HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar ;
Açmayı uzun zamandır düşündüğüm NirvanaBilisim için sağlam bir alt yapıya ihtiyacım.
Bu alt yapı sağlam , güvenilir ve bu işe gerçekten emeğini koyan insanların olmasını istiyorum.
Turkmmo da uzun zamandan beri varım ve Dedicated Metin2 bölümünü takip ediyorum 2-3 ( EKSEN - SALAY - DOLUNAY ) bilişimden başka pekte iyi bilişim görmedim , aktif.
Bende buna karşın iyi bir firma açmak istiyorum.Bana her türlü desteği sağlayabilecek birilerini arıyorum.
Alt yapımı iyi kuracak bir firma arıyorum.
Ben bana yapılan iyilikleri asla unutmam."Bana 1 adım atana ben koşarım."Ancak yaptığım iyilikleri unuturum.
İşte bu yüzden bana gerçekten iyi insalar lazım.Dost lazım.
Bana yıllık reseller sağlayacak , max 190 TL'ye 32 GB sunucu sağlayacak ( 29 İP - 2TB HDD - min5TB trafik ) ve domain kayıtıda ucuza sağlayacak bir firma arıyorum.Neden ucuz diyorum ? Elde olmadığından dolayı değil.Kendi karımıda düşünmek zorundayım.
Herşeyi çok pahalı alırsam benim karım olmaz.Bende verimli çalışamam.
Evet.Şimdilik bukadar.
İsteyen bana özel mesaj atabilir.
İsteyen ise :
ekleyebilir.
Teşekkürler.
Açmayı uzun zamandır düşündüğüm NirvanaBilisim için sağlam bir alt yapıya ihtiyacım.
Bu alt yapı sağlam , güvenilir ve bu işe gerçekten emeğini koyan insanların olmasını istiyorum.
Turkmmo da uzun zamandan beri varım ve Dedicated Metin2 bölümünü takip ediyorum 2-3 ( EKSEN - SALAY - DOLUNAY ) bilişimden başka pekte iyi bilişim görmedim , aktif.
Bende buna karşın iyi bir firma açmak istiyorum.Bana her türlü desteği sağlayabilecek birilerini arıyorum.
Alt yapımı iyi kuracak bir firma arıyorum.
Ben bana yapılan iyilikleri asla unutmam."Bana 1 adım atana ben koşarım."Ancak yaptığım iyilikleri unuturum.
İşte bu yüzden bana gerçekten iyi insalar lazım.Dost lazım.
Bana yıllık reseller sağlayacak , max 190 TL'ye 32 GB sunucu sağlayacak ( 29 İP - 2TB HDD - min5TB trafik ) ve domain kayıtıda ucuza sağlayacak bir firma arıyorum.Neden ucuz diyorum ? Elde olmadığından dolayı değil.Kendi karımıda düşünmek zorundayım.
Herşeyi çok pahalı alırsam benim karım olmaz.Bende verimli çalışamam.
Evet.Şimdilik bukadar.
İsteyen bana özel mesaj atabilir.
İsteyen ise :
ekleyebilir.
Teşekkürler.
Hoxting internet servisleri 2011 yılından beridir hizmet vermektedir. Hizmetlerinde kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur. Mersin merkezli bir firmadır. Müşterilerine 24x7 destek imkanı sunmaktadır.
Toplam stok sayısı: 20 adet!
Fiyatlara KDV dahildir.
Ek İP: 3 TL / Ay - cPanel: 30 TL / Ay
www.hoxting.net
Telefon: 0531 511 77 91
Telefon: 0324 341 36 44
Mail: aa@mail.com.tr
YS Belgesi: 2762 (M)
![]()
Hoxting internet servisleri 2011 yılından beridir hizmet vermektedir. Hizmetlerinde kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmuştur. Mersin merkezli bir firmadır. Müşterilerine 24x7 destek imkanı sunmaktadır.
![]()
![]()
![]()
Toplam stok sayısı: 20 adet!
Fiyatlara KDV dahildir.
Ek İP: 3 TL / Ay - cPanel: 30 TL / Ay
www.hoxting.net
Telefon: 0531 511 77 91
Telefon: 0324 341 36 44
Mail: aa@mail.com.tr
YS Belgesi: 2762 (M)
Skype Ekledim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)