HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar ilk olarak konumuzu okudugunuz için teşekkür ederim. Devam ederseniz memnun kalıcaksınız eminim. İlk olarak kendimizden biraz bahsediyim :
Bir sürü server açtık açıyoruz. Vede dandik şu bu marka değil Oyunyöneticisi adlı firmadan serverlerimizi almaktayız. Sadece pro clanı değiliz, jailbreak vs. vs. oynamışlığımız epey var
.
Serverlerimiz yazın açılıyor bunun sebebini sorarsanız sadece okul. Ben lise öğrencisiyim ve yurtta kalıyorum. Öyle endüstri meslek lisesi gibi bir okul değil. Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesi öğrencisiyim. Derslerim gerçekten çok ağır ve servere bakamıyorum o yüzden yazları açıyoruz.
Simdi bizim clanımızın kurucusunu yani ben ve Burak Şahin adlı arkadaşımızı tanıtıyım :
Kurucu : Ready2Die ~ reIJs /C/ -~-
Kurucu [2] : Ready2Die ~ [TR]4iner /C/ -~-
Arkadaşlar şimdi bu kadar kendimizden bahsettik bide clan alım şartlarından ve bizle nasıl iletişim kurabiliceginiziden bahsediyim :
Cs 1.6 oynamışlığınız olmalı. Eğer yoksa Minecraft , Metin2 , Knight , Silkroad , Nfsw oyunlarını oynamış arkadaşlarımızı da clana alıcağım.
Cs 1.6 oynuyorsanız steam şart değil fakat internet üzerinden world tournament denilen dünya turnuvalarına katılıyoruz. Bunlar için steam şart
. Vede çok eğlenceli.
Facebook sayfamızı beğenmelisiniz. (Like için değil aile olmak için
)
Her şeyden önce saygı ve sevgi gelir. Çünkü kaç senedir beraberiz kaç sene beraber olacağız belli değil
.
Evet facebook sayfamız gelsin
Mobil için : facebook.com/ready2dieclan
Sizi seviyoruz . Size değer veriyoruz . Eğer ailemize girmek isterseniz , kapımızı kırarak açarım
).
Son olarak serverden birkaç kare atmak istiyorum
Arkadaşlar elimde kalan fotoğraflar bunlar. Bilgisayarım formatlandı 500'e yakın fotoğraf gitti. Okuduğunuz için teşekkürler
.
Biz 2011'den beri devam eden bir clanız. Arada farklı isimler almış fakat bu tag'da karar kılmış bulunmaktayız.
.
Kurucu : Ready2Die ~ reIJs /C/ -~-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kurucu [2] : Ready2Die ~ [TR]4iner /C/ -~-
Arkadaşlar şimdi bu kadar kendimizden bahsettik bide clan alım şartlarından ve bizle nasıl iletişim kurabiliceginiziden bahsediyim :
. Vede çok eğlenceli.
)
. Evet facebook sayfamız gelsin

Mobil için : facebook.com/ready2dieclan
).Son olarak serverden birkaç kare atmak istiyorum

Arkadaşlar elimde kalan fotoğraflar bunlar. Bilgisayarım formatlandı 500'e yakın fotoğraf gitti. Okuduğunuz için teşekkürler
.
Son düzenleme:
Bölümün Doğru Yeri Cs Serverlar
Counter Strike Server tanıtımlarınızı yapabileceğiniz bölüm Konu Rapor Edilmiştir
Counter Strike Server tanıtımlarınızı yapabileceğiniz bölüm Konu Rapor Edilmiştir
kardeş zombi serverima clan lazım yakında proda açıcam full yetkili adminlik veririm gelir misin yardımcıyada adminlik veririm üyelerede slotluk
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)