- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Serverin yeni ismini hoş bulmuyorum pek. M2TR efsaneleşmiş bir isimdi. Forumda eski konuların silinmesi kötü oldu. M2TR de zaten daha öncede forum kapanmıştı, tam tekrar açıldı düzene girdi derken yine bu oldu. Oyuna iyi bir yenilik yapın biraz akışına bırakın sonra. Veya foruma. Ben biraz ara verdim geri döndüğümde güzel bir sw görmek isterim.
- Konular
- 877
- Online süresi
- 2h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 993
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 281
- MmoLira
- -801
- DevLira
- 0
Serverin yeni ismini hoş bulmuyorum pek. M2TR efsaneleşmiş bir isimdi. Forumda eski konuların silinmesi kötü oldu. M2TR de zaten daha öncede forum kapanmıştı, tam tekrar açıldı düzene girdi derken yine bu oldu. Oyuna iyi bir yenilik yapın biraz akışına bırakın sonra. Veya foruma. Ben biraz ara verdim geri döndüğümde güzel bir sw görmek isterim.
Yeniliklerimiz zaten devam ediyor ki en büyük yeniliğimiz de bu olsa gerek, M2TR ve MMOMT2'nin birleşmesi.
Zaten serverımızda fazla değişiklik olmayacak. Bu konu hakkında da duyuruları takip edebilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...