ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

zeyn0 ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LocKuoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 711
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LocKuoT

Level 4
TM Üye
Konular
52
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yöneticilerimize bir sorum olucak gerekli yerlerde açılan konulara cevap alamadığımızdan dolayı buraya yazmak istedim önemli olarak 3 adet sorum olucaktı bir çok arkadaşımda bu konu hakkında merak içinde umarım bir çözüme ulaşırız sanıyorum :)

1.Sorum : Aleniada eklenen sunucu bonuslarındaki T ödülü ne kadar ?

2.Sorum : Oyun içerisinde bazı arkadaşlarımızın karakterlerine fazladan 3 k hp yüklemesi olurken bir çok hesapta hp düşüşü yaşandı buna bir çözüm gelmiycekmi aceba ?

3.Oyunda evlenmek istedğimizde yaşlı kadına gidiyoruz ve evlenmek istiyorum deyip isimi yazıyoruz ve karsı tarafın kabul etmesi için30 sn süre veriyor ve karsı tarafa bir ileti gelmiyor süre bittiğinde ise esiniz sizinle evlenmek istemiyor diyor sanırım bir sorun var evlenme sistemindede bir bakabilirmisiniz ?

Yardımcı olan yöneticimizlere şimdiden teşekkürler.

Yöneticilerimize bir sorum olucak gerekli yerlerde açılan konulara cevap alamadığımızdan dolayı buraya yazmak istedim önemli olarak 3 adet sorum olucaktı bir çok arkadaşımda bu konu hakkında merak içinde umarım bir çözüme ulaşırız sanıyorum :)

1.Sorum : Aleniada eklenen sunucu bonuslarındaki T ödülü ne kadar ?

2.Sorum : Oyun içerisinde bazı arkadaşlarımızın karakterlerine fazladan 3 k hp yüklemesi olurken bir çok hesapta hp düşüşü yaşandı buna bir çözüm gelmiycekmi aceba ?

3.Oyunda evlenmek istedğimizde yaşlı kadına gidiyoruz ve evlenmek istiyorum deyip isimi yazıyoruz ve karsı tarafın kabul etmesi için30 sn süre veriyor ve karsı tarafa bir ileti gelmiyor süre bittiğinde ise esiniz sizinle evlenmek istemiyor diyor sanırım bir sorun var evlenme sistemindede bir bakabilirmisiniz ?

Yardımcı olan yöneticimizlere şimdiden teşekkürler.

Sormuş olduğunuz konuların hepsini kontrol edip gün içinde bu konudan cevap verilmesini sağlayacağım.

Belirlediğiniz durumlar teknik ekibe iletildi üzerinde çalışıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri