berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Devils Catacomb Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PORTOFINOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 636

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Devils Catacomb'u acaba ne zaman adam akıllı bir hale sokucaksınız bir serverda dört server topluyorsunuz yarım serverlık kasılma alanı koyuyorsunuz dereceyi 110 level yapıyorsunuz kasılacak yer yok şehirden daha fazla savaş yaşanıyor catacombda daha çok slot ve daha kısa slot doğma hızı lazım ilgilenin artık şununla

Allah kahretmesin ya tüm gece boyunca 2 kutu kasabildim ya şu catacombu düzeltin biran önce gözünüzü seveyim kasamamak değil kalp kırmak zorunda kalıyoruz zorunlu olaraktan ufacık yerde 4 server birden olmuyor

kasabiliyosanız helal size şimdi gittim sürekli oyun kapandı çarı zor kurtardım bugda kalmaktan bi arkadaşımın çarı bugda kalmş oyunda hata var sürgünde ve catacombda bugda kalan çarlar var ve siteden karakterimi kurtar buttonu kaldırıldı çarları bugda kalanlar yöneticiler ilgilenirse çarlarına kavuşurlar (onlar sürekli meşguller sorsanız yeniliklerle uraşıyorlar) yoksa 3-5 gün beklicekler ve sorun arttıktan snra toplu bir kurtarma olacaktır :/

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri