken Aries arkalarından "Yaşayan en iyi adamda iyi" ha o zaman bu teoriyi test edelim diyor.

Gecenin erken saatlerine dönüyoruz, Bully'nin A&E'ye çektiği atarı görüyoruz.Görüntülerin ardından ME'yi hatırlıyoruz, 6 Man Tag Team Match!

Arkada MEM'in yanındayız.Önlerindeki kıyafetleri inceliyorlar.Ama Magnus bir anda kıyafeti yere atıyor.Joe ne olduğunu soruyor, Magnus ise bilmiyorum EGO olabilir diyor.İşe burnunu sokmak istemezmiş ama BFG Finali'ne çıkıpta kazanamamak olabilirmiş, geçen hafta ensesine yediği çekiçte olabilirmiş.Joe araya girerek o adamların kendilerinin oyununu şuan onlara karşı oynadığını söylüyor.Bu gece başka şeylere odaklanmalılarmış.Magnus ilgileneceğini söylüyor, daha sonra EGO'yu bulacağım derken Sting araya giriyor.Joe'nun dediklerine kulak kesilmesini söylüyor, bu aileyi bir araya getirme amaçlarını belirtiyor.A&E'i bitirmekmiş amaçları ve onları köşeye sıkıştırmalarına çok az kalmış.Bu yüzden insanların Magnus'un kafasına bu kadar kolay girmemesini söylüyor.Sen onlardan daha iyisin ve bunu biliyorsun diye ekliyor.

Arka alanda Hulk Hogan'ı görüyoruz, reklamlar.

Dönünce AJ Styles ile ilgili bir video görüyoruz.Daha doğrusu geçen hafta Dixie ile AJ arasında olanlardan derlenmiş bir promo görüyoruz.

Görüntülerden sonra ringdeyiz.Our House! Genel Menajer Hulk Hogan girişte gözüküyor tauntunu yapıp seyircileri coşturuyor ve ringe geliyor.Gitar çalıp ringe giriyor ve mikrofon alıyor.

Hulk Hogan: Şuan diyebileceğim tek şey Little Rock, Arkansas'ta bulunduğum için çok iyi hissettiğim olacak, brother! Biliyorsunuz bu kadar kalabalık beni güçlü yapıyor ve Hulkamaniacs'ın gücünün nasıl bir şey olduğunu biliyorum.Şuan TNA'de güçlü bir şekilde derine kadar kazmam gereken bir konu var, brother.4 senedir TNA'deyim ve o zamandan beri görüşlerimi Dixie Carter'la paylaşırım.Bu olaylardan 2 yıl sonra ise Dixie Carter bana Genel Menajerlik görevini vermişti.Bunun anlamı ise bu TV şovunu her zaman rayında götürmem gerektiği, brother! Bir dakika bekleyin, 35 yıllık kariyerimde burada ve arkada bir çok şey gördüm ve bu işin amacı ise burayı ayakta tutmak.Ama bunun yanında düşünmediğiniz kirli işlerde bu işte meydana gelebilir.Buradaki kaç Hulkamaniacs AJ Styles'ı bu şirkette görmek istiyor? (Bütün herkes destek veriyor) Bekleyin, dediğim zaman kendisi burada olmayabilir, kaç Hulkamaniacs "The Phenomenal" AJ Styles'ı bizle birlikte bu şirkette görmek ister? (Yine destek geliyor) İşte düşündüğüm tamda buydu.AJ Styles, arkada olduğunu biliyorum.Buradaki seyircilerin sana olan sevgisini ve saygısını duyduğunu da biliyorum.Hadi bir daha söyleyin! (Yine destek geliyor, "AJ" sesleri artıyor) Tamam, şu saçmalığı bitirelim! Bunu yoluna koyacağım.Bu gece AJ Styles'ı, Dixie Carter'ı ringe alıp soruna bir çözüm getireceğim ve devamında TNA'in bu işini halledeceğim, kendi işimi halledeceğim ve bu gece buradaki bütün seyircilerin işini halledeceğim!

Mikrofonu bırakıp ringden ayrılırken seyirciler ona destek vermeye devam ediyor.

Spiker masasına dönüyoruz.Taz AJ Styles'ın BFG'de Bully Ray'e yenileceğini söylüyor.Tenay ise BFG'de AJ Styles'ı son kez görmeyeceğimizi söylüyor.Taz ise niye bu kadar kötümsersin diyor, hep onların kaybedeceğinden bahsettiğini belirtiyor.Tenay ise BFG'de birinin döneceğinisöylüyor.

Kurt Angle!! Alkol yüzünden tedavi gören 2. TNA Hall of Fame'i Kurt Angle BFG'de olacak! Görüntülerin ardından birazdan X Division Championship maçının olacağını hatırlıyoruz, reklamlar.

Dönünce Impact turlarını görüyoruz.Rehberden sonra "Ethan is coming" adlı bir yazı görüyoruz.Kim bu Ethan? Reklamlar.

Dönünce arkada AJ Styles var.Kameraman, Hogan'ın dediklerinden ona bahsediyor ve ne düşündüğünü soruyor.Styles dediklerini duymuş, problemi yokmuş ringe gelecekmiş.

Ringe dönüyoruz, X Division Championship! Chris Sabin! Girişte Velvet Sky ile gözüküyor Sabin bir anda Velvet'ı alıp öpüyor ve ringe geliyorlar.Sabin onu Stage'den indirip kendi ringe giriyor.Manik! "X Divison Şampiyonu" Manik girişte gözüküyor ve ringe ilerliyor.Kemerini kaldırıp ringe giriyor ve Sabin'e gitmek istiyor ama hakem engelliyor.Sabin'de onla dalga geçiyor.

Manik vs Chris Sabin (w/Velvet Sky) | TNA X Division Championship Match

"Hakem kemeri kaldırıyor, zili çalıp maçı başlatıyor.Sabin elini uzatıyor ama Manik yere alıyor.Kalkıyorlar Manik Clothesline atacakken Sabin eğilip Knee Lift yapıyor.Hemen iplere atıyor, Manik kurtulup yeniden iplere gidiyor ve iplerden Reverse Crossbody ile atlıyor! Yere alıp yumrukluyor kaldırmak istiyor, Sabin kaçıyor ama Manik ayağından tutuyor fakat Sabin maskesini çekmeye çalışınca bırakıyor.Şimdi Sabin onu alıp köşeye atmak istiyor fakat Reversal ile kendi gidiyor, köşeden destekle arkasına geçiyor ama bir anda yere düşüp ayağını tutuyor! Sakatlık yeniden tekrarlandı mı? Velvet onu dışarı alıyor, Sabin zor ayakta duruyor seyircilerden tepki var.Velvet onunla ilgileniyor ve onu alıp ilerliyorlar ama Manik ringden inip Sabin'in yanına geliyor.Fakat Sabin bir anda Velvet'ı Manik'in üstüne itiyor, Velvet bile ne olduğunu anlamadı.Oradan kaçarken Sabin aprona çıkıyor ve Sabin'e Running Knee geçiriyor! Sabin aprondan inip Manik'i alıyor ve ringe atıyor.Köşede kalkmasını bekliyor, üstüne geliyor ama Manik ayakları ile kafasından kavrıyor ve kafasını köşeye vurduruyor.Ardından iplerden sekiyor ve Sabin'in altından geçiyor.Sabin onun kafasından tutup ringden atmak istiyor fakat Manik Stage'e geçiyor ve ringe girerek Sabin'i yere alıyor, Sharpshooter! Sabin çırpınıyor ama ayağını çekiyor.Şimdi Manik kaldırıyor ama Sabin göğsüne bastırıyor.Hakem ayırınca Sabin yerde Elbow Drop'lar atıyor ve Leg Drop ile tamamlıyor! Tuşa gidiyor, 1..2 olmadı.Kaldırıp kafasını köşeye vurduruyor.Ardından Manik'i köşeye çıkarıyor, kendisi de çıkıyor.Super Plex ile atmak istiyor ama Manik Front Suplex yapıyor! Kalkmasını bekliyor ve Missle Dropkick ile atlıyor! Hemen kaldırıp Uppercut atıyor.Sabin Clothesline atmak istiyor ama Manik eğilip üst üste tokatlar atıyor, tekme geçirip Back Kick patlatıyor! Sabin yere düşünce Manik Running Knee ile tamamlamak istiyor ama Sabin eğiliyor fakat Manik Standing Corkscrew Moonsault ile tamamlıyor! Tuşa gidiyor, 1..2 olmadı.Hemen Sabin'i kaldırıp iplere atmak istiyor ama Reversal ile kendi gidiyor, ipleri tutuyor.Sabin üstüne geliyor fakat Manik Drop Toe Hold ile iplere alıyor ve köşeden Dropkick ile atlıyor! Ringe giriyor ama Sabin bir anda yere alıp tuşa gidiyor, 1..2 olmadı.Kaldırıyor şimdi ve bacaklarının arasına alıyor ama Manik ayaklarından tutup yere alıyor, Catapult! Kendisine döndürüp ringin ortasına çekiyor, Sharpshooter! Velvet köşede onu desteklemeye devam ediyor, Sabin sürünüyor ve Velvet'ın kolundan tutuyor.Manik Sabin'in ayağından çekiyor ama Sabin'in bırakacak niyeti yok.Sonunda Velvet ringe giriyor.Sabin onu önüne alıyor, Manik geliyor.Sabin bir anda Roll-Up'a alıyor fakat Manik! Kendisi bir anda Roll-Up'a çeviriyor, 1..2..3!"

Kazanan ve hala TNA X Division Champion: Manik.

Manik kalkıyor, hakem onu galip ilan ediyor.Sabin üzgün durumda ve bir anda Manik'in arkasından saldırıyor! Yerde tekmeliyor ve boğazına bastırıyor.Velvet ne yaptığını soruyor bu sırada Aries! Koşarak ringe geliyor ama Sabin önüne Velvet'ı koyup ringden iniyor.Velvet ringde olanlara şaşırmış durumda.Sabin Stage'e geçip Velvet'ı çağırıyor.

Arkada A&E'nin yanındayız.Wes bir anda dellenerek neler olduğunu soruyor.Klübün dağıldığını neler olduğunu soruyor.Garrett bir arada kalalım diyor, çünkü Bully'nin oyunu artık onların oyunu değilmiş.Birlikte çalışmalı ve neden bu işi yaptıklarını hatırlamalılarmış.Knux klüpleri için kavga edeceklerini söylüyor.Bir üye daha kaybetmeyeceklermiş.Garrett onu düzelterek bir kardeş daha kaybetmeyeceğiz diyor.Wes bunu klüp için yapalım diyor ve oradan ayrılıyorlar.

Reklamlar..Dönünce bu gece Hogan ve Styles'ın face to face yapacağını hatırlıyoruz.Ardından Kurt Angle'ın dönüşü ile ilgili bir promo daha izliyoruz.

Görüntülerden sonra arkada EGO'yu görüyoruz.Roode hala Angle'ı niye Hall of Fame seçtiklerini anlamadığını söylüyor.Bu üç adam daha çok Hall of Fame olmayı hak ediyorlarmış.EGO! Onlar son haftalarda Angle'ın kariyeri boyunca yaptıklarından daha çok şey yapmışlar.Mafya'ya ne yaptık derken Daniels araya girerek Mafya ismini duymaktan bıkıp usandığını söylüyor.Onların hiçbiri işe yaramazmış onlar kaybedip ağlarmış.Kaz araya girerek kabul etmeleri gerektiğini söylüyor, MEM tam bir kaybedenmiş.Asıl komik ne olurmuş? Bir daha kaybetmeleri! Hatta EGO'dan dayak yemeleri.Daniels ve Kaz kötü adam gülüşü yaparken Roode onlara bakıyor, ikili hadi ama bu kötü adam gülüşü diyor fakat Roode oradan gidiyor.

Ringdeyiz, Deadman's Hand! Knux, Wes Briscoe ve Garrett Bischoff girişte gözüküyorlar.Ardından ringe geliyorlar, onlara tepkiler devam ediyor.Garrett F'N Bischoff'un kameralara pis pis bakışı devam ediyor. Main Event Mafia! Sting, Samoa Joe ve Magnus girişte gözüküyorlar, ringe geliyorlar.

Main Event Mafia (Sting, Magnus & Samoa Joe) vs Aces and Eights (Knux, Wes Briscoe & Garrett Bischoff) | 6 Man Tag Team Match

"Hakem zili çalıyor, Magnus ve Knux başlıyorlar.Hemen karşılıklı yumruklaşmalar başlıyor.Magnus üst üste yumrukluyor Uppercut atıp köşede tekmeliyor ama Knux itiyor.Fakat Magnus yine yumruğu atıyor.Knux tag veriyor.Wes hemen ringe girip Clothesline atmak istiyor ama Magnus eğiliyor.Wes iplerden sekiyor kurtulup yeniden sekiyor, Crossbody ile atlıyor ama Magnus'un kucağında kalıyor ve Magnus Death Valley Driver geçiriyor! Wes hemen tag veriyor, Garrett ringe giriyor ama Magnus Clothesline atıyor.Garrett köşede kalkınca Magnus üstüne geliyor ama Garrett Big Boot atıyor.Hemen köşeye çıkıp atlıyor fakat Magnus boynundan kavrıyor, Lifting Side Slam! Tuşa gidiyor, 1..2 ama Wes ve Knux bozuyor.Hemen Sting ve Joe'da ringe girip ikiliyi yumrukluyor.Joe Wes'i dışarı yollarken Knux ve Sting ringden iniyorlar.Sting üst üste yumrukları atıp kafasını spiker masasına vurduruyor, Joe'da Wes'in kafasını vurduruyor! Sting Knux'ı kollarından tutarak kaldırıyor ve Joe'da Chop atıyor.Ringe dönersek Magnus köşeye çıkıyor ama EGO! Bir anda ringe geliyorlar, Roode aprona çıkıp hakemin dikkatini dağıtıyor.Kaz'da Magnus'u iterek düşürüyor! Daniels'a katılıp Magnus'u tekmeliyorlar.Sting ve Joe oraya geliyorlar ama EGO kaçıyor.Joe Magnus ile ilgileniyr Knux ise Sting'i ringe sokuyor.Üçlü Sting'i yumrukluyor Joe karışmak istiyor ama hakem engelliyor.Garrett Sting'i tekmelerken, reklamlar..Dönünce Garrett Sting'in kafasını köşesine çarptırıp tag veriyor.Knux ringe girip Sting'i yumrukluyor, reklamlar..Dönünce Wes Sting'e Shoulder Strike'lar atıp tag veriyor, Garrett'ta ringe girip Shoulder Strike atıyor ve Body Slam yapıyor! Tag veriyor Knux Sting'i kaldırıp yumruklaşıyorlar ama Knux Joe'ya da vurup Sting'e Big Boot atıyor.Bu sırada Magnus MEM köşesinde yok! Knux Sting'in boğazına dizi ile bastırıyor ama hakem ayırıyor.Knux tuşa gidiyor, 1..2 olmadı.Knux hemen kaldırıp tag veriyor, Wes Sting'i köşede tekmeliyor ve üstünde Corner Clothesline yapıyor! Tuşa gidiyor, 1..2 olmadı.Yerde Headlock bağlıyor Wes..Sting kalkmaya başlıyor ve dirsekler atıyor ama Wes Knee Lift atıyor, kafasını alıp iplerde bastırıyor.Tuşa gidiyor, 1..2 olmadı.Yeniden gidiyor, 1..2 olmadı.Hemen kaldırıp iplerde yumrukluyor.Alıp iplere atıyor, Dropkick vurmak istiyor ama Sting ipleri tutuyor ve Clothesline'ı geçiriyor! İki isimde yerdeler, Sting kalkmaya başlıyor ve kendini köşeye atıyor ve Joe'ya tag veriyor! Joe hemen ringe girip Wes ve Garrett'a Clothesline'lar atıyor köşedeki Knux'a da vuruyor.Wes'i alıp Inverted Atomic Drop geçiriyor hemen iplerden sekip Big Boot ve Bonzai Drop! Tuşa gidiyor, 1..2 olmadı.Hemen kaldırıp Irish Whip'e atıyor fakat Wes kafasına tekme atıyor.İplerden sekiyor ama Joe Scoop Slam geçiriyor! Tuşa gidiyor, 1..2 ama Garrett bozdu! Sting ringe girip Knux ve Garrett'a yumruklar atıyor.Knux'ı alıp Garrett'ın üstüne atıyor ve ikiliye Stinger Splash ile atlıyor! Dönüyor ve diğer köşedeki Wes'e Stinger Splash yapıyor! Joe Wes'i tutuyor, Sleeper Hold!! Ardından yere yatırıyor! Wes çırpınıyor ama pes etmekten başka şansı kalmıyor!"

Kazananlar: Main Event Mafia (Sting & Samoa Joe)

Hakem, Joe ve Sting'in elini kaldırıyor.Wes A&E'den atılıyor! İkili ringden ayrılırlarken Wes yerde boylu boyunca yatıyor.Onlar giderken Bully Ray ve Brooke girişte gözüküyorlar, ringe giriyorlar.Bully mikrofon alıyor ve Wes'in kalkmasını bekliyor.

Bully Ray: Sana ne demiştim? Sana eğer biriniz yenilirseniz onun ışığının söneceğini söylemiştim.Kaybettin! Pes ettin, Wes! Renklerini kirlettin! Hemen üstündekini teslim et!

Garrett ve Knux'ta ringe giriyorlar.Wes ceketine bakıp "hayır" diyor.

Bully Ray: Dinle seni küçük rezil, hemen ceketini teslim et!

Wes vermemekte ısrarlı, "hayır" diyor.

Bully Ray: Bana "hayır" mı diyorsun? (Seyircilerden "Hayır" sesleri yükseliyor) Sana yaptığım her şeyden sonra bana "hayır" mı diyorsun? (Wes "evet" dercesine başını sallıyor) İyi öyleyse.Siz ikiniz o ceketi hemen ondan alın!

Knux ve Garrett Wes'e bakıyorlar.

Bully Ray: Size düşünün diye ödeme yapmıyorum! Dediklerimi yapın ve onun sırtından o ceketi hemen alın!

Garrett Wes'e dönüyor.Knux'ta Bully'e bakıyor ve Bully bir anda Wes'e Clothesline'ı geçiriyor! Knux ve Garrett'a "size ne oldu" diyor.Knux'a kapa çeneni deyip Wes'i kaldırıyor.Bacaklarının arasına alıyor, Piledriver!! Knux ve Garrett olanlara bakıyorlar.

Bully Ray: Kesin şu müziği! Ceketini çıkarın ve bana verin yoksa bunu yeniden yaparım.

Knux ve Garrett Wes'i kaldırıyorlar ardından ceketi çıkarıyorlar.Garrett ceketi eline alıyor.

Bully Ray: Ceketi bana verin! Ya da hayır özellikle sen ver Knux! Ona ceketi ver. (Garrett veriyor) Dediğimi hatırla Knuxy, ceketi bana ver.Ne yapacaksın? Kafanın içinde bu seyircilerin dediğini mi yapacaksın? O ceketi hemen bana ver! Kimi dinleyeceksin? Onları mı, beni mi!?

Knux ceketi alıp sert bir şekilde ona veriyor ve Garrett ile birlikte Wes'i kaldırırlarken arkada Styles-Hogan ikilisini görüyoruz, reklamlar.

Dönünce ringde Hogan var.Elinde de bir dosya var.

Hulk Hogan: Tamam çocuklar, işleri TNA tarzı ile bitirmenin zamanı geldi.Biliyorsunuz AJ ve Dixie arasında çok kötü bir kan davası başlamış durumda.Ama şimdi bu işi bitireceğim ve Bound For Glory Serisi'ni kazanıp Bully Ray ile karşılaşacak ismi çağıracağım, Bound For Glory, AJ Styles hadi gel buraya!

Evil Ways! AJ Styles girişte o deri ceketi ile gözüküyor.Ringe ilerlemeye başlıyor, Get Ready To Fly! Styles kapşonunu geri atıp ringe ilerliyor ve ringe giriyor.

Hulk Hogan: Biliyorsun AJ Styles, bugün buradaydım ve Hulkamania ile vakit geçirdim.Ama burası çok heyecanlandırıcı, ben bile yerimde duramıyorum.Bound For Glory Serisini kazandın ve Bully Ray ile TNA Dünya Ağırsiklet kemeri için karşılaşacaksın ve o kemeri kazanacaksın! Çünkü sana imzalaman için bir kontrat hazırladım, ben çoktan imzamı attım brother ve ben bir TNA Dünya Şampiyonunu kontratsız bırakmam brother, buyur yeni kontratını sana imzalaman için gururla veriyorum, değil mi çocuklar?

AJ Styles kontratı alıyor, tam konuşacakken..

Hulk Hogan: Brother biliyorum şuan odaklanmış durumdasın ama senin kemeri eve getireceğine karşı bahse girerim.Seni seviyorlar brother, hepimiz seviyoruz.

AJ Styles kontratı alıyor ve imzalıyor!

AJ Styles: Sizinim!

Dixie Carter elinde mikrofonla gözüküyor ve konuşarak ringe geliyor.

Dixie Carter: Çocuklar, çocuklar bekleyin bir dakika.Böldüğüm için üzgünüm çocuklar, kusura bakmayın. (Ringe giriyor) Kabalaşmayacağım, kabalaşmayacağım.Hulk, uzun yıllardır senin TNA için tavsiyelerini dinledim ve sonuç ne biliyor musun? Burayı büyük bir şirket yapmak için şans tanıdın, bize kapıları açtın.Tahmin et? Bunu yaptın ve bu şirketi tamamladın.Memnuniyet duyuyorum, bu işi bana öğrettin ve sana teşekkür borçluyum.Tahmin et? Sen sadece bir çalışansın! Bu kadar basit! Ama biliyoruz ikimizde biliyoruz ki sen çok yeteneklisin, bundan daha iyisini yapabilirsin ve burada bulunmamın nedeni seni bu işte en çok ulaşabileceğin yere ulaştırmak! Ama AJ, lütfen şunu hatırlamama yardım edin.Dizlerinin üstüne çöktürüp seni yalvartacağım! Tanrım! Belki rüyanda bu olabilir ama sadece bu kadar.Senin gerçeklerin AJ, Bound For Glory'de sana çarpacak! Hulk burada Phenomenal marjinaline değer verebilir ama diğer yandan, şu kontratı bir alabilir miyim?

Kontratı Hogan'dan alıyor.

Dixie Carter: Ama ben görmüyorum!!

YIRTIYOR!! Hogan engellemeye çalışıyor ama yapamıyor.

AJ Styles: Yine başlıyoruz! Her gece hata yapıyorsun ve bu da en büyük hatandı!

Dixie Carter: Hiç sanmıyorum! Kabalaşman gerekmiyor canım.Ringimden defol! Ringimden defol! (Styles yaklaşıyor ve ikili face to face yapıyor) Beni duydun, ringimden defol!! Hadi, hadi.Sadece git tatlım.

Styles mikrofonu bırakıyor ve ringden ayrılıyor.

Hulk Hogan: Burada ne olduğunun farkında mısın?

Dixie Carter: Hallettim canım.

Hulk Hogan: Burada ne olduğunun farkında mısın?

Dixie Carter: Farkındayım, hallettim.Hallettim, tamam mı? Biliyorum sizler benden memnun değilsiniz ve ne var biliyor musun? Sen de olmayabilirsin.Ama anlamıyorsunuz, tanrım.Nasıl anlayabilirsiniz ki? Çünkü bu dünyanın %99'u benim dünyamda yaşamıyor! Hiçbir zaman! Nasıl olduklarını bilemezler.O kararların, vermem gereken ayırca yürekte gerektiren kararlar! Biliyor musunuz? O %99'luk kısım son 5 aydır beni çok daraltmaya başladı.Eleştirdi, beni yerden yere vurdular ama ne oldu? Bana ihtiyacınız var.Bana ödeme yapıyorsunuz, sizin bana ihtiyacınız var. (Hogan elini başına koyuyor ve inanamıyor) Hayır, hayır.O %1'lik kısım ise sizin dünyalarınızı yaratıyor.İçinde yaşadığınız dünyayı temsil ediyor. (Hogan şaşırmış durumda) Ben ise bunun acı yükünü çekiyorum! Gerçeği söylemek gerekirse de bu çok popüler olmayan bir yarışma, 11 yıllık uzun bir yolculuk.Sonucunda bu gece ne oldu? (Seyircilerden tepkiler artıyor) Bayanlar ve baylar lütfen, lütfen bu iş.Hulk dinle beni lütfen, tamam mı?

Hulk Hogan: Dixie-

Dixie Carter: Hayır, hayır.

Hulk Hogan: Lütfen.

Dixie Carter: Sana bu gece ringde ne yaptığını sormayacağım.Bu bir hata mıydı? Ama bütün işleri benden önce hallettiğin için müteşekkirim.İstersen bu yargılama tarzını bir ara gözden geçirelim, tamam mı? Ya da gülme derslerinden bahsetsek? Hayır, çünkü Hogan sen ve ben bu şirketi bir üst seviyeye çıkartabileceğimiz bilgileri barındırıyoruz, bunun zor bir karar olduğunu biliyoruz.Ama zor kararlar mecburen verilmelidir.Ne var biliyor musun Hulk? Belki de kararları sen vermelisin, sen o sun! Sınırlarını aşacak mısın? Aşıp Dixie'nin Takımına girecek misin? Yoksa AJ gibi mi olacaksın? Tarafını seç.Seni kaybetmek istemiyorum.Ne diyeceğim, sana bunu düşünmen için bir hafta vereceğim.Ne var biliyor musun canım? Doğru şeyi yapacağına inanıyorum, tamam mı?

Diyor ve ringden tepkiler eşliğinde ayrılırken Hogan şaşkın durumda.Hogan şaşkın şaşkın bakarken Dixie arka alana dönüyor ve şovu bu görüntülerle kapatıyoruz.

Süper solasın

Süper zevkle izledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri