ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

unexpected T_DNUMBER Hatası !!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan killed444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 885

killed444

Level 4
TM Üye
Konular
19
Online süresi
1h 54m
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
70
MmoLira
16
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ...
ben bir adydır site yapmak için uğraşıyorum ne zaman yapsam da bu hatayı alıyorum :
Parse error: syntax error, unexpected T_DNUMBER in /home/u136993351/public_html/baglandimbaksiteye28.php on line 2
Lütfen nasıl çözülebileceğini bilen varsa yazssın ... Heryeri araştırdım ama bulamadım ...
İnşallah cevabını bilen varsa yazssın lütfen arkadaşlar ... Konu yuda lütfen kapatmayın yalvarıyorum şu sorunu bir çözebilsem ... Eğer Çözebilen olursa swm de gm likvericem !!!
sitem bu :
http://www.siestamt2.zz.mu/
Daha yeni başladım ama inşallah güzel bir sw lucak :)
Resimli anlatım olursa kesinlikle rep veririm ve gm likten daha iyi bir şeyde verebilirim
Teşekkürler ...

Hiç bir ayar yapmadım sadece baglan ı yaptım ama yinede bu hatayı verdi :
 Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 113 in /home/u136993351/public_html/baglandimbaksiteye28.php on line 2

Tmm dır Teşekkürler site açıldı :) ama mysql a bağlı deil :) onu nasıl yapıcaz acaba :) ?

Merhaba Dostum ;

Sorunun Hostinginden Kaynaklanıyor Reseller Kimin Üzerine İse Bildir Metin2 Paneli Kurucam De Onlar Senin Hostingine Gerekli İzinleri Vericektir.

Sanırsam Onlara Sunucu İpsini Veriyorsun Onlar O Sunucuya İzin Veriyorlar.

Teşekkürler inş. yapabilirim ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri