raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

salihf7 Röportaj

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan medyumkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 957

medyumkl

Level 10
TM Üye
Üye
Konular
962
Reaksiyon Skoru
189
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
185
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yonetici.png

salihf7
salihf7 Bana Zaman Ayırdığı İçin Teşekkür Ederim.

s19su.png

Kendinizden kısaca bahseder misiniz? : Arastırmacı,ileri görüşlü,sürekli empati kurarım,düşünmeden hareket etmem, yapmak istedigim bir konu varsa azim ve EMEK vererek elde ederim her zaman
Turkmmo.com Maceranız nasıl başladı? : Sanırım metin2 hileleri bakınmak için girmiştim
Forum'un sizin hayatınızdaki yeri : Turkmmo.com benim sosyal yasantımda her türlü bilgi edinme kaynagım benim ansiklopedim olarak yorumlayabiliriz kısacası Turkmmosuz olmaz düşüncesindeyim vikipedi yanında turkmmo’da her türlü yenilikleri oyunlar hakkında olsun öğretimde olsun güncel haberlerde olsun her türlü bilgileri ediniyorum güncel sekilde kısacası turkmmosuz olmaz.
Forumda en cok girdigin bölüm hangisi? : Görev alanım olan bütün bölümlere girip düzeni sağlarım ek en fazla metin2 kategorisi
Turkmmo.com'da yaşadığınız unutamadığınız bir anınız var mı? : Turkmmo.Com başlı basına benim için zaten bir anı içeriğinde ne olmus ne bitmiş pek onemli değil geçirdiğim zaman emek onemli benim için
Nickinizin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtiniz? : Adım Salih Can f7 eki’de öylesine
Hangi takımlısınız? : Galatarasaray
Takımın hayatınızdaki yeri? : Doğru yerde dogru zamanda daime desteklerim
Takımınızın maçlarına gidiyormusunuz ? : Arada
Takımınızın unutamam dediginiz Macı Oldumu Hiç : Hayır olmadı
Tuttugunuz takım olmasaydı hangi takımı tutardınız : Beşiktaş tutabilirim
Arkadaslarının senin icin genel düsüncesi nedir : Bilmem onlara sormak lazım
Kendinde begendigin yönler nelerdir : Emek verir karsılıgını alırım
Forumda daha fazla yükselmek istiyormusun? : Ben uzman iken süper moderator bir abim vardı onunla şuan aynı rütbedeyim ama onun yonlendirmesi ve destekleriyle bu rütbedeyim kendisine ve çevreme her zaman dediğim gibi rütbe konusunda hayırlısı neyse o olsun.
Turkmmo.com da en beğendiğiniz ayrıcalık veya olay nedir? : Turkmmo içerisindeki kategoriler zaten bir ayrılacalık fark ettiğiniz gibi önce biz sonra diğer forumlarda goruyorsunuz bizim yonetim ekibimiz başlı basına düzenli ve gelişmekte turkmmo.com hit’i geçen her gün yükselmekte.
Moderatörlük ünvanı geldiginde neler hissettin? : Şaşırdım sevindim
Şu anda moderatör konumunda olmayı neye baglıyorsun.uzman olmak isteyenlere ne gibi önerilerin var? : Uzman olmak isteyenlere Emrah adminimiz bir çok sabit konu açmış o yazanları uygulasanız yetiyor gerisi ek fakat o yazanları uygularsanız karsılıgını alırsınız şüpheniz olmasın
Hayatında olmazsa olmaz dedigin seyler varmı : Turkmmo aşırı bagımlıyım bunun dısında dediğim bir şey yok ben her gün bugun ki halime şükür ederim
Teknoloji ile aran nasıl? : iyi
Sürekli takip ettigin dizi varmı? : Leyla ile mecnun vardı,kuzeygüney vardı,suan türk olarak muhtesem yuzyıl yabancı the walking dead,spartacüstü,revelotion,teen wolf,game of thones
Film olarak en cok hangi filmlerden etkilendin? : felekten bir gece serisi en çok fakat bir çok film sayabilirim
Begendiginiz yerli yabancı oyuncular kimler? :
Ne tarz müzik dinlersin sevdigin bi kac sanatcıyı paylasırmısın? : rack-pop-slow değişiyor o anki duygu patlamasına gore ama en sevdiklerim duman-sıla-teoman-kıraç-adele-rihanna vb.
Hiç yanından ayırmadıgın özel esyaların varmı? : Telefon dısında yok
Bos zamanlarınızda neler yaparsınız ?Hobileriniz nelerdir? : Boş zamanımda onceliğim kick boks ve aikido yapmak 3-4 yıldır yapıyorum bunların dısında turkmmo-basketbol-futbol-tenis-yüzme çogunda lisans var spor iyidir
Birazda aşktan bahsedelim, aşka inanırmısın?hayatında biri varmı? : hayatımda birisi yok , ask gecicidir ama asksız olmaz
Forumdaki etkinlikleri nasıl buluyorsun : Olumlu
Bir cok kişi foruma sömürmek icin giriyor ama birden paylasımcı olarak devam ediyorlar : Turkmmo bagımlılık yapar
Forumu taklit edenlerle ilgili görüslerin neler? : Sanal ortam sürekli gelişen bir ortamdır taklit yapanlar olacaktır fakat taklit edilen daima 1 numaradır bunuda unutmayın
turkmmo.com da belli mevkilere gelebilmek gerçekten çok zor.bu konudaki düsüncelerin nelerdir? : Zor mu ? Hayır hayır hedefiniz varsa sabitteki konuları detaylı okuyun uygulayın farkı goreceksiniz
Turkmmo.com'da veya forum dışında kendinize örnek aldığınız kişiler var mı, varsa kimler? : Hayır kimse yok
Hayatta yapmaktan en çok mutlu olduğunuz şeyler nelerdir? : Gezmek,eğlenmek vb.
kendinizi 3 kelime ile tanımlayın desek : sempatik,komedi,eğlence
Şu anda yapamadığın ve en çok yapmak istediğin şey nedir? : Hayır yok benim planlarım var yavas yavas uyguluyorum hayatımda plansız hareket etmez her zaman bir hedefim vardır
forumda sevdigin bir kaç kişiyi bizimle paylasırmısın? : Yönetim üyelerini ayırmıyorum üst rütbem olsun alt rütbem olsun yerleri ayrı
Forumda gercek hayattada tanıdıklarınız varmı? Kimler ? : Var
Turkmmo.com'un bu kadar güclü bi site olmasını neye baglıyorsunuz ? : Kendisine özgün içerikler paylasıyor öncelikli bir site daima güncel

Son düzenleme:
Güzel röportaj teşekkürler. :)

​Teşekkürler

Röportaj için teşekkürler güzel olmuş..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri