noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

İpek Yaylacıoğlu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YasaK25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 201

YasaK25

Level 22
Fahri Üye
TM Üye
Konular
8,791
Online süresi
2h 35m
Reaksiyon Skoru
440
Altın Konu
1
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay
Başarım Puanı
431
MmoLira
-36
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kendi Ağzından İpek Yaylacıoğlu'nu Tanıyalım31 Temmuz 1984 İstanbul doğumluyum. Nişantaşı Işık Lisesi’nden sonra, İstanbul Bilgi Üniversitesi reklamcılık bölümünü bitirdim. Bana verdiğim kararlarda güvenen ve yanımda olan bir ailenin tek kızıyım. Annem de babam da sanatla iç içe yaşıyor. Resim, müzik, tasarım, porselen... Ailemde sanatın her dalıyla ilgili bir insan bulabilirsiniz. Bana hep ilham kaynağı olmuşlardır. Onların kızı olduğum için kendimi çok şanslı ve güvende hissediyorum. #Çok meraklı ve kendi dünyasını süsleyen bir çocukmuşum.Tişörtlerimi boyardım. Beş yaşında cast ajanslarıyla çalışmaya başladım. Ayrıca anaokulundaki bir tiyatro oyununda ve balede başrolde oynadım. Sosyal ve yaratıcı etkinliklere katılmaktan zevk alırdım Yaratıcı bir bölüm olduğu için reklamcılığı seçtim. Okul devam ederken oyunculuk teklifleri aldım ve bu meslek de ilgimi çekti. Oyunculuk devam ederken, reklamcılık için aldığım grafik tasarım bilgilerini fotoğrafçılıkta kullanmaya başladım. Setten arta kalan zamanlarımda fotoğraf çekiyordum ve model olarak kendimi kullanıyordum. (Bu arada sadece kendi fotoğraflarım için modellik yaptığımı da söylemeliyim) ProjeLeri: Ihlamurlar Altında---

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri