Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

Elveda Arkadaşlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nasibim948
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 603
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Kaç Gün Önce Foruma Eski Kardeşlik Ortamı Hayalleriyle Geri Dönmüştüm Şuan Görüyorum ki...
Büyük Bir Hüsrana Uğrayacağım En Baştan Belliymiş O Kardeşlik,Dostluk Çok Eskilerde Kalmış Gibi Görünüyor Herkes Post Derdinde,
Foruma Uzun Bir Ara Veriyorum Belkide Sonu Gelmeyecek Bir Ara Hakkınızı Helal Edin En Değerli Mülk İnsanlıktır ;) :f52:

Böyle düşünmen üzdü.Forumu birakman tabiki ondan daha çok.
Bir konuda haklisin şu siralar forum durgunlaşti.Ama bazi sorunlar olduğunu düşünüyorum zamanla duzelecek sorunlar ,bence bir sure sonra eski halimize döneceğiz.Birakmaya niyetliysende tekrar bekliyoruz aklinda olsun.Inşallah biz daha burdayiz :)

Bazen kurallar'a fazla değer vermemiz gerekiyor , buda bazılarının kırılmasına neden olabiliyor

Aslında dostluk ortamı hala var , ancak insanlara güvenilmiyor..Bunu 2010 yılında başıma gelen olayda anladım , herneyse..

Bir dost olarak her zaman burdayım :)

Real hayatınızda başarılar akıl vermek gibi olmasın ama dostluk icin önünüze gelen ile kaynaşmayın sayılı dostlar edinmeye çalışın kriterlerinize göre analiz yapın rank düşkünlerinden kacınin bu sizi hem gercek dostluga bir nebze olsun yaklaştırır ve dost oyununa gelme şansınızı azaltır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri