- Konular
- 320
- Reaksiyon Skoru
- 202
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sabredelım sabredelım dıyoruz ama insanı çileden cıkarıyosunuz kardeşim oyunda anaya bacıya küfür aldı başını gıdıyor elımde 35 tane vıdeo var ama bakıoyorum kı atılan ss lerle ılgılendıp yazılıp hıcbır usere ban atılmıor oyun içi çölde ana bacı kufurler havada uçuşuyor ya bı care bulun yada görevi bırakın anamıza bacımıza kufur yemek ıcınmı gırıyoz bu oyuna forumda bakıyorum 50 tane ss var ama butun userler hala oyunda ne iş bu nasıl bır yönetım ...
- Konular
- 284
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 115
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
sabredelım sabredelım dıyoruz ama insanı çileden cıkarıyosunuz kardeşim oyunda anaya bacıya küfür aldı başını gıdıyor elımde 35 tane vıdeo var ama bakıoyorum kı atılan ss lerle ılgılendıp yazılıp hıcbır usere ban atılmıor oyun içi çölde ana bacı kufurler havada uçuşuyor ya bı care bulun yada görevi bırakın anamıza bacımıza kufur yemek ıcınmı gırıyoz bu oyuna forumda bakıyorum 50 tane ss var ama butun userler hala oyunda ne iş bu nasıl bır yönetım ...
Ulen Kanka Gm Toplu Ban Atıcakmış Dert Etme Zaten Bundan Sonra Oynamıycam Ben Editler 5 t etmiyor artık oynanmaz bu oyun hiç gerek yok
- Konular
- 21,047
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,754,940
- DevLira
- -3
Ban atan arkadaşların suçu yok. Altyapımızı ve bazı şeyleri komple değiştiriyoruz bir süredir. Bu hafta içi detaylıca duyuracağız. Bir hayli değişikilk olacak. Ban vs sorunları da kalmayacak günlük olarak atılacak tekrar. Biraz daha sabredin lütfen
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...