Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
görevliler lütfen yardım edin bn yeni sura açmıştım 2 gün önce kastım sadece baska hiç bi alak olmadı daha kmse bu çarın olduqunu bile bilmiodu sayılı kişilerin haricinde ama ıd ve şifrede bilmiodu kimse birden bire btn itemlerim gitti lütfen yardım edinnnnn
görevliler lütfen yardım edin bn yeni sura açmıştım 2 gün önce kastım sadece baska hiç bi alak olmadı daha kmse bu çarın olduqunu bile bilmiodu sayılı kişilerin haricinde ama ıd ve şifrede bilmiodu kimse birden bire btn itemlerim gitti lütfen yardım edinnnnn
Hesap Güvenliğinden Kişi Sorumludur GM 'lerin yapacak bişeyi yok, bu bi oyun kimseye güvenmemelisin.
Lan Adam Dİoki Kmse İd Sifremi Blmio Dio WaaDaa Blioruz Bizde Hesap Guvenlignden Kisi Sorumludur.Fakat Adam Kmse Sİfremi Blmio Dio Sen Kmseye Guvenme Diorsun:S
Kanka Nasi Oluyo Yetkililer Bi Yol Gosterin Lutfen
Arkadaşım Oyun Kurallarında Hepsi Yazıyor Sen merak etme.senin gibi kaç kişi vardır gmler bilir .) hesap güvenliği oyuncuya aittir.GM'ler ne çalınan itemlerinizi verirler ne de hesapınızı verırler onun için ıd ve şifrenizi saklayın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)