- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
SeafightRPG Online Savaş Oyunu
Görseller;
Anasayfa:
Kayıt Ol:
Giriş Yaptıktan Sonra:
Harita:
Saldırı Ekranı:
Admin Paneli:
Oyun özellikleri;
Level Sistemi------(Gemilerin level atlamasına olanak tanır.)
İtem sistemi-------(Pet,Gövde,Top,Ogoun Tılsımı,Güverte,Direk,Marangoz,Kaptan)
Arena Sistemi------(Npc veya diğer oyuncularla savaşma olanağı tanır.)
Depo Sistemi-------(Topları ve Donanımları düzenleyebileceğiniz bölümdür)
Filo Sistemi-------(Şu anda bakımdadır.En kısa sürede yaması paylaşılacaktır.)
Eğitim Sistemi-----(Gelişmiş topları ve donanımları kullanabilmeniz için eğitim almanız gerekir.)
Forum Sistemi------(Küçük ve basit bir forum sistemi mevcuttur.)
Şehir Sistemi------(Map üzerinde şehirler mevcuttur.Şehirlere tıklayıp kükkanlara girebilirsiniz.)
Dükkan Sistemi-----(Şehirlerin içerisinde dükkanlar mevcuttur.Dükkanlardan gerekli aksesuarları temin edebilirsiniz.)
Banka Sistemi------(Paranızın bir miktarasını veya hepsini bankada saklayabilirsiniz.)
NPC sistemi--------(Npcler ile inci ve levelinizi arttırabilirsiniz.)
Işınlayıcı sistemi-(Belirli Şehirler arasında küçün miktar ücret öedeyerek ışınlanabilirsiniz.)
Kordinat Sistemi---(Kordinatını berlediğiniz yerlere anında ışınlanabilirsiniz.)
Admin Paneli-------(Oyun ile ilgili çoğu ayarı yapabileceğiniz bölümdür.)
8 Adet Tasarım----(Oyuna koıt olurken 8 tasarımdan birini seçmelisiniz.V2 tasarımlar çoğalacaktır.Veya yama ile v1 dede çoğaltabilirim.)
Admin Panel Özellikleri;
İtem Ekleme Sistemi------(Pet,Gövde,Top,Ogoun Tılsımı,Güverte,Direk,Marangoz,Kaptan ve Npcler ile iksirler)
İtem Düzenleme Sistemi---(Pet,Gövde,Top,Ogoun Tılsımı,Güverte,Direk,Marangoz,Kaptan ve Npcler ile iksirler)
Harita Düzenleme---------(Haritada tasarımları ve şehirleri düzenleyebilirsiniz.)
Dükkan Ekle/Kaldır-------(Şehirlerdeki Dükkan listesini düzenleyebilirsiniz.)
İtem Ekle/Kaldır---------(Dükkanların içerisindeki itemleri değiştirebilirsiniz.)
Gemi Oluştur-------------(Kullanıcılara yeniden gemi inşaa etmenizi sağlar.)
Kullanıcı Düzenle--------(Kullanıcıları düzenlemenize ve silmenize olanak tanır.)
Gemileri Düzenle---------(Oyuncuların gemilerinin bir çok özelliklerini düzenleyebilirsiniz.)
Yazılar------------------(Sitenin bir çok bölümünde bulunan metinleri,mesajları düzenlemenizi sağlar.)
Admin Bilgileri----------(Admin hesabınızın şifresini değiştirmenizi sağlar.)
*Oyunu aldığınızdan sonra oyun ile ilgili destek vereceğim.Oyun ile ilgili her türlü sorun ve sorularınızı söyleyebilirsiniz.
*Oyunda herhangi bir bug,hata tespit ederseniz,panik yapmayın,bana bildirdiğiniz taktirde hemen üzerinde çalışmaya başlarım ve yamasını paylaşırım.
*Oyunu geliştirmeye devam etmeyi düşünüyorum,bu versiyonda biraz kolaya kaçtım ve seafight tasarımlarını kullandım.Ancak 2.versiyonda tüm görselleri düzenlemeyi düşünüyorum.
*Oyun rpg sistemli bir oyunun üzerine yazılmıştır.Yani sıfırdan kodlamadım tabanında başka bir oyun kullandım.
*Oyun php ile yazıldığı için vps'ye bile gerek yoktur.Hatta ücretsiz hostlarda bile sorunsuz çalışabilecek yapıdadır.
*Oyun php ile kodlandığı için oyunun işlevselliği ancak bu kadar geliştirilebilmiştir.
*Geminiz her tıkta bir kademe ilerlemektedir.Zaten demoda görebilirsiniz.
*Host ve Domain işinden anlamayanlara yardımcı olurum.Dilerseniz 7 tl'ye 1 yıllık .org alan adı temin edebilirim.(Control Paneli bilgileri verilecektir.)
*Hosting olarak tavsiye ettiğim ücretli bir host bulunmamaktadır.Ancak ücretsiz olarak yardımda bulunabilirim.
Oyun domain lisanslı olarak satılacaktır.
Bir domain fiyatı 30TL'dir.
İlk 3 kişiye 20TL' olarak açılış yapmak istiyorum.
Admin Paneli demosu için face'ten iletişime geçmeniz gerekmektedir.
Buda Demo;
http://seafightrpg.tk/
İletişim için;
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005447954623
NOT: Ödeme olarak,sadece PAYPAL kullanılmaktadr.İsteyenler paypal aracılığı ile kredi kartından ödeme gönderebilir.
Görseller;
Anasayfa:
Kayıt Ol:
Giriş Yaptıktan Sonra:
Harita:
Saldırı Ekranı:
Admin Paneli:
Oyun özellikleri;
Level Sistemi------(Gemilerin level atlamasına olanak tanır.)
İtem sistemi-------(Pet,Gövde,Top,Ogoun Tılsımı,Güverte,Direk,Marangoz,Kaptan)
Arena Sistemi------(Npc veya diğer oyuncularla savaşma olanağı tanır.)
Depo Sistemi-------(Topları ve Donanımları düzenleyebileceğiniz bölümdür)
Filo Sistemi-------(Şu anda bakımdadır.En kısa sürede yaması paylaşılacaktır.)
Eğitim Sistemi-----(Gelişmiş topları ve donanımları kullanabilmeniz için eğitim almanız gerekir.)
Forum Sistemi------(Küçük ve basit bir forum sistemi mevcuttur.)
Şehir Sistemi------(Map üzerinde şehirler mevcuttur.Şehirlere tıklayıp kükkanlara girebilirsiniz.)
Dükkan Sistemi-----(Şehirlerin içerisinde dükkanlar mevcuttur.Dükkanlardan gerekli aksesuarları temin edebilirsiniz.)
Banka Sistemi------(Paranızın bir miktarasını veya hepsini bankada saklayabilirsiniz.)
NPC sistemi--------(Npcler ile inci ve levelinizi arttırabilirsiniz.)
Işınlayıcı sistemi-(Belirli Şehirler arasında küçün miktar ücret öedeyerek ışınlanabilirsiniz.)
Kordinat Sistemi---(Kordinatını berlediğiniz yerlere anında ışınlanabilirsiniz.)
Admin Paneli-------(Oyun ile ilgili çoğu ayarı yapabileceğiniz bölümdür.)
8 Adet Tasarım----(Oyuna koıt olurken 8 tasarımdan birini seçmelisiniz.V2 tasarımlar çoğalacaktır.Veya yama ile v1 dede çoğaltabilirim.)
Admin Panel Özellikleri;
İtem Ekleme Sistemi------(Pet,Gövde,Top,Ogoun Tılsımı,Güverte,Direk,Marangoz,Kaptan ve Npcler ile iksirler)
İtem Düzenleme Sistemi---(Pet,Gövde,Top,Ogoun Tılsımı,Güverte,Direk,Marangoz,Kaptan ve Npcler ile iksirler)
Harita Düzenleme---------(Haritada tasarımları ve şehirleri düzenleyebilirsiniz.)
Dükkan Ekle/Kaldır-------(Şehirlerdeki Dükkan listesini düzenleyebilirsiniz.)
İtem Ekle/Kaldır---------(Dükkanların içerisindeki itemleri değiştirebilirsiniz.)
Gemi Oluştur-------------(Kullanıcılara yeniden gemi inşaa etmenizi sağlar.)
Kullanıcı Düzenle--------(Kullanıcıları düzenlemenize ve silmenize olanak tanır.)
Gemileri Düzenle---------(Oyuncuların gemilerinin bir çok özelliklerini düzenleyebilirsiniz.)
Yazılar------------------(Sitenin bir çok bölümünde bulunan metinleri,mesajları düzenlemenizi sağlar.)
Admin Bilgileri----------(Admin hesabınızın şifresini değiştirmenizi sağlar.)
*Oyunu aldığınızdan sonra oyun ile ilgili destek vereceğim.Oyun ile ilgili her türlü sorun ve sorularınızı söyleyebilirsiniz.
*Oyunda herhangi bir bug,hata tespit ederseniz,panik yapmayın,bana bildirdiğiniz taktirde hemen üzerinde çalışmaya başlarım ve yamasını paylaşırım.
*Oyunu geliştirmeye devam etmeyi düşünüyorum,bu versiyonda biraz kolaya kaçtım ve seafight tasarımlarını kullandım.Ancak 2.versiyonda tüm görselleri düzenlemeyi düşünüyorum.
*Oyun rpg sistemli bir oyunun üzerine yazılmıştır.Yani sıfırdan kodlamadım tabanında başka bir oyun kullandım.
*Oyun php ile yazıldığı için vps'ye bile gerek yoktur.Hatta ücretsiz hostlarda bile sorunsuz çalışabilecek yapıdadır.
*Oyun php ile kodlandığı için oyunun işlevselliği ancak bu kadar geliştirilebilmiştir.
*Geminiz her tıkta bir kademe ilerlemektedir.Zaten demoda görebilirsiniz.
*Host ve Domain işinden anlamayanlara yardımcı olurum.Dilerseniz 7 tl'ye 1 yıllık .org alan adı temin edebilirim.(Control Paneli bilgileri verilecektir.)
*Hosting olarak tavsiye ettiğim ücretli bir host bulunmamaktadır.Ancak ücretsiz olarak yardımda bulunabilirim.
Oyun domain lisanslı olarak satılacaktır.
Bir domain fiyatı 30TL'dir.
İlk 3 kişiye 20TL' olarak açılış yapmak istiyorum.
Admin Paneli demosu için face'ten iletişime geçmeniz gerekmektedir.
Buda Demo;
http://seafightrpg.tk/
İletişim için;
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005447954623
NOT: Ödeme olarak,sadece PAYPAL kullanılmaktadr.İsteyenler paypal aracılığı ile kredi kartından ödeme gönderebilir.
- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hayırlı satışlar.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kolay gelsin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)