HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hayırlı olsnu bilgisayar zeynel tam istedigim gibi benimde kurbandan sonra böyle bişey alabilirim :d 6
hayırlı olsnu bilgisayar zeynel tam istedigim gibi benimde kurbandan sonra böyle bişey alabilirim :d 6
Değerli yorumlarınız için Teşekkürler.
#Sonne Valla bnde evkur dan aldım taksitle aylık 120 tl ye Pc - 2+1 Ses Sistemi Conan Yazıcısı (tarayıcu ve faks çekme fotokopi vs özelliği ) pc masası + Tablet v.s şeyleri verdiler gayet iyi
tavsiye ederim aynısını casperda sordum tüm herşeyi ile 2400 fiyat çektiler
Ek olarak bunu aldım kendim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
hayırlı olsun kardeşim ne diyelim ama alırken sana da bi sorarım nerden almak istedigimi vs oke bunun gibi bişey banada lazım.Değerli yorumlarınız için Teşekkürler.
#Sonne Valla bnde evkur dan aldım taksitle aylık 120 tl ye Pc - 2+1 Ses Sistemi Conan Yazıcısı (tarayıcu ve faks çekme fotokopi vs özelliği ) pc masası + Tablet v.s şeyleri verdiler gayet iyitavsiye ederim aynısını casperda sordum tüm herşeyi ile 2400 fiyat çektiler
![]()
Ek olarak bunu aldım kendimLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
hayırlı olsun kardeşim ne diyelim ama alırken sana da bi sorarım nerden almak istedigimi vs oke bunun gibi bişey banada lazım.
Tamam inşallah alırsın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)