kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Fifa 14 açılmıyor Yardım !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IIemergencyII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

fifa 2014 konusunda türkiye’de hata çözümlerinde büyük eksiklikler var.
öncelikle ekran kartınızı güncelleyin, driverlarınızı güncelleyin.
eğer hala olmadıysa veya bunlar yüklüyse,
Oyunda özellikle dil seçiminden sonra hata alıyorsanız windows media player yüzüne. oyun için windows media player gerekiyor. media player ayarlarınızı sıfırlamak için başlat > çalıştır ‘a > msdt.exe -id WindowsMediaPlayerConfigurationDiagnostic yazınız ve enter’a basınız.
oyun çökme problemleri için oyun ayarlarını daha düşük çözünürlüğe ve grafik ayarlarına getirmeyi deneyin ve oyunu “yönetici olarak çalıştırın”
Ayrıca bilgisayar kullanıcısının ismi türkçe olması problem yaratabiliyor böyle durumlarda denetim masasından misafir hesabını aktif ederek veya kullanıcı adınızı türkçe karakter içermeyen şekilde değiştirerek problemi düzeltebilirsiniz.

Öncellikle yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.Hatamı origin'i kurcalayarak çözdüm.Origin'den FIFA 14 ekranına geldim "cloud storage" sekmesine geldim ve "enable cloud storage for all games" seçeneğindeki tiki kaldırdım ve problemim çözüldü.

Öncellikle yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.Hatamı origin'i kurcalayarak çözdüm.Origin'den FIFA 14 ekranına geldim "cloud storage" sekmesine geldim ve "enable cloud storage for all games" seçeneğindeki tiki kaldırdım ve problemim çözüldü.

Aynı hatayı alan arkadaşların da yararlanması için, çözümünüzü konunun ilk mesajına ekledim. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri