Öncelikle Selamın Aleyküm Turkmmo Ailesi
KapanSusam Programı Bilgisayarınızı Zamanlı Olarak Otomatik Kapayan,Yeniden Başlatan Veya Oturumu Sonlandıran Bir Programdır
Örneğin;İşten,Okuldan Geldiniz Film İzlemek İstiyorsunuz Film Bitince Uyuyacaksınız Ama Kalkmaya Mecaliniz Yok.Programı Filmin Süresine Göre Ayarlayıp Film Bitince Yerinizden Kalkmadan Rahatca Uyuyabilirsiniz... :m08: (Ben Gibi Üşengeçlere Gelsin Bu :m08: )
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rar Pas:nasibim948(Bütün Harfler Küçük)VirusTotal:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sen Beni Yeni Sandın Galiba Bunuda Bildiriyorum Hakaret&İftiradan 1 Yıl 8 ay Öncemi Analiz Ettin Dosyamı Delikanlı![]()
Hata bende tamamen tekrar incele yerıne son goruntemeleri incele dedigim icin 2011 yılındaki analiz sonucu gorunmuş hatamı kabul ediyorum özur dilerim.
Son düzenleme:
Sıkıntı Yok Hatanı Anladıysan Konu Kapanmıştır Kolay Gelsin Hatayı Kabul Etmekte Büyüklüktür
Sıkıntı Yok Hatanı Anladıysan Konu Kapanmıştır Kolay Gelsin Hatayı Kabul Etmekte Büyüklüktür
sanada bu arada uzman uyeligide bırakayımde bu forumda post konu vb seyler kasma amacım olmadıgıda anlasılmıs olsun bilgisayar konusunda super yanlış tavsiyelerin verildigi bir bolumde yardım amaclı mesaj atmaktayım forumda yukselmek felan umrumda degil.