Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adınız : Emre
Yaşınız : 19
Nereli Olduğunuz : Aslen Tokatlıyım (İstanbulda Yeni Bosna Civarında Oturuyorum)
Hangi Takımlı Olduğunuz : Takım Tutmuyorum Tüm Takımlar Kardeştir Düşüncesindeyim
Forumu Nerden Buldunuz : Foruma Bir Arkadaşımın Tavsiyesiyle Başladım Şimdilik Güzel .d
Forumu Begenip Begenmediginiz : Forumu Gerçekten Çok Sevdim Gelmeme Rağmen 2-3 Kişiyle İletişim Kurdum
Gerçekten Sıcak Kanlı İnsanlar
Şablon Dışındaki Düşünceleriniz : Forumu Gerçekten Çok İyi Buldum Tanışmak ve İletişim kurmak İsteyen Arkadaşlar Ö.M Yolluyabilirler.
EK OLARAK : Tasarımcıyım Fikirlerinize İhtiyacım Var..
Yaşınız : 19
Nereli Olduğunuz : Aslen Tokatlıyım (İstanbulda Yeni Bosna Civarında Oturuyorum)
Hangi Takımlı Olduğunuz : Takım Tutmuyorum Tüm Takımlar Kardeştir Düşüncesindeyim

Forumu Nerden Buldunuz : Foruma Bir Arkadaşımın Tavsiyesiyle Başladım Şimdilik Güzel .d
Forumu Begenip Begenmediginiz : Forumu Gerçekten Çok Sevdim Gelmeme Rağmen 2-3 Kişiyle İletişim Kurdum
Gerçekten Sıcak Kanlı İnsanlar

Şablon Dışındaki Düşünceleriniz : Forumu Gerçekten Çok İyi Buldum Tanışmak ve İletişim kurmak İsteyen Arkadaşlar Ö.M Yolluyabilirler.
EK OLARAK : Tasarımcıyım Fikirlerinize İhtiyacım Var..
Hoşgeldiniz Forumda Kalıcı Olmanız Dileğiyle ,
Forum Kullanımı
Forum Kuralları
İsterseniz Sorularınızı Bana Ö.m Aracılıyla Söyliyebilirsiniz İyi Forumlar Dilerim.
Forum Kullanımı
Forum Kuralları
İsterseniz Sorularınızı Bana Ö.m Aracılıyla Söyliyebilirsiniz İyi Forumlar Dilerim.
Hoşgeldin Emre .Umarım kalıcı olursun.![]()
Hoşbulduk , Teşekkürler İnş.

Hoşgeldiniz Forumda Kalıcı Olmanız Dileğiyle ,
Forum Kullanımı
Forum Kuralları
Hoşbulduk , Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)