BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sorunlar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Herondale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 558
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Herondale

Level 6
TM Üye
Konular
65
Online süresi
37m 3s
Reaksiyon Skoru
234
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 10 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
131
MmoLira
13
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

zeyn0 sana laf sokmaya çalışan yok. Burada kavga eden de yok. Ben soru mu sordum. Sende cevabını vereceksen ver , vermeyeceksen de konuyu kapatma.Her zaman oyuncuları geçiştiriyorsunuz benim sinirim ona. Nesne market için cevap beklyorum ne zaman açılacağına dair. Sen neden kristal aldın diyorsun. Hp sorunları sersem yeme sorunları t ödülü derken bir sürü sorun var ortalıkta. Neden düzgün bir cevap verilmiyor. Bari ilgileniyoruz deyip bir tarif verirsin ama o da yok. Kristal alıyorum nesnem arket kapalı. Neden kristal aldın diyorsun. Peki nesne marketin durdurulacağını bize söylediniz mi ? Hp ve sersem sorunlarının açıklaması yapıldı mı ? Oyunun kasması ve durup dururken kapanması sorunları çözüldü mü? Madem çözemiyorsunuz bari çalışıyoruz deyin sonra da yaklaşık bir zaman verin ki ona göre ayarlayalım kendimizi. Bu cevapları kenarda köşede olan konularda vermeyin. Güncel konulara verin ki görebilelim çünkü her konuya bakamam forumda. Eğer nesne market açılacağı zamanı da bilmiyorsan kapatma konuyu çünkü asıl sorum olan nesne marketin açılış zamanını bri türlü söyleyemediniz. Söylerseniz veya konu çözüme kavuşursa kapatırsın konuyu.

Son düzenleme:
Cevap şu Duyuruları takip et. Gerekli açıklamalar yeri gelince oradan yapılacaktır. En kısa zamanda sorunlar çözülüp market açılacaktır. Belirlenmiş bir cevap yok. Gerekli çalışmalar yapılıyor. Bununla ilgili başka konu açmanıza gerek yok çünkü aynı cevaplar yinelenecektir. Sana zamanı belli değil en kısa zamanda çalışmalar tamamlanınca açılacak ve duyurulardan açıklanacak diyorum, sorunun başka cevabı yok umarım anlamışsındır Buradaki gibi hakaret etmeden düzgün sorsaydın düzgün yanıt alırdın şimdiki gibi.Sorunun yanıtı yukarıda verildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri