Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sayın admin,sizi henüz tanımıyorum ama yakın zamanda tanışırız sizinlede,ben bunu türkay defalarca yazdım bu konuyla benim bir alakam yok benim Banlanma sebebim hepsinden farklı size anlatsam sizde bana hak verirsiniz .Şöyle bir durum var benim banımı açarsa diğerlerininde zıplıyacağını biliyor.bundan dolayı yanaşmıyor bu duruma.herşeye yeniden başlamayı ve oyunu ileriye taşımayı planlıyorsunuz umarım başarılıda olur,fakat hak yiyerek bunu gerçekleştiremezsiniz durumun mümkünatı varsa size skype yada telefondan ulaşayım yada durumu Türkay'a sorarsanız anlatıcaktır
Bu transfer sırasındaki silinen çarlar Epilogue Gracia Pagan Kaira Birleşimi yoksa Pixy Destan birleşimindeki kayıplar mı eğer Pixy destan transferindeki kayıplarla ilgiliyse ben formda o kadar konu açtım ticket yolladım msj attım bir sürü şey yaptım tek bir cevap bile alamadım ki sen benimle iletişime gecen kullanıcıların hesaplarını açtım demişsin ?
Transfer konusunda büyük sorunlar yaşandı bunu kabulleniyorum ancak düşündüğünüz kadar çok çok büyük bir kayıp yoktu, Sıfır kayıpla tamamlama sözü vermemize rağmen bu sözü tutamadık telafisinide elimden geldiğince transfer sonrası bana ulaşanlara sağladım.
Savunma efsunu için arkadia serverina 2 alternatif sunucam bunu anketle sizler belirleyeceksiniz M2-TR döneminde tek başıma kararlar verebiliyordum kurumsal bir yapıya geçtiğimiz için artık bir çok yerde M2-TR yi kuran kişi olmama rağmen karar alamıyorum gerçi bunu önemsemiyorum bile M2-TR nin ilacı şuanki yapıya geçmekti daha fazla bencillik edemem işimi yapmak zorundaydım, biraz beklemeniz gerekicek bunun için.
Banlanma konusuna gelicek olursak o gün yaşanan olayda banlananlar birde banlanmayanlar vardı.
Banlananlar
Olayı ateşleyen 1 kişiydi devamını getiren 2 kişi isimlerini sende biliyosun olayın yaşandığı dönemlerde Anne konusunda aşırı hassasdım hala daha benim için ağır bir kelimedir, herşey bir kenara 1 ay boyunca kesintisiz bir saldırı söz konusuydu yetmezmiş gibi mali(Vergi) konudan sıkıntılar yaşanıyordu.
Çok koydu, çok ağırıma gitti hayatım boyunca yapmadığım birşeyi o gün yaptım insanların özel sohbetlerini okuyan psikopat bir insan değilim adli bir konu yaşanma ihtimaline karşı oyunda kim kiminle ne konuşmuş kayıt altında tutuyoruz 3 kişinin banlanmasından sonra sunucu kapatıldı ve iletişime geçtikleri tüm oyuncuları banladım o gün gördüğüm en üzücü şeyde benimle düzgün sohbet eden insanların oyun içerisinde hakkımda atıp tutmaları ve hakaret etmeleri kötü olanda bana edilen o ağır hakareti destekleyen yardakçılar.
Kısacası o gün banlanan herkesin bir sebebi vardı
Banlanmayanlar
Aşırı kinliydim işime yarayacak sohbetim olan 2 kişiyi banlamadım onların o tayfanın içinde olduğunu bildiğim için resmen bana yardakçılık yapıyorlardı haziran ayında 2. dönüşlerindede büyük vurgunu yapıp editlerin hepsini M2-TR oyuncularına dağıttım.
Kısacası bu olayla ilgili banlanan hesapları unutmanız gerekiyor.
Türkay Peki Bir gecede Arthas la bana yani ( 46xPoweRx46 ve B0ZO ) başta olmak üzere bütün IP taki hesaplarıma ban attın .
Sebebini sorduk birden fazla hesapla bağırma yapılmış diye böle bi sebepten ban yenirmi. Oyunda Herkesin en az 5 hesabı var , Oyunda Bişiler yazmaktamı suç
O gece senden 45 T kazandım 5 dk sonra bütün hesaplarımı kapattın . Üstelik editlerin yarısı komşumundu beni ne kadar mahcup ettiğini bilemessin.
Hesaplarım 2 kere çalındı sana gün gün , saat saat , dakika dakika çalınma zamanlarını yazdım . kaç kez mesaj attım bir umut bile vermedin , ilgilenmedin bile.
Hayırlı Olsun ElyMt2 . Oyuna şuan bile başlarım ama 3 kez beni yüz üstü bıraktın bidaha bu riski göze alamam , Adaletinin yanında bide yaptıgın Adaletsizlikleri sorgula derim . Hadi Kolay Gele.
Sayın admin,sizi henüz tanımıyorum ama yakın zamanda tanışırız sizinlede,ben bunu türkay defalarca yazdım bu konuyla benim bir alakam yok benim Banlanma sebebim hepsinden farklı size anlatsam sizde bana hak verirsiniz .Şöyle bir durum var benim banımı açarsa diğerlerininde zıplıyacağını biliyor.bundan dolayı yanaşmıyor bu duruma.herşeye yeniden başlamayı ve oyunu ileriye taşımayı planlıyorsunuz umarım başarılıda olur,fakat hak yiyerek bunu gerçekleştiremezsiniz durumun mümkünatı varsa size skype yada telefondan ulaşayım yada durumu Türkay'a sorarsanız anlatıcaktır
Cevap bekliyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)