noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Nesne Market

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aidata41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 759

Boyle Bir Şey Olsa Nasıl Olurdu ?

• Güzel

• Kötü

• Gereksiz

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Selam

Arkadaşlar Nesne Market Bugu Birçok PvP de Mevcut. Sitedeki Açıgı Exe den Kapatbiliriz. Başka Yöntem varmidir Bilmiyorum ama Buda Bir Çözüm.
Bir Program Kodladım Navicata Sql Dosyalarını Atıyorsunuz ve İtem Satın Alabiliyorsunuz Wslik Server Edit 0 EP Yapanların Bir Çoğunda Bug Vardır
Bu Yöntemle Düzeltebiliriz. Program Veri Tabanındaki Efsun Kodu ve Efsun Oranını Deyiştiremez. Tabi Herkezın Kullanabilmesi için Programa Veri Tabanı Bilgileri Yazmamız Gerekiyor. Bunun Çözümünü Bulmaya Çalışıyorumki Kullanıcılar Yanı Userler Veri Tabanı Bilgilerini Bulamasın.

Böyle Bir Şey Olsa Nasıl Olur.

Lütfen Kötü Kelimeler ve Anlamsız Kelimeler Yazmayın Yoruma.

Bence Gerekli. Hem Daha Farklı Fonksiyon Eklenebilir.

Ornek Oyunda Kesdiğinz Bos Yada Oyundan Birşey Yaparak Puan Kazanırsanız Bu Puanla Nesne Marktte İtem Alabilirsınız Bu İtemlerin Efsunu Nasıl mı Olsun Orta Olsun Max Olmasın. Para İle Satılacak ise Efsun Ya Özel Olur Yada Max Değer Kaçda Sabitse Wslik Sw ise Fiyat Eklemeye Gerek Yok. Adam Keserek Puan Alsın Derseniz Bu Özel Quest Gerektirir ki Aynı İpden Adam Kesince Puan Gelmesin Yoksa Yancar Acip Puan Kasabilirler.

Ya Kardeşim Tabii ki Gerekli Bir Program Ama O Programa Güvenebilecek miyiz ? Atıyorum Her hangi Bir Virüs Veya Programa Yerleştirilmiş Bir Dosya Tarafından Sunucu Bilgilerimiz Çalına Bilir Kimseye Güvenemeyiz Yapabilecek Bir Şey Yok Yani İ Birde bu İşler Anketle Şeyle Olmaz Ya Ne Olcak Anket sonunda Kim Ne Kazanacak Boş İşlerle Uğraşmayın İyi Forumlar

Ya Kardeşim Tabii ki Gerekli Bir Program Ama O Programa Güvenebilecek miyiz ? Atıyorum Her hangi Bir Virüs Veya Programa Yerleştirilmiş Bir Dosya Tarafından Sunucu Bilgilerimiz Çalına Bilir Kimseye Güvenemeyiz Yapabilecek Bir Şey Yok Yani İ Birde bu İşler Anketle Şeyle Olmaz Ya Ne Olcak Anket sonunda Kim Ne Kazanacak Boş İşlerle Uğraşmayın İyi Forumlar

dediklerinolabılır guvenılmez kaynak kodları alabılr kullanıcılar :) ve kendılerı exe ye donusdurebılr editleyebilirler. yanı program kodlandıgı dosyalarla birlıkde exe olmadanpaylasabılırım V.S. ındırıp exeyı kendılerı yapbılrler. ayrıca kullanıcılar sunucu bılgılerını gormesını englleyecek formul bulamadım ve brakdım :D projeyı sıldm :D.

Konu Kapatılsın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri