HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhaba .
Şaman çok özen isteyen bir karakterdir ve çoğu kişi kullanmaz .. kullanamaz , hemen sura/savaşçı olup olaydan sıyrılırlar ama bir şaman gördüklerinde +dilenirler . Neyse Şimdi size benim kullandığım ve yararını gördüğüm efsunları yazıcam .
Silah; Kutluluş alın , iblis yaparsınız . Ama ÇAN ALMAYIN VURMAZ , çan savunması olmayan adama bile vurmaz sonra tribe girersiniz
1. Yarı İnsan *
2.Kritik *
3.Zeka *
4.Çeviklik * (Hobaa nerden çıktı bu demeyin ! zekaya büyük yararı oluyor .
5.Büyü hızı / , Sersemletme / . (Bana sorarsanız Sersemletme Forever.
Zırh; Diğerlerinden farklı olarak düşünüyorum defansı fazla olanı değilde , Büyüye Karşı Dayanıklılık hangı zırhta fazlaysa onu alın .
Eğer sw de Turkuaz dönüşümü varsa Muhtemelen 2.Büyü savunması geçiodur o yüzden ;b , Eğer çelik takıcaksanız ;a.
a.
1.Kılıç *
2.Çiftel *
3.Bıçak*
4.Maxhp *
5.Oka Karşı dayanıklılık* (Bazıları şimşek falan der sanki okçular küçümsenicek kadar az vuruyorlar
ha bide sanki zırha Şimşek atınca %100 krıtik yemekten kurtulcaz.
b.
1.Kılıç *
2.Çiftel *
3.Büyüye Karşı dayanıklılık* (Suralar / Şamanlar artık daha az vuracaklar.
4.Bıçak *
5.Ok savunması / Max hp (size kalmış ama bence 3-4k hp yerıne , kım gelırse gelsın meydana kaçmam '' düşüncesi daha iyidir.
Kask; Defansı fazla olan '' ama o kadar önemlı dgl.
1.Yarı insan*
2.Şimşek *
3.Rüzgar *
4.Büyü *
5.Zehirleme / Hp Üretimi . (Eğer Serbestte çok vakit geçirçekseniz hp'nizin çok hızlı yukselmesi lazım yatmamanız için o yüzden Hp üretimi , ama size kalmış yani)
Bilezik; Cennetin Gözü Bilezik''
1.Yarı *
2.Büyü*
3.Max Hp*
4.Şimşek*
5.Rüzgar*
Ayakkabı; %10 Bloklaması olandan.
1.Kılıç *
2.Çiftel *
3.Ok*
4.Bıçak *
5.Max hp *
Bazıları ok yerine kritik atar zaten hep böledir ama sonra okçu gelip ateşli atınca yeri yalarlar , okçular güçlülüdürler savunmanız yoksa ya kaçarsınız yada ölürsünüz . Zaten Şamansınız ayrıca ne kritik atıosun demi ?. Ha çok istiosan bi yerlerden deri çizme bul %20 ok savunması var onda, bas o zaman ok yerine kritiği yada sersemi , ben genelde sersem atarım , suralarda çok ekmeğini yedım
Küpe; Cennetin Gözü Küpe
1.Yarı *
2.Kılıç *
3.Bıçak *
4.Ok *
5.Çiftel *
Kolye; Hp üretimi %56 olandan mor bişeydi ama hatırlayamadım.
1.Kılıç*
2.Bıçak *
3.Çiftel *
4.Ok *
5.Max hp *
Kalkan ; Karaktere Göre , Sura (Aslan Ağzı) , Savaşçı(Şahin) vb.
1.Yarı *
2.Bloklama*
3.Zeka *
4.Çeviklik
5.Sersem Bağışıklık .
Bilmeyenler İçin Statü Dağılımınıda Şöle Bi ayıktırım.
= 2SP 1HP Gidin sonra hp yi sonra dexi sonra stryi fulleyın.
Ws taktikleri ,
Hemen Bi kükremeyi atın beklemeyin, sonra adamı sektirerek skil atın yanı vurunca yere düşüor ya o zaman atın skilinizi adam vururken atarsanız boşa kaçıor gıbı bısı oluyor . Zaten hem o kadar bloklama hemde rüzgar düz fazla vuramazlar , krtkte sura ve şaman hariç pek önemli değil . Diyeceksiniz ki abicim biz şamanız yelpazeyi kaldırana kadar eşek sudan geliyor , işte onun yuzunden biraz sersem olması ıtemlerınızde candır yani hemde suralarla ws atarken dusunsene karanlık kure cakarken pat sersem atıon adam felç gecirir yanı
sersem iyidir her zaman .
Neyse umarım işinize yarar cunku benım her zaman işime yaramıştır . Teşekkürler Sağolun
Şaman çok özen isteyen bir karakterdir ve çoğu kişi kullanmaz .. kullanamaz , hemen sura/savaşçı olup olaydan sıyrılırlar ama bir şaman gördüklerinde +dilenirler . Neyse Şimdi size benim kullandığım ve yararını gördüğüm efsunları yazıcam .
Silah; Kutluluş alın , iblis yaparsınız . Ama ÇAN ALMAYIN VURMAZ , çan savunması olmayan adama bile vurmaz sonra tribe girersiniz

1. Yarı İnsan *
2.Kritik *
3.Zeka *
4.Çeviklik * (Hobaa nerden çıktı bu demeyin ! zekaya büyük yararı oluyor .
5.Büyü hızı / , Sersemletme / . (Bana sorarsanız Sersemletme Forever.
Zırh; Diğerlerinden farklı olarak düşünüyorum defansı fazla olanı değilde , Büyüye Karşı Dayanıklılık hangı zırhta fazlaysa onu alın .
Eğer sw de Turkuaz dönüşümü varsa Muhtemelen 2.Büyü savunması geçiodur o yüzden ;b , Eğer çelik takıcaksanız ;a.
a.
1.Kılıç *
2.Çiftel *
3.Bıçak*
4.Maxhp *
5.Oka Karşı dayanıklılık* (Bazıları şimşek falan der sanki okçular küçümsenicek kadar az vuruyorlar
ha bide sanki zırha Şimşek atınca %100 krıtik yemekten kurtulcaz.b.
1.Kılıç *
2.Çiftel *
3.Büyüye Karşı dayanıklılık* (Suralar / Şamanlar artık daha az vuracaklar.
4.Bıçak *
5.Ok savunması / Max hp (size kalmış ama bence 3-4k hp yerıne , kım gelırse gelsın meydana kaçmam '' düşüncesi daha iyidir.
Kask; Defansı fazla olan '' ama o kadar önemlı dgl.
1.Yarı insan*
2.Şimşek *
3.Rüzgar *
4.Büyü *
5.Zehirleme / Hp Üretimi . (Eğer Serbestte çok vakit geçirçekseniz hp'nizin çok hızlı yukselmesi lazım yatmamanız için o yüzden Hp üretimi , ama size kalmış yani)
Bilezik; Cennetin Gözü Bilezik''
1.Yarı *
2.Büyü*
3.Max Hp*
4.Şimşek*
5.Rüzgar*
Ayakkabı; %10 Bloklaması olandan.
1.Kılıç *
2.Çiftel *
3.Ok*
4.Bıçak *
5.Max hp *
Bazıları ok yerine kritik atar zaten hep böledir ama sonra okçu gelip ateşli atınca yeri yalarlar , okçular güçlülüdürler savunmanız yoksa ya kaçarsınız yada ölürsünüz . Zaten Şamansınız ayrıca ne kritik atıosun demi ?. Ha çok istiosan bi yerlerden deri çizme bul %20 ok savunması var onda, bas o zaman ok yerine kritiği yada sersemi , ben genelde sersem atarım , suralarda çok ekmeğini yedım

Küpe; Cennetin Gözü Küpe
1.Yarı *
2.Kılıç *
3.Bıçak *
4.Ok *
5.Çiftel *
Kolye; Hp üretimi %56 olandan mor bişeydi ama hatırlayamadım.
1.Kılıç*
2.Bıçak *
3.Çiftel *
4.Ok *
5.Max hp *
Kalkan ; Karaktere Göre , Sura (Aslan Ağzı) , Savaşçı(Şahin) vb.
1.Yarı *
2.Bloklama*
3.Zeka *
4.Çeviklik
5.Sersem Bağışıklık .
Bilmeyenler İçin Statü Dağılımınıda Şöle Bi ayıktırım.
= 2SP 1HP Gidin sonra hp yi sonra dexi sonra stryi fulleyın.
Ws taktikleri ,
Hemen Bi kükremeyi atın beklemeyin, sonra adamı sektirerek skil atın yanı vurunca yere düşüor ya o zaman atın skilinizi adam vururken atarsanız boşa kaçıor gıbı bısı oluyor . Zaten hem o kadar bloklama hemde rüzgar düz fazla vuramazlar , krtkte sura ve şaman hariç pek önemli değil . Diyeceksiniz ki abicim biz şamanız yelpazeyi kaldırana kadar eşek sudan geliyor , işte onun yuzunden biraz sersem olması ıtemlerınızde candır yani hemde suralarla ws atarken dusunsene karanlık kure cakarken pat sersem atıon adam felç gecirir yanı
sersem iyidir her zaman . Neyse umarım işinize yarar cunku benım her zaman işime yaramıştır . Teşekkürler Sağolun

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)