Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

OnurMedya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 97smack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 436
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar . OnurMedyayı inceledim fakat herhangi bir şikayet konusu olduğunu görmedim . Birde sizlere sormak istedim .

*Firmayı nasıl bilirsiniz ?
*Herhangi bir dolandırıcılık , sahtekarlık gibi durumları var mı ?
*Güvenilir mi ?
*Sizce Almalı mıyım ?

Teşekkürler . İyi forumlar .

Vallahi bende merak ediyorum doğrusu :)

Merhaba arkadaşlar . OnurMedyayı inceledim fakat herhangi bir şikayet konusu olduğunu görmedim . Birde sizlere sormak istedim .

*Firmayı nasıl bilirsiniz ?
*Herhangi bir dolandırıcılık , sahtekarlık gibi durumları var mı ?
*Güvenilir mi ?
*Sizce Almalı mıyım ?

Teşekkürler . İyi forumlar .

*Firmayı nasıl bilirsiniz ? Başka Firmalardan Files Dilenen Bir Firma Bu Kadar Yüzsüzler Karalamıyorum Yanlış Anlaşılmasın Sadece Söyliyorum Bilgilendiriyorum.
*Herhangi bir dolandırıcılık , sahtekarlık gibi durumları var mı ? O Konuda Maalesef Bilgim Yok
*Güvenilir mi ? Sanmıyorum. Files Dilenen Birinden Bekleme Güvenirliği Veya İyi Bir Hizmeti..
*Sizce Almalı mıyım ? Bence Daha İyi Bir Bilişim Bul Sana Ys Belgeli Vergi Levhalıları Öneririm Herzaman Onlar Daha Ön Planda Benim İçin Bence Onları Tercih Et.

Merhabalar normalde böyle konulara cevap yazmam ancak firmanın karalandıgını görüyorum firma gayet güvenilir
benim 2 sunucumda onlarda barınmaktadir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri