noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
TuZaKK 1
TuZaKK
numan187 1
numan187
[DEV]AB 1
[DEV]AB
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bilgisayarınızı Zamanlı Kapatan Program

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nasibim948
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 654
kapansusamvw2.png

Öncelikle Selamın Aleyküm Turkmmo Ailesi
KapanSusam Programı Bilgisayarınızı Zamanlı Olarak Otomatik Kapayan,Yeniden Başlatan Veya Oturumu Sonlandıran Bir Programdır
Örneğin;İşten,Okuldan Geldiniz Film İzlemek İstiyorsunuz Film Bitince Uyuyacaksınız Ama Kalkmaya Mecaliniz Yok.Programı Filmin Süresine Göre Ayarlayıp Film Bitince Yerinizden Kalkmadan Rahatca Uyuyabilirsiniz... :m08: (Ben Gibi Üşengeçlere Gelsin Bu :m08: )
Link: Rar Pas:nasibim948(Bütün Harfler Küçük)
VirusTotal:

Sen Beni Yeni Sandın Galiba Bunuda Bildiriyorum Hakaret&İftiradan 1 Yıl 8 ay Öncemi Analiz Ettin Dosyamı Delikanlı :)

Hata bende tamamen tekrar incele yerıne son goruntemeleri incele dedigim icin 2011 yılındaki analiz sonucu gorunmuş hatamı kabul ediyorum özur dilerim.

Son düzenleme:
Sıkıntı Yok Hatanı Anladıysan Konu Kapanmıştır Kolay Gelsin Hatayı Kabul Etmekte Büyüklüktür

sanada bu arada uzman uyeligide bırakayımde bu forumda post konu vb seyler kasma amacım olmadıgıda anlasılmıs olsun bilgisayar konusunda super yanlış tavsiyelerin verildigi bir bolumde yardım amaclı mesaj atmaktayım forumda yukselmek felan umrumda degil.

Konu için teşekkürler.Tartişmaya bulaşmadan yorumumu katiyim (Nerden buldunuz bu konuda tartişilacak şeyi?) Ama sözlere biraz dikkat konuşmalar her yöne gidiyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri