noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Tüm Öğrencilere başarılar :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkan317
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 369

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu seferki geyiğide öğrencilerle paylaşmak istiyorum;
Evet İçinize bir kurt düştü,evet stres yaptınız,evet La yinemi okul ya!! dediniz.
Ve beklenen gün geldi çattı. Hemde öğrenci topluluğu için bu sefer daha şiddetli geldi.
10 gün özürsüz devamsızlık hakkı ve başarısızlık puanının 50 ye yükseltilmesi ile yeni dönemde Başarılar diliyorum. :)

Hayırlı olsun TURKMMO :l07: Öğrencileri.

Bizde Oğlunun Okul Anısı ile hunharca gülen abimize eşlik edelim ne yapalım :D

Son düzenleme:
Allah herkeze zihin açıklığı versin, Ayrıca üniversiteye yeni başlayanlardan soruları olan varsa ders sistemleri vb özel mesaj yoluyla yardımcı olabilirim :)

2013-2014 Eğitim Öğretim Dönemi Tüm Foruma Hayırlı Olsun,Umarım Bu Yıl En Başarılı geçirdikleri yıl olur.

Şöyle Bir Durum Var,Biz Anadolu Bölümü Zaten Bizim Puanımız 55'di.Biz ne yapalım yani halinize Şükredin, :),

Başarılar

2013-2014 Eğitim Öğretim Dönemi Tüm Foruma Hayırlı Olsun,Umarım Bu Yıl En Başarılı geçirdikleri yıl olur.

Şöyle Bir Durum Var,Biz Anadolu Bölümü Zaten Bizim Puanımız 55'di.Biz ne yapalım yani halinize Şükredin, :),

Başarılar
Bende anadolu okuyorum fakat şöyle bi durum var evet bizde 55 olabilir ama dersler 45ti onlarda 55 oldu yeni yürürlükle.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri