HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
cetinden alışveriş yapan varmı
ben yaptım kardeş. hiçbir sorunlarını da görmedim daha. Harikalar ya ticketler biraz geç cevaplanıyor sadece. ama sonunda problem en kısa zamanda çözülüyor merak etme. alacaksan tavsiye ederim. illa metin2 değil. her türlüöm konuda kendilerine güvenebilirsin.cetinden alışveriş yapan varmı
ben yaptım kardeş. hiçbir sorunlarını da görmedim daha. Harikalar ya ticketler biraz geç cevaplanıyor sadece. ama sonunda problem en kısa zamanda çözülüyor merak etme. alacaksan tavsiye ederim. illa metin2 değil. her türlüöm konuda kendilerine güvenebilirsin.
cetinden alışveriş yapan varmı
Yorumlarınız için teşekkür ederim

Selamun aleykum iyi forumlar;
Arkadaşlar abimle geniş çaplı işe girmeye karak verdik , araştırmalarımın konusunda 2 bilişim arasında gidip geliyoruz..
Akhost ve Çetin bilişim , ikiside kendini kanıtlamış firmalar , bu konuda sizinde görüşlerinizi almak isterim, Saygılar iyi forumlar..
Not : Bizim için önemli hususlardan biride filesleri..
D.Not : Lütfen sadece bu 2 bilişmden server kulananlar yorum yapsın..
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-sikayetleri/2815953-cetin-bilisim-haksizligi.html#post15548732
ÇetinBilişimi Tavsiye Etmem . Konum Burda
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...