Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Watch su gibi şeftali basiyorsun zaten adamın envanteri kapalı çünkü kılıc cıkarıp takmıyor
sen çöldemisin lan sanki
toplanmıssın arkdasların onlarlamı kesecen beni erkek
bilmiyoz dimi senin çarını
madem bu kadar sağlamsın niye videoda hemn yattın
cahil bariia dam akıllı yalan soyle 
toplanmıssın arkdasların onlarlamı kesecen beni erkek
bilmiyoz dimi senin çarını
madem bu kadar sağlamsın niye videoda hemn yattın
cahil bariia dam akıllı yalan soyle 
tamam bilader ben diyorum zaten sıkıntı değil gelsin atalım vs ilk el ya 3 e yaattı yada 3 kırıtk 1 duze snra ki el 4 kırıtk 2 duze mi ne her neyse yatmyo
lan onun şeftali bastığını ben değil kendi arkdası soyledi bana neyin derdindesin androo ? 
lan onun şeftali bastığını ben değil kendi arkdası soyledi bana neyin derdindesin androo ? 
Oto pot yükleme yaptıktan sonra normal iksir içemez ama nasıl oluyosa şeftali basmıyorum diyor :d
admm
vafmısın iddaya otop ot yukleme yaptıktan sonra kırmızı poıt içilmez he
gel oyundayım deneyelm eğer içilmezse tum itemlerimi sana verip oyunu bırakcam bak gel oyundayım
bu arada arkdass çöle çağırdı ya hani beni gittim 3 sura 1 savascı daldı güya 1-1 vs atcaktı bu dimi erkekliğin
savascılara bile 3 tane üst üste çözmeyle kırıtk atınca yatmyo benim yatmamaam mı çok garip geldi size yoksa koydu mu
ama admm oyunu oğren once gel ben su an oyundayım deneyelm eğer olmazsa benbm dediğim tum itemlerim senindir 
vafmısın iddaya otop ot yukleme yaptıktan sonra kırmızı poıt içilmez he
gel oyundayım deneyelm eğer içilmezse tum itemlerimi sana verip oyunu bırakcam bak gel oyundayım
bu arada arkdass çöle çağırdı ya hani beni gittim 3 sura 1 savascı daldı güya 1-1 vs atcaktı bu dimi erkekliğin
savascılara bile 3 tane üst üste çözmeyle kırıtk atınca yatmyo benim yatmamaam mı çok garip geldi size yoksa koydu mu
ama admm oyunu oğren once gel ben su an oyundayım deneyelm eğer olmazsa benbm dediğim tum itemlerim senindir 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)