- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
SharqkL İle Konuşmanızda Nesne Market Savunmalar İle ilgili Anket Yapacağınızı gördüm. Ben Kristal Çekmiş Durumda Marketin Açılmasını Bekliyorum, eğer markete savunma editler gelecekse beklyeyim yada marketi açınca olsun savunma editler.
ve Sadece Silahlara Güç,Çeviklik,Zeka,B.Hızı efsunları getirme imkanınınız var mı ?
ve Sadece Silahlara Güç,Çeviklik,Zeka,B.Hızı efsunları getirme imkanınınız var mı ?
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
SharqkL İle Konuşmanızda Nesne Market Savunmalar İle ilgili Anket Yapacağınızı gördüm. Ben Kristal Çekmiş Durumda Marketin Açılmasını Bekliyorum, eğer markete savunma editler gelecekse beklyeyim yada marketi açınca olsun savunma editler.
Ely #1(Arkadia) Bu sunucuda mevcut itemlere savunma gelmeyecek. ( Özel item oluşturma dahil )
Savunma çözümünü yeni kostümlerle sunucaz, rastgele 1 veya 2 adet savunma gelicek ayrıca 6/7 efsun kağıdı ile bu kostümlere + 2 savunma efsununu isteğinize göre ekleyebileceksiniz. Şuan Test çalışması nesne marketdeki Tavşan ve Dans kostümleri ile yapılıyor geri bildirimlere göre şans ve savunma değeri yükselebilir.(%15 i geçemez)
Anketin 2. seçeneğinide 1-2 haftaya duyurucam ki bunu kabul edeceğinizi sanmıyorum ( Birleşme )
Son düzenleme:
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
Ely #1(Arkadia) Bu sunucuda mevcut itemlere savunma gelmeyecek. ( Özel item oluşturma dahil )
Savunma çözümünü yeni kostümlerle sunucaz, rastgele 1 veya 2 adet savunma gelicek ayrıca 6/7 efsun kağıdı ile bu kostümlere + 2 savunma efsununu isteğinize göre ekleyebileceksiniz. Şuan Test çalışması nesne marketdeki Tavşan ve Dans kostümleri ile yapılıyor geri bildirimlere göre şans ve savunma değeri yükselebilir.(%15 i geçemez)
Anketin 2. seçeneğinide 1-2 haftaya duyurucam ki bunu kabul edeceğinizi sanmıyorum ( Birleşme )
Peki Türkay Bey Kraliyetler Konusunda Bir Fikrim var.
Normal Özel İtem Olarak Kraliyetler Çok Pahalı, Buna Nazaran Sadece Benim gibi 130 Arkadaşlar Görünüş İçin Alıyor Kraliyeti.
Siz Eski Editler Gibi Hazır Efsun Kraliyetleri A 25 - B 50 Olarak Satabilme İmkanınız var mı ?
Efsunsuz değil bakın, Hazır 7 Efsun Sizin Belirlediğiniz.
- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
5 emi iniyo oranlar ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)