Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bu ne sacmalıktır içeri !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alicanatakan2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

http://www.turkmmo.com/mmomt2-duyurular/2794891-nesne-market-2.html

BU AÇTIĞINIZ KODUDAN ANLADIĞIMA GORE SON OYUN ÖLÜM DOSEĞİNE GELDİ SON BİR KEZ DAHA NASIL SOMURURUM OYUNCULARI ONU ARIYORSUNUZ
ORDA DEDİĞİNİZ GİBİ YAPIN BAKALIM NESNE MARKETİ KAÇ KİŞİ KALIYOR OYUNDA KENDİ KAZDIĞINIZ KUYUYA DUSERSİNİZ.
BU NE SACMALIKTIR LAN. ADAM GİBİ BASTAN YAPSAYDINIZ O KADAR ESKİ EDİT BHIZLI B9LAR HEPSİ ÇÖP OLACAK. YETER LAN .

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

hiç boşa sinerlenmeyin oyunda aşırı dereced güç dengesizligi var.hem adamlar size gidin parayla eski edit alan demediler.böyle olması daha iyi oldu.
Ben oyunu bıraktım ama.Güç dengesizliği var diyosun.Bre adam, adam 4 senede yapmış bi anda o güce ulaşmamış.4 sene emek vermiş.4 sene emek verenle 1 aylık oynayanın gücü bir mi olsun istiyosun ? Saçmalama.
satıcaktım o eskileri hiç gelmiycektim tekrar bu oyuna..

madem yapmayı düşünüyosunuz şuan serverde bulunan eski editlere markete eklenicek efsun seçme editlerden farklı bi özellik ne biliyim bi farklılık getirilsin ben o eski edite para veripde aldıysam onun bi farklılıgı var diye aldm biz 200 tl ye bi eski alırken siz 200 tl ye eski bi set dizme imkanı sunuyosunuz noldu paraya felanmı ihtiyacınız var ?
aynen ya o kadar ticaret yapalım kara girelim. titan basalım ne bileyim b9 basalım o b9ların titanların fiatları olacak sana 50t (en iyi ihtimal)

hiç boşa sinerlenmeyin oyunda aşırı dereced güç dengesizligi var.hem adamlar size gidin parayla eski edit alan demediler.böyle olması daha iyi oldu.

Lan sus ne diyorsun sen şuan elinde olan editler bok oldu herkesin yeni edit çekicek adam 4 sene emek veriyor 1 günde senden dha iyi itemleri diziyor nedir bu para kazancaz die oyunun düzenini bozmaya kmsenin hakkı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri