- Konular
- 19
- Online süresi
- 163s
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 101
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
SeLamın ALeyküm arkadaşlar öncelikle gm lik tecrübem az olduğundan Benim tek istediğim serverin eksikleriyle hatalarını bildiricek Userlerle 7/24 ilgilenicek Günlük reklamda yaparim Tam rütbede bir gm olmak asla ve asla her kim olursa olsun hiç kimseye ne para ne item ne efsun ne başka birşey vermeyi bırak teklif edeni bile uyarırım eğer halen devam ediyorsa direk size yönlendiririm hiç affetmem userlerle ilgilenmekden onları dinleyip sorunlarını dinlemekden onlara çözüm yolları bulmakdan çok hoşlanırım yani lafı uzatmiyim... USERLERE AŞIRI İLGİ GÖSTERMEM AMA MAĞDUR OLAN USERİDE YALNIZ BIRAKMAM GEREK DUYULDUĞU TAKDİRDE SANA YÖNLENDİRİRİM KARDEŞİM
[NOT] TÜRKÇEM ÇOK İYİ KULLANIRIM]
ADIM: KADİR
YAŞADIĞIM: ŞEHİR:ANKARA
YAŞIM: 18
GM LİK: TECRÜBEM:ORTA
REKLAM: ELİMDEN GELENİ YAPARIM EN GÜZELİNİN BİZİM OLMASINA ÖZEN GÖSTERİRİM
NOT:Fazla görev verip yeni şeyler öğretmek yeni tecrübeler öğretmek istiyenler de varsa allah razı olsun en kısa sürede öğrenirim yeterki öğretin
SON OLARAK SERVER GERÇEKDEN KAPANMİCAKSA ÇAĞIRIN
BEN YAPTIĞIM İŞİ SEVEREK YAPAN BİRİSİYİM BELKİ TECRÜBEM AZ OLABİLİR AMA USERLERLE İLGİLENMEK KONUSUNDA ÜSTÜME YOKTUR SERVERE GÖZÜM GİBİ BAKARİM SANKİ KENDİ SERVERİM GİBİ Kİ GM OLDUĞUM SERVER ZATEN BENİM SERVERİMDİR ASLA VE ASLA EN UFAK BİRŞEY VERMEM TEKLİF EDENİDE UYARIRIM BAKTIM OLMİYOR SİZE YÖNLENDİRİRİM ÜSTTEDE DEDİĞİM GİBİ
Kendimi Sevdiririm Herkeze Beni Tanıkça daha iyi anliyacaksiniz Türkçem ve yazışmalarım çok iyidir gerçek Game Moderatör gibi
teşekkür eder hayırlı günler dilerim...
iletişim bilgileri:
email:
[NOT] TÜRKÇEM ÇOK İYİ KULLANIRIM]
ADIM: KADİR
YAŞADIĞIM: ŞEHİR:ANKARA
YAŞIM: 18
GM LİK: TECRÜBEM:ORTA
REKLAM: ELİMDEN GELENİ YAPARIM EN GÜZELİNİN BİZİM OLMASINA ÖZEN GÖSTERİRİM
NOT:Fazla görev verip yeni şeyler öğretmek yeni tecrübeler öğretmek istiyenler de varsa allah razı olsun en kısa sürede öğrenirim yeterki öğretin
SON OLARAK SERVER GERÇEKDEN KAPANMİCAKSA ÇAĞIRIN
BEN YAPTIĞIM İŞİ SEVEREK YAPAN BİRİSİYİM BELKİ TECRÜBEM AZ OLABİLİR AMA USERLERLE İLGİLENMEK KONUSUNDA ÜSTÜME YOKTUR SERVERE GÖZÜM GİBİ BAKARİM SANKİ KENDİ SERVERİM GİBİ Kİ GM OLDUĞUM SERVER ZATEN BENİM SERVERİMDİR ASLA VE ASLA EN UFAK BİRŞEY VERMEM TEKLİF EDENİDE UYARIRIM BAKTIM OLMİYOR SİZE YÖNLENDİRİRİM ÜSTTEDE DEDİĞİM GİBİ
Kendimi Sevdiririm Herkeze Beni Tanıkça daha iyi anliyacaksiniz Türkçem ve yazışmalarım çok iyidir gerçek Game Moderatör gibi
teşekkür eder hayırlı günler dilerim...
iletişim bilgileri:
email:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 962
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 185
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
Konu türünü doğru bir şekilde seçiniz. (GM Arıyorum - GM Olmak İstiyorum)
Bölüm Kuralları
Bölüm Kuralları
- Konular
- 19
- Online süresi
- 163s
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 101
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Tamam teşekkür ederim nereye açmam daha uygun olur ?
yardımcı olurmusunuz...
yardımcı olurmusunuz...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)