HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Ben Metin2'yi 3 Yıldan Beri Oynarım Fakat Doğru Düzgün Bir Server Bulamadım Oynadığım Serverler :
M2-Avis [ Kapandı ]
Tibetmt2 [ Kapandı ] [ Edit Soktular ]
Artuk Mt2 [ Kapandı ]
Fury Mt2 [ User Azaldı ]
PetraMt2 [ Çok Lag Var ]
MMOMt2 Yi Önerirseniz Başlarım
NOT : " Editli & Editsiz Farketmez Edit 40 TL Yi Geçmiyorsa Alırım"

M2-Avis [ Kapandı ]
Tibetmt2 [ Kapandı ] [ Edit Soktular ]
Artuk Mt2 [ Kapandı ]
Fury Mt2 [ User Azaldı ]
PetraMt2 [ Çok Lag Var ]
MMOMt2 Yi Önerirseniz Başlarım
NOT : " Editli & Editsiz Farketmez Edit 40 TL Yi Geçmiyorsa Alırım"

MMOMT2' yi 2009 yılında bıraktım
Düşün serverin geçmişini.Gerçi galiba 2008 yada 2009 da açıldı gene.İlk PVP server diyebiliriz. Ve kanaatimce türkiyenin en fazla oyuncusuna sahip Serveri. Editli ve editsiz serverları vardı.İstediğini seçebilirsin.Eski günlerimi hatırladım şimdi
Eğer hızlı kasarım ve sağlam karakter yaparım diyorsan, ayriyeten kalabalık serverdan hoşlanırsan hiç durma başla derim.
Düşün serverin geçmişini.Gerçi galiba 2008 yada 2009 da açıldı gene.İlk PVP server diyebiliriz. Ve kanaatimce türkiyenin en fazla oyuncusuna sahip Serveri. Editli ve editsiz serverları vardı.İstediğini seçebilirsin.Eski günlerimi hatırladım şimdi
Eğer hızlı kasarım ve sağlam karakter yaparım diyorsan, ayriyeten kalabalık serverdan hoşlanırsan hiç durma başla derim.
Son düzenleme:
Mmomt2 editli ve editsiz serverler var gayet güzel server kaç yıldır online başlamanı tavsiye ederim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)