HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GTA V'in PC için ön siparişleri şimdiden açıldı.
GTA V PC Çıkış Tarihi : 22 Kasım 2013
Ön siparişleri Online Key Store mağazasından verebilirsiniz.
GTA V'in en önemli haberlerinden biri de dün itibari ile Grand Theft Auto V nihayet piyasadaki yerini aldı. Ardından ise tüm gözler, yeni nesil duyurusuna ve PC sürümü duyurusuna çevrildi.
Grand Theft Auto V, PC için defalarca listelense bile bu sefer ünlü key satış sitesi ''Online Key Store'' oyunu steam kodu olarak PC için listeledi, ön siparişe açtı ve ardından ise '22 Kasım 2013'' için çıkış tarihi verdi
Link :
ön sipariş için şu anlık 35 euro yani 90 TL ye gelicek iyi düşünün..
GTA V PC Çıkış Tarihi : 22 Kasım 2013
Ön siparişleri Online Key Store mağazasından verebilirsiniz.
GTA V'in en önemli haberlerinden biri de dün itibari ile Grand Theft Auto V nihayet piyasadaki yerini aldı. Ardından ise tüm gözler, yeni nesil duyurusuna ve PC sürümü duyurusuna çevrildi.
Grand Theft Auto V, PC için defalarca listelense bile bu sefer ünlü key satış sitesi ''Online Key Store'' oyunu steam kodu olarak PC için listeledi, ön siparişe açtı ve ardından ise '22 Kasım 2013'' için çıkış tarihi verdi
Link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ön sipariş için şu anlık 35 euro yani 90 TL ye gelicek iyi düşünün..
Son düzenleme:
Hocam ben rockstar games in resmi sitesinde okuduklarimi paylasiyorum ordan baska bir yetrden bilgi almak dogru olmaz oyunu adamlar cikardi 

hocam konuyu güncelledim 22 kasım'a çekilmiş sizin bilginiz doğruPS4 ve XBOX One a çıkarkende çıkabilir PC için beklemekten başka yapacak birşey yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)