Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

-~- Ready2Die ~ Clani Sizlerle Birlikte -~-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tqbrkkkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 599
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

•• Evet arkadaşlar ilk olarak konumuzu okudugunuz için teşekkür ederim. Devam ederseniz memnun kalıcaksınız eminim. İlk olarak kendimizden biraz bahsediyim :
yildiz.gif
Biz 2011'den beri devam eden bir clanız. Arada farklı isimler almış fakat bu tag'da karar kılmış bulunmaktayız.
yildiz.gif
Bir sürü server açtık açıyoruz. Vede dandik şu bu marka değil Oyunyöneticisi adlı firmadan serverlerimizi almaktayız. Sadece pro clanı değiliz, jailbreak vs. vs. oynamışlığımız epey var :).
yildiz.gif
Serverlerimiz yazın açılıyor bunun sebebini sorarsanız sadece okul. Ben lise öğrencisiyim ve yurtta kalıyorum. Öyle endüstri meslek lisesi gibi bir okul değil. Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesi öğrencisiyim. Derslerim gerçekten çok ağır ve servere bakamıyorum o yüzden yazları açıyoruz.
yildiz.gif
Simdi bizim clanımızın kurucusunu yani ben ve Burak Şahin adlı arkadaşımızı tanıtıyım :
Kurucu : Ready2Die ~ reIJs /C/ -~-

Kurucu [2] : Ready2Die ~ [TR]4iner /C/ -~-

•• Arkadaşlar şimdi bu kadar kendimizden bahsettik bide clan alım şartlarından ve bizle nasıl iletişim kurabiliceginiziden bahsediyim :
yildiz.gif
Cs 1.6 oynamışlığınız olmalı. Eğer yoksa Minecraft , Metin2 , Knight , Silkroad , Nfsw oyunlarını oynamış arkadaşlarımızı da clana alıcağım.
yildiz.gif
Cs 1.6 oynuyorsanız steam şart değil fakat internet üzerinden world tournament denilen dünya turnuvalarına katılıyoruz. Bunlar için steam şart :). Vede çok eğlenceli.
yildiz.gif
Facebook sayfamızı beğenmelisiniz. (Like için değil aile olmak için :))
yildiz.gif
Her şeyden önce saygı ve sevgi gelir. Çünkü kaç senedir beraberiz kaç sene beraber olacağız belli değil :).
•• Evet facebook sayfamız gelsin :)

Mobil için : facebook.com/ready2dieclan

66.gif
Sizi seviyoruz . Size değer veriyoruz . Eğer ailemize girmek isterseniz , kapımızı kırarak açarım :().

Son olarak serverden birkaç kare atmak istiyorum :)
t1ysd.jpg

t1yt6.jpg

t1ytt.jpg

t1yuc.jpg

t1yuu.jpg

t1yv7.jpg

t1yvc.jpg

Arkadaşlar elimde kalan fotoğraflar bunlar. Bilgisayarım formatlandı 500'e yakın fotoğraf gitti. Okuduğunuz için teşekkürler :).

Son düzenleme:
kardeş zombi serverima clan lazım yakında proda açıcam full yetkili adminlik veririm gelir misin yardımcıyada adminlik veririm üyelerede slotluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri