noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Yeni Oyun,Yeni Umutlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SharkqL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 959

SharkqL

Level 15
Fahri Üye
TM Üye
Konular
4,805
Online süresi
1h 9m
Reaksiyon Skoru
573
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
364
MmoLira
117
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mmo ile site ve oyun birleşimi hepimiz için hayırlı olsun dilerimki m2-tr nin menfaatleri doğrultusunda bu birleşim yapılmıştır,

Yeni oyun döneminde yönetimden birçok yenilik beklemekteyiz herkezin bildiği doğrultusunda arkadia en büyük boşalmalarının birini efsun oranlarının düşürülmesinden sonra yaşanmıştır.Atılan banlarda haklı olunduğu kadar bir o kadarda haksız ban atılmıştır,bundan kimsenin şüphesi yoktur arkadia oluşmadan önceki aktarımlarda bir çok kişinin hesabı aktarılamamış ve kaybolmuştur hem oyundaki oyuncuların artması gemde kaybolan rekabet ortamının geri gelmesi için bu dediklerime kulak vermenizi diliyorum.Küfür,hile yada vb oyun için tehtid savurucak hareketlerde bulunan hesaplar için değil bu yazdıklarım oyunda oynamayı hak eden oyuncular içindir yazdıklarım.Bir skype konuşması sonucunda 1-2 kişinin sana ailevi hakarette bulunması sonucu konuşmaya çekilmiş fakat hiçbir online harekette bulunmayan kişiler ban yemiştir.Herkez 2.bir şansı hak eder

Ben bu konu hakkında hakkımı yeterince aradığımı düşünüyorum.Bu konuyu açtım bir derdi olan varsa burdan yazar küfür ve hileden ban yiyen varsa konuya yorum atıp kirletmesinler konumu

Mmo ile site ve oyun birleşimi hepimiz için hayırlı olsun dilerimki m2-tr nin menfaatleri doğrultusunda bu birleşim yapılmıştır,

Yeni oyun döneminde yönetimden birçok yenilik beklemekteyiz herkezin bildiği doğrultusunda arkadia en büyük boşalmalarının birini efsun oranlarının düşürülmesinden sonra yaşanmıştır.Atılan banlarda haklı olunduğu kadar bir o kadarda haksız ban atılmıştır,bundan kimsenin şüphesi yoktur arkadia oluşmadan önceki aktarımlarda bir çok kişinin hesabı aktarılamamış ve kaybolmuştur hem oyundaki oyuncuların artması gemde kaybolan rekabet ortamının geri gelmesi için bu dediklerime kulak vermenizi diliyorum.Küfür,hile yada vb oyun için tehtid savurucak hareketlerde bulunan hesaplar için değil bu yazdıklarım oyunda oynamayı hak eden oyuncular içindir yazdıklarım.Bir skype konuşması sonucunda 1-2 kişinin sana ailevi hakarette bulunması sonucu konuşmaya çekilmiş fakat hiçbir online harekette bulunmayan kişiler ban yemiştir.Herkez 2.bir şansı hak eder

Ben bu konu hakkında hakkımı yeterince aradığımı düşünüyorum.Bu konuyu açtım bir derdi olan varsa burdan yazar küfür ve hileden ban yiyen varsa konuya yorum atıp kirletmesinler konumu

Transfer konusunda büyük sorunlar yaşandı bunu kabulleniyorum ancak düşündüğünüz kadar çok çok büyük bir kayıp yoktu, Sıfır kayıpla tamamlama sözü vermemize rağmen bu sözü tutamadık telafisinide elimden geldiğince transfer sonrası bana ulaşanlara sağladım.

Savunma efsunu için arkadia serverina 2 alternatif sunucam bunu anketle sizler belirleyeceksiniz M2-TR döneminde tek başıma kararlar verebiliyordum kurumsal bir yapıya geçtiğimiz için artık bir çok yerde M2-TR yi kuran kişi olmama rağmen karar alamıyorum gerçi bunu önemsemiyorum bile M2-TR nin ilacı şuanki yapıya geçmekti daha fazla bencillik edemem işimi yapmak zorundaydım, biraz beklemeniz gerekicek bunun için.

Banlanma konusuna gelicek olursak o gün yaşanan olayda banlananlar birde banlanmayanlar vardı.

Banlananlar
Olayı ateşleyen 1 kişiydi devamını getiren 2 kişi isimlerini sende biliyosun olayın yaşandığı dönemlerde Anne konusunda aşırı hassasdım hala daha benim için ağır bir kelimedir, herşey bir kenara 1 ay boyunca kesintisiz bir saldırı söz konusuydu yetmezmiş gibi mali(Vergi) konudan sıkıntılar yaşanıyordu.

Çok koydu, çok ağırıma gitti hayatım boyunca yapmadığım birşeyi o gün yaptım insanların özel sohbetlerini okuyan psikopat bir insan değilim adli bir konu yaşanma ihtimaline karşı oyunda kim kiminle ne konuşmuş kayıt altında tutuyoruz 3 kişinin banlanmasından sonra sunucu kapatıldı ve iletişime geçtikleri tüm oyuncuları banladım o gün gördüğüm en üzücü şeyde benimle düzgün sohbet eden insanların oyun içerisinde hakkımda atıp tutmaları ve hakaret etmeleri kötü olanda bana edilen o ağır hakareti destekleyen yardakçılar.

Kısacası o gün banlanan herkesin bir sebebi vardı

Banlanmayanlar
Aşırı kinliydim işime yarayacak sohbetim olan 2 kişiyi banlamadım onların o tayfanın içinde olduğunu bildiğim için resmen bana yardakçılık yapıyorlardı haziran ayında 2. dönüşlerindede büyük vurgunu yapıp editlerin hepsini M2-TR oyuncularına dağıttım.

Kısacası bu olayla ilgili banlanan hesapları unutmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
Banlanma için dediğine göre 3 kişinin başının altından çıkıyo bunlar Banlanma olayından sonra seninle defalarca konuştum türkay yeri geldi beyanda yardım etmeye çalıştım yeri geldi başka bişey benim aile bireyleri için küfür etmiyeceğimi anlamışsındır heralde ben sana defalarca belirtmiştim zaten,ağzımdan küfür vb bişey çıksaydı burda gelip hakkımı aramazdım 7 ay geçti aradan.benim Banlanma sebebimide sen biliyorsun oda yetmezmiş gibi banlananlar senin yüzünden banlandık vb şeyler söylediler suçu tamamiyle bana yıkmaya çalıştılar.m2-tr nin saldırı aldığı zamanlarda olmuştu bu ban olayı sinirlerim çok bozuk belki 1 ay sonra sana ban attığım için pişman bile olabilirim demiştin. Bunları yazanda sensin şuanki türkayda sensin banı attığın gibi açabilecek olanda sensin. Ben bu olayların üzerine Voltranda 2 setimi çaldırdım ve hala buradayım bu kadar şerefsizlik yapıp hala oyunda olabilecek kadar yüzsüz olabilirmi insan ?

Artık ne m2-tr ne mmomt2 var arkadaşlar.
Bundan sonra elym2 var.

Türkay tek başına arkadia yani yeni adıyla ely1 için karar alamayacağı gibi, oyunla ilgili diğer hiçbir konuda da tek başına karar alamaz.

Aynı şekilde bende bu dakikadan sonra oyun ile ilgili tek başıma hiçbir karar alamam.

Artık her noktada beraber karar verip hareket ediyoruz. Bu şekilde baız şeyler daha iyi duruma geldi, gelmeye de devam edecek.

Artık oyun ile daha düzenli ilgilenen, sorunları daha kısa sürede çözen bir ekibimiz olacak.

Bir başlangıç yaptık tabiki oturması kısa bir zaman alacaktır.

Bu dakikadan sonra sizlerde artık yapacağınzı yorumlarda m2-tr veya mmomt2 ayrımı yapmaznız oyuncular olarak daha iyi olacaktır, yeni yapıya alışmak durumundayız hepimiz.

Ban konusunda Türkay gerekenleri yazmış, küfürü yiyen o olduğuna göre bu konuda kararı verecek kişi de o dur.

Fakat siz siz olun oyun yönetimine küfür, hakaret etmeyin çünkü bu tarz söylemlerin genelde geri dönüşü olmuyor

Özür Dilerim Ama Ben Ne Oyun Yöneticisi Ne Oyunda Olan Başka Bir Kişiye Ne Ailevi Ne Kişisel Küfür Etmeme Ragmen Basit Bir Pazar İsmini Yanliş Yazdigin İçin. Süresiz Ban Yedigimi Belirtmek İsterim Ely 1 (Arkadia) Oyuncusuyum Yani Milletin O Kadar Rahatca Küfür Edip Kötü Söz Söylemesini Görüyorum Ve Onlara Hiçbirşey Olmazken Charimin Gittigine Degilde Onlari O Şekilde Serbesce Küfür Ettigini Görmek Agrima Gidiyor Gereken Yapilmasini İstiyorum + Ticketlere Kimse Bakmiyor :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri