Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.buda başkası ama 60 dereceye çıktığını gördüm soğutucu alırsam etki edermi
Bu resimdekide değil üst tarafında işlemci yazıyor.Hmonitör isimli programı indir birde onla dene.
Yani ekranın kararması Özelliklede oyun oynarken yani sisteme yük bindiğinde. Ya ekran kartındandır yada anakarttan o seste uyarı sesidir.Eğer başka bir ekran kartı ile deneme imkanında yoksa. Dediğim programla hem anakartın hemde ekran kartının ısısını söyle yada resmini ver.Konu uzadıkça uzuyor ancak hala sıcaklığı öğrenebilmiş değilim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.buda başkası ama 60 dereceye çıktığını gördüm soğutucu alırsam etki edermi
Kartta Herhangibi Bir Sorun Yoksa Soğutucu Alırsan Tabiki Sıcaklığı Düşürür

evet sadece oyun oynarken oluyor buda ısıLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.ekran kardımın driveride güncel
Ekran kartı sıcaklıgı zaten GPU dur hocam gpu = Ekran kratı işlemcisi anlamına gelir. Ve sıcaklıklar normal degil ekran kartın ısındıgından dolayı kapanıyor bosta 56C olan bir kart yukte 80-85 olabilir 85C yi gecmedikce problem yok diye birsey var ama o eski kartlar icin gecerli degil yanma riski yuksek. Programda yazan degerler 55C işlemci sıcaklıgı 56C Vram sıcaklıgı olması lazım sıcaklıklarla ilgili pekk bir bilgim yok ama boyle olması lazım.
Ekran kartı sıcaklıgı zaten GPU dur hocam gpu = Ekran kratı işlemcisi anlamına gelir. Ve sıcaklıklar normal degil ekran kartın ısındıgından dolayı kapanıyor bosta 56C olan bir kart yukte 80-85 olabilir 85C yi gecmedikce problem yok diye birsey var ama o eski kartlar icin gecerli degil yanma riski yuksek. Programda yazan degerler 55C işlemci sıcaklıgı 56C Vram sıcaklıgı olması lazım sıcaklıklarla ilgili pekk bir bilgim yok ama boyle olması lazım.
Haklısın sadece anakart işlemcisi yok benim aklım direk ona gidiyor.
Ben ondan oyun sırasında bakmasını istemiştim o yüzden fazla değil bence.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)