Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

320 kırıtık itemlı olrak :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LaNeTLiiiLoRD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ulan kenan fatihin çarı bilmesem doğru söyluyon derim :D ayrıca fatih eskileri olmadan vs atmisti seninle hatirlatirim simdi onun davasinı mı yapiyon bize eskilerini alınca bakıyorum kokluyon yerleri ha bide hack demeyi bilin zaten kabul etme zaten hic fatih benden iyi diye bu kafayla seni daha çok keser fatihim sen rahat ol boşuna konyalı degiliz yeri gelince sever yeri gelince söveriz amma velakin edebimizide hic yanımızdan ayırmayız. Tebrik etmeyi ögrenmelisin. Tebrikler kenan kritigin 320 ama adamlıgın 0 o yüzden yatarsın işte azcık savunma tak bulabilirsen adamlık satan bi npc. Hadi eyvallah .

BEN kimsenin davasını yapmam eskım wrdı yoktu o wardı bu vardı herekz biliyor kımın ne yaptıgını kımın ne item kullandıgnı sattıgı itemelrı alıpta kullandıgınıda biliyoruz cift hplı itemlerle zırlamasın arkdasın ozaman bu oyunda ful set eskı bi tek onda war nasıl olsa baskasında yok :) baskası ful set eskı dizer krııtk zeka hp gecer oyununu ben yapıyorum hack item olmadan zeka kırıtık hp fazla cene yormaya gerek yok burda yap koy fonu sende 1 itemımde hack yok bnm kullananlara yor cenenı sen :) ;)

ben adamla vs mı attım da tebrik edim ? noldu dedık 3 ay önce vıdeolu vs atalım dedık hanı noldu nerde ? savunma deme bana :) her savunma tamam bnde kafana takma creatures 4 de gider fatih gitmes nedense :) adamda war beyaz altın hplı kalkn o gidiyorda fatih nıe gitmıyor :) biraz da kndınızı kandırın acsın envanteri acık itemlerı gösterek videoda vsyı atsın atabilirse fazla ceneye vurma icraat yapın

Envanteri açınca susancanmı kenancıgım vs filan diyonda hpsine inanmadin cekti atti sonra yine hack diyon dur konusalim bakalim envanteri ceksin atsin sana :D cari reelde gòrmesem inandirici gelirdin hadi eyvallah :D

ben adamla vs mı attım da tebrik edim ? noldu dedık 3 ay önce vıdeolu vs atalım dedık hanı noldu nerde ? savunma deme bana :) her savunma tamam bnde kafana takma creatures 4 de gider fatih gitmes nedense :) adamda war beyaz altın hplı kalkn o gidiyorda fatih nıe gitmıyor :) biraz da kndınızı kandırın acsın envanteri acık itemlerı gösterek videoda vsyı atsın atabilirse fazla ceneye vurma icraat yapın

Birader belki adamda hp üretimide vardır vardır nerden biliyon bak kendin diyon envarterı acsın diye demekki ne itemler taktıgını bilmiyon üstelik birde hack item diyon. Ne taktıgını bilmeden görmeden hack item iftirasını atıyorsun . Unutma bu serverda senin görmediğin bir sürü eski var...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri