Dertleşmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 250

peacemackers

EFSANE
Konular
16,123
Online süresi
4d 2h
Reaksiyon Skoru
9,978
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
758
MmoLira
-3,955
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sorunlarını karşıya anlatmak/ "aktarmak" .

-Derdini söylemeyen derman bulamaz.

-Bir inanış vardır,derdini anlattığın kişiye o dert geçermiş.

Bu anlamda;

->bir şarkı sözü vardır: "...ben bu derdi kime satam"

Yaşantımıza yansımaları;

Eski mahalleden bir komşumuz vardı.Bu komşunun,bir oğlu bir de kızı vardı.Oğlu çok yüksek maaşla çalışan ve epeyce aile sorunları olan birisiydi.O komşunun kızı ise sakat (özürlü) birisiydi.Yaşı da epeyce olmasına rağmen,bu özürlülük durumundan dolayı halen bekardı.

O komşu aralıksız neredeyse her gün bize gelirdi ve o bitmek tükenmek bilmeyen içimizi karartan dertlerini hergün anlatırdı.Bir de öfke ile anlatırdı ki sanki o dertlere biz neden olmuşuz gibi.

Aradan yıllar geçti.

!-->Oğlunun aile sorunları bitti : Bizim biraderin aile sorunları başladı.Ortada mantıklı tek bir neden dahi yoktu.O kadar arttı ki boşanmanın eşiğinden zor döndürdük.Yıllarca geçim sorunu yaşadılar.Üstelik o komşu bizim başımıza bu türlü bela olmazdan önce çok güzel,mutlu bir yuvaları olan biraderimden bahsediyorum.

!-->Komşunun sakat (özürlü) kızı evlendi : Ben 30 yaşına geldim.Sakın övünç olarak vs. anlamayın,geçtekten boylu,poslu,iyi bir işi olan ve de iddialı derecede yakışıklı olan biri olarak ben hala bekarım.İnanın ki 40 küsür kişiye evlenme teklif ettim ve ne ilginçtir ki asla evlenemedim.

Bunlar bir çok örnekten yalnızca iki tanesidir.Dikkatimi çeken nokta ise yaşadığımız bu sorunlarda mantıklı ve ciddi bir nedenin olmayışıdır.

Aslında nedenini artık anlamışınızdır.Bigün oturup düşündüğümde bu sonuca vardım.

Ben dertlerimi çözmek için;derdin nedeni ile ilgilenip o konuda çok çalışıp,azim göstererek o dertten kurtulma yolunu seçmişimdir hep.

Bu şekilde oturduğu yerden,masum ve ter temiz insanlara,yılan gibi,sinsice,onların bilipte bizim bilmediğimiz o aşşağılık,iğrenç yöntemleri ile bize kendi dertlerini çektirmelerine ve onlara lanet olsun! (mutlaka)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)