Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Kaç Gün Önce Foruma Eski Kardeşlik Ortamı Hayalleriyle Geri Dönmüştüm Şuan Görüyorum ki...
Büyük Bir Hüsrana Uğrayacağım En Baştan Belliymiş O Kardeşlik,Dostluk Çok Eskilerde Kalmış Gibi Görünüyor Herkes Post Derdinde,
Foruma Uzun Bir Ara Veriyorum Belkide Sonu Gelmeyecek Bir Ara Hakkınızı Helal Edin En Değerli Mülk İnsanlıktır :f52:
Böyle düşünmen üzdü.Forumu birakman tabiki ondan daha çok.
Bir konuda haklisin şu siralar forum durgunlaşti.Ama bazi sorunlar olduğunu düşünüyorum zamanla duzelecek sorunlar ,bence bir sure sonra eski halimize döneceğiz.Birakmaya niyetliysende tekrar bekliyoruz aklinda olsun.Inşallah biz daha burdayiz
Real hayatınızda başarılar akıl vermek gibi olmasın ama dostluk icin önünüze gelen ile kaynaşmayın sayılı dostlar edinmeye çalışın kriterlerinize göre analiz yapın rank düşkünlerinden kacınin bu sizi hem gercek dostluga bir nebze olsun yaklaştırır ve dost oyununa gelme şansınızı azaltır.