HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
unucu Adı : GORDİONMT2 WSLİK SERVER
Yas Sınırlaması : Prof Olsun Yas Önemli Deyil
Online Süresi : Minumum 4 Saat
Aradıgın Özellikler :
Arkadaslar Serverimde Tek Eksik Olan sey Oyuncudur Diyer Hersey Bir Biri İle Baglantılıdır
Serverımızı En İyi Yerlere Getire bilmek İcin cabalıyorum Sizde Benım gıbı İlgilenmelisiniz
Benım Tek İstedigim User Cekebilecek İlgili Saygili Bir Arkadastir
Server Filesimiz Proffesyonelce Hazırlanmıstır
Bana Oyuncu Cekebilecek Sözünün Eri Bir Game Master Lazımdır
Oyunumuzun Destek ve Market Sistemi Mevcuttur
Oyunumuzda Edit Satisi Yoktur Ve Olmicaktir
İletisim Adresi : SKYPE: ahmetoscc
Diger Ek:
Sunucumuz Baslangıc Olarak 2 gb Ram İle Hizmete Girmistir
Oyunumuz 4 Ch Den Olusmaktadır Simdilik sadece ch 1 Aktiftir İstersem açabilirim hepsini user yok die 1
Servermiz 150 Usere Ulastında Bir Adet daha Serverimiz Acılcaktır
Öncede Sölemistim Edit Satisi Yoktur
Benım Mt2 Den İstedim Sey Eylencedir Benım İstediklerim Oyuncular Destek Sisteminden Sorunlarını Göndersin hataları Sölesin Bizde cozmek İcin Ugrasalım Forum Sayfamızdan Resimlerini yuklesınler Eylensınler Tartıssınlar
Market Sistemiz İse Oyunda Oyun İci Ve Forum Yada Facebook sayfamızdan Yürütecemiz Yarismalar Olucak ve Bu Yarismalarda Kazanan Oyuncuya Ep Hediye Edilcek Bu Ep le Marketten Efsunsuz İtem satin Alıcak
Sende Eyer bu Eglenceye Katılmak istiosan Mesaj At bide
Gm Olucak arkadasım
-Göze Hos Gelen Genis Kapsamlı Konu Hazırlaya Bilsin
-Metin2 Oynuyan Cevresi Genis Olsun
-İlk Gunlerde Full Reklam Yapsın Oyunda 50 User Olduktan Sonra İstege Göre Reklam Yapabilir
-Facebook Tanıtım Sitelerinde Reklam Yapıcak
-TurkMMO Gibi Forumlardakı Tanıtımları Guncel Tutucak
Sende Beta İtemlerden Sıkıldıysan Biz Burdayız
ve arkadaşlar 150 userde markette editsiz item satışımız başlayacaktır sınır 150 yapılacaktır Tek sıkıntımız user.
Arkadaşlar Turkmmoda Güncel Tutmak benim için en büyük reklamdır. skype: ahmetoscc
Yas Sınırlaması : Prof Olsun Yas Önemli Deyil
Online Süresi : Minumum 4 Saat
Aradıgın Özellikler :
Arkadaslar Serverimde Tek Eksik Olan sey Oyuncudur Diyer Hersey Bir Biri İle Baglantılıdır
Serverımızı En İyi Yerlere Getire bilmek İcin cabalıyorum Sizde Benım gıbı İlgilenmelisiniz
Benım Tek İstedigim User Cekebilecek İlgili Saygili Bir Arkadastir
Server Filesimiz Proffesyonelce Hazırlanmıstır
Bana Oyuncu Cekebilecek Sözünün Eri Bir Game Master Lazımdır
Oyunumuzun Destek ve Market Sistemi Mevcuttur
Oyunumuzda Edit Satisi Yoktur Ve Olmicaktir
İletisim Adresi : SKYPE: ahmetoscc
Diger Ek:
Sunucumuz Baslangıc Olarak 2 gb Ram İle Hizmete Girmistir
Oyunumuz 4 Ch Den Olusmaktadır Simdilik sadece ch 1 Aktiftir İstersem açabilirim hepsini user yok die 1
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adresinden UlasabilirsinizServermiz 150 Usere Ulastında Bir Adet daha Serverimiz Acılcaktır
Öncede Sölemistim Edit Satisi Yoktur
Benım Mt2 Den İstedim Sey Eylencedir Benım İstediklerim Oyuncular Destek Sisteminden Sorunlarını Göndersin hataları Sölesin Bizde cozmek İcin Ugrasalım Forum Sayfamızdan Resimlerini yuklesınler Eylensınler Tartıssınlar
Market Sistemiz İse Oyunda Oyun İci Ve Forum Yada Facebook sayfamızdan Yürütecemiz Yarismalar Olucak ve Bu Yarismalarda Kazanan Oyuncuya Ep Hediye Edilcek Bu Ep le Marketten Efsunsuz İtem satin Alıcak
Sende Eyer bu Eglenceye Katılmak istiosan Mesaj At bide
Gm Olucak arkadasım
-Göze Hos Gelen Genis Kapsamlı Konu Hazırlaya Bilsin
-Metin2 Oynuyan Cevresi Genis Olsun
-İlk Gunlerde Full Reklam Yapsın Oyunda 50 User Olduktan Sonra İstege Göre Reklam Yapabilir
-Facebook Tanıtım Sitelerinde Reklam Yapıcak
-TurkMMO Gibi Forumlardakı Tanıtımları Guncel Tutucak
Sende Beta İtemlerden Sıkıldıysan Biz Burdayız
ve arkadaşlar 150 userde markette editsiz item satışımız başlayacaktır sınır 150 yapılacaktır Tek sıkıntımız user.
Arkadaşlar Turkmmoda Güncel Tutmak benim için en büyük reklamdır. skype: ahmetoscc
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)