İNDİRMEYİN YÜKLEMEYİN KURMAYIN MYSQLYE DDL GÖMMÜŞ FREEBSD NİN "BİN" KISMINA ÇIKARTIYOR VE ORADAN SIZIYOR İNANMAYIN KANMAYIN BU ADİLERE
mysql dosyasının gerçek virüs total sonucu:
SAKIN KANMAYIN ÖNCELİKLE BİR PAYLAŞIM YAPILMIŞSA DİREK O PAYLAŞINLAN DOSYALARIN ŞİFRELİ RARINDAN ÇIKARTIN TEKRAR RARLAYIN VE
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
SAKIN KANMAYIN ÖNCELİKLE BİR PAYLAŞIM YAPILMIŞSA DİREK O PAYLAŞINLAN DOSYALARIN ŞİFRELİ RARINDAN ÇIKARTIN TEKRAR RARLAYIN VE
DA TARATINTeşekkürler .
Kuruyorum Filesi güzele benziyor ..
mysql da virüs hatası veriyor.
Teşekkürler , Ben Kurdum Süper Files! Sorunsuz..
Mysql Virüslüdür.
Kardesim Full Pack 1 mi 2 mi indircez hangisi çalıştırıo filesi ?
Teşekkkürler.
CONFIG DOSYALARINI EDITLEDIM . ROOT EDITLEDİM. NAVİCATTA SORUN YOK . SITEYEDE BAĞLANIYORUM . FAKAT PUTTYDEN GİRİŞ YAPIYORUM .OYUNU BAŞLATTIGIMDA CONNECTION REFUSED HATASI ALIYORUM .![]()
eyvallah güzel bol bol quest eklenmiş emek verilmiş bir filesdevamını dilerim...
Ben kurdum ama mysql la files iletişim kuramıyor... mysqla baglanamıyorum geri kalan herşeye bağlanıyor...
başka files kurduğumda sıkıntı yok bunu kurunca bağlanamıyorum...
Başarılar
Filese dünyanın açıgını bırakıp wareze düşürmek çok akıllıca![]()
Teşekkürler.
Teşekkürler
Tebrikler Çok Başarılı![]()
Tebrikler Başarılı bir files emek verilmiş bir files fakat açıklarının oldugunu söylediginiz için ve bu açıkların oldugunu bile bile indirip kuramam sanırım uzun ömürlü bir server düşünüyorumfakat yorumumu lütfen kötü algılamayın çok harika emek verilmiş bir sf paylaşmışsınız çok teşekkür ederim.
Tşkler
gercekten elınıze saglık cok guzel olmuş![]()
Konu güncel.
Filesi Şuanda Kurmaya Başladım ? Hangi Açıklar Kapalı Birde Bunu Söyleseydiniz İyi Olcakdı![]()
Teşekkürler.
​Sağol.
​Files güncel.
Teşekkürler..:ka19:
Merhaba, arkadaşlarım sunucuya bağlanamıyor! Tüm bağlantı noktaları açık, Portmap dahil.
bir sunucu hatası bağlanırken!
Yardım!
benim skype hiki8080
Teşekkürler.
hangi portları arkadaş sunucusuna bağlanmak için açık olması gerekir?
Değil bu konuda belki, kim birlikte oynamak için bir sunucu kurmak yardımcı olacaktır!
Skkayp hiki8080 ekleyin!
Ben çok minnettar olacaktır!
İNDİRMEYİN YÜKLEMEYİN KURMAYIN MYSQLYE DDL GÖMMÜŞ FREEBSD NİN "BİN" KISMINA ÇIKARTIYOR VE ORADAN SIZIYOR İNANMAYIN KANMAYIN BU ADİLERE
DA TARATINBU TEŞEKKÜR EDEN BAŞARILARININ DEVAMLARINI YAZAN ÖVGÜLER GÖNDEREN İNSANLAR SİZLER CEHALETTEN Mİ YAPIYOSUNUZ YOKSA ONUN KUKLASI OLARAK OYUN MU OYNUYOSUNUZ NASI Bİ GARİP VARLIKSINIZ DİYECEM OLMAYACAK İNSAN AZ BAKAR İÇİNİ KONTROL EDER VİRÜS TOTALDAN GEÇİRİR HEMEN ZIP DİYE ATLAYIP ÖNCE ÖVGÜ TEŞEKKÜR GÖNDERMEZ BUNU ÖĞRENECEZ
KONUNUN KAPATILMASINI BEKLİYORUZ
Şuana kadar acaba serveri çalınan var mı ? Bunu soruşturun.İNDİRMEYİN YÜKLEMEYİN KURMAYIN MYSQLYE DDL GÖMMÜŞ FREEBSD NİN "BİN" KISMINA ÇIKARTIYOR VE ORADAN SIZIYOR İNANMAYIN KANMAYIN BU ADİLERE
mysql dosyasının gerçek virüs total sonucu:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
SAKIN KANMAYIN ÖNCELİKLE BİR PAYLAŞIM YAPILMIŞSA DİREK O PAYLAŞINLAN DOSYALARIN ŞİFRELİ RARINDAN ÇIKARTIN TEKRAR RARLAYIN VELinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.DA TARATIN
BU TEŞEKKÜR EDEN BAŞARILARININ DEVAMLARINI YAZAN ÖVGÜLER GÖNDEREN İNSANLAR SİZLER CEHALETTEN Mİ YAPIYOSUNUZ YOKSA ONUN KUKLASI OLARAK OYUN MU OYNUYOSUNUZ NASI Bİ GARİP VARLIKSINIZ DİYECEM OLMAYACAK İNSAN AZ BAKAR İÇİNİ KONTROL EDER VİRÜS TOTALDAN GEÇİRİR HEMEN ZIP DİYE ATLAYIP ÖNCE ÖVGÜ TEŞEKKÜR GÖNDERMEZ BUNU ÖĞRENECEZ
Mysql dosyaları başka bir filesin üstüne yazıldı.Benimle ilgisi yok.
İsterseniz kullanmayın.
Ben kimseyi zorlamıyorum.
KES VELET SAHTEKAR SENİ İSTEMEYEN KULLANMASIN MODASI ÇIKTI ŞİMDİLERDE VELETLERŞuana kadar acaba serveri çalınan var mı ? Bunu soruşturun.
Mysql dosyaları başka bir filesin üstüne yazıldı.Benimle ilgisi yok.
İsterseniz kullanmayın.
Ben kimseyi zorlamıyorum.
KONU DERHAL KAPATILSIN
DA TARATINBU TEŞEKKÜR EDEN BAŞARILARININ DEVAMLARINI YAZAN ÖVGÜLER GÖNDEREN İNSANLAR SİZLER CEHALETTEN Mİ YAPIYOSUNUZ YOKSA ONUN KUKLASI OLARAK OYUN MU OYNUYOSUNUZ NASI Bİ GARİP VARLIKSINIZ DİYECEM OLMAYACAK İNSAN AZ BAKAR İÇİNİ KONTROL EDER VİRÜS TOTALDAN GEÇİRİR HEMEN ZIP DİYE ATLAYIP ÖNCE ÖVGÜ TEŞEKKÜR GÖNDERMEZ BUNU ÖĞRENECEZ
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)