Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

çetinbilişim nasıl bilirsiniz..........???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trspp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 576
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar bu host dan server alcam nasıl bilirsiniz bi arkadasla konustum ödemede sorun cekmıs ama suan saglam gıbı gorunuyolar ne dıyosunuz bu konuda
ıyı kotu goruslerınız benım ıcın onemlı

Cetinbilisim şu zamanda guvenebilecegin tek bilişim diyebilirim kardeşim cunku yalan konuşmaz yanlış iş yapmaz sonuna kadar kefilim
arkadaşlar bu host dan server alcam nasıl bilirsiniz bi arkadasla konustum ödemede sorun cekmıs ama suan saglam gıbı gorunuyolar ne dıyosunuz bu konuda

Senin bence bu soruyu sorman bile yanlış. Ama haklısın diye düşünüyorum
Serhat beyi çok uzun zamandır tanıyorum.. Daha henüz haklarında hiç şikayet görmedim. Aldıkları ücreti sonuna kadar hak ediyorlar bence. Tebrik ederim.. Onlar kadar sağlam firmada bu dönemde çok zor bulunur. hatta neredeyse yok.
Yani kısaca ÇETİNBİLİŞİM KRALDIR

Serhat bey son derece güvenilir ve işinin ehli biridir.Rahatlıkla çalışabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri