Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

id-e-mail şifre sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4MindLesSRookie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 704
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mevcut mail adreslerinizi denemeniz gerekiyor. Sonuçta kayıtlı bir hesap varsa size gelecektir. Ben de unuttuğumda aynı yöntemle buldum. Bunun harici güvenlik nedeniyle zaten yardımda bulunulmayacaktır.
Fakat bu hesabımla bir sürü konum var o charımla ilgili örnek ksclerim var yani...

Fakat bu hesabımla bir sürü konum var o charımla ilgili örnek ksclerim var yani...

öncelikle size önerdiğim durumu deneyin. Şöyle ki hesap sorumluluğu her açıdan kullanıcıya aittir, siz hesabınızla ilgili hiçbirşey hatırlamıyorsanız bizim bunun için yapabileceğimiz birşey yok. Size bir örnek verdim. Ben Kendi editli hesabımı aynı şekilde unuttum id, mail hiçbirşey hatırlamıyordum mevcut mail adreslerimin hepsine hesaplarımın gönderilmesini istedim hepsini de tek tek kontrol ederek hesabımı buldum.

öncelikle size önerdiğim durumu deneyin. Şöyle ki hesap sorumluluğu her açıdan kullanıcıya aittir, siz hesabınızla ilgili hiçbirşey hatırlamıyorsanız bizim bunun için yapabileceğimiz birşey yok. Size bir örnek verdim. Ben Kendi editli hesabımı aynı şekilde unuttum id, mail hiçbirşey hatırlamıyordum mevcut mail adreslerimin hepsine hesaplarımın gönderilmesini istedim hepsini de tek tek kontrol ederek hesabımı buldum.

Sıkıntı orda işte bende istemediğiniz kadar e-mail var hangi e-maile kayıtlı oldugunu bilsem charı alırım zaten birde jüpiterdeki charların nickine ''tr01'' eklemişler.Ticketime şöyle bir cevap geldi benim bildigim id:efem35 ti elymt2 de olduguğu söyleniyor acaba İd 'demi çakıştı??? Benim karakterim elymt3 de olması gerekiyor...

id mi unuttum diyeceksiniz ve maillerinize cevap gelecek. Yaklaşık 20 kadar mailimi kullanmıştım bu oyunda başka çareniz kalmıyorsa mecbur deniyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri