Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Admın ne yaptıgınızı bılmıorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saanem01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 858

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sızde bılıorsunuzkı user azaldı ve edıt almalar dustu cunku sız kendı elınızle oyunu batırıorsunuz nesen marketıne egerkı edt alıpta efsunları kendıler yapacak olrlarsa emın olunkı oyundakı user sayısı yarı yarıya dusecek eskı edıtler çöp olacak sız ne yaptıgınızı bılmıorsunuz boyle bı duzenlemede ıstemıyoruz bole duzenleme yapacaksanız edıtlerın parasını gerı vermek zorundasınız ben arabıstandaım ve 5 edt setım var 1 set eskı okdr emek verdım ve sız 1 duzenleme ıle 5 senelık emegımı suya atmıs oluorsunuz bole bıse yapmayın kımsede ıstemıor oyunu eskı duzenıne gecırın eger adamsanız yaparsınız........

Bu uslupla bir yere varamazsın.Ben yetkili değilim kararına saygı duyuyorum ama bu şekilde söylenmemeli.İstemeyenler yetkililere özel mesaj atarak istemediklerini topyekün belirtmeli.Böyle bir şey bence de saçma olur ama düzgün şekilde söylemek lazım.

Arkadaşlar şunu açıkça söyleek sitiyorum.

Bize aylardır en çok gelen öneri daha doğrusu şikayet eski editi olanların üstünlüğüydü.

Bu kişilerin bu itemleri çok yüksek fiyatlara satmaya çalışmaları en büyük şikayet konusuydu.

Ve haklılarda;

Zamanında markette satıldı sonradan bizim online marketimizde bu sistem kalktı bildiğiniz üzere. Eskiden editleri manuel olarak biz teslim ediyorduk ozamanlar herkes istedğini alabiliyordu. Ve ilkbaşlarda sorun olmasada zaman ilerledikçe zamanında o editleri alanlar diğerlerine karşı haksız bir üstünlük kurdu. 25 liralık itemler 250-300 liraya satılmaya kalkıldı.

Şimdi bize bunun zamanlaması konusunda elbette eleştiri yapabilirsiniz fakat biz bunun yapılması gerektiğine inanıyoruz. Haksız kazançların önüne geçilmesi açısından.

Genelde kusura bakmasınlar ama karşı çıkan arkadaşlar bu eski editleri ellerinde bulunduran arkadaşlar. Bu kişiler neden başkalarından almak zorunda kalsınlar ki ya da neden sizlere mahkum kalsınlar ? Neden 25 liralık iteme 300 lira çekmenize mahkum olsunlar ?

Biz bu itemleri başkasından almak için 250-300 tl aldık paramız boşa gidecek diyenlerde olabilir. Fakat bunda da açıkçası bizi ilgilendiren bir durum yok. Çünkü zaten itemi gidip oyun içinden para ile almışsınız oyun içinde para ile item alışverişi yasak olduğu halde.

2. olarakta hep markete birşeyler yapılıyor diyen arkadaşlar, aylardır oyun için güncellemeler yaptık markete belkide ilk güncellemeyi yapıyoruz. Hiçmi takip etmiyorsunz ? oyunların birleştirilmesi vs gibi işlemleri hiç saymıyorum bile.

Son olarakta küçük br müjde vermek istiyorum. Yeni şirketimizi kurduk, ofisimizi kiraladık yaklaşık 1 haftaya kadar ofisten devam edeceğiz çalışmalarımıza ve ofisimizin bir bölümüde tamamen oyunla ilgilenecek. Yani bundan sonra bu işe mesai harcayacak bir ekibimiz olacağı için sorunlar çok daha kısa sürede çözülecek, oyunda daha fazla yenilik olacak.

İlerleyen dönemde gerek mmomt2 gerek ise yeni projelerimizi sizlerde göreceksiniz.

Eleştirilere herzaman açığız, üslubunuzu düzgün kullandığınız taktirde tabiki bizde gerekli açıklamaları yaparız.

Sorularınızı ve önerilerinizi bu konu altından belirtebilirsiniz.

arkdaşm istiyen oynar istemiyen oynamaz DEVLETTE SENDEN HER AY %8 YERİNE %18 KDV ALIRKEN SES ETMEDİN ŞİMDİ 25 30 TL LİK İTEM İÇİNMİ AĞLIYOSUN

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri