- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım bunu belirtmek isterim . Arkadaşlar Metin2'yi Gameforge Live'den indirdim oyun indi açmak için tıkladım ancak 'The Game Metin2 Crashed ' hatasını aldım Google'den ve bu forumdan geniş çaplı arama yaptım .
ancak bi sonuca ulaşamadım bir kaç yerde edindiğim bilgiyi denedim bir çok kez tekrar yükledim şu anda da yüklüyorum yardım edermisiniz lütfen lütfen .
Şimdiden Teşekkür Ederim . :ka19:
ancak bi sonuca ulaşamadım bir kaç yerde edindiğim bilgiyi denedim bir çok kez tekrar yükledim şu anda da yüklüyorum yardım edermisiniz lütfen lütfen .
Şimdiden Teşekkür Ederim . :ka19:- Katılım
- 7 Eyl 2013
- Konular
- 66
- Online süresi
- 10m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Büyük bir ihtimal işletim sisteminden kaynaklı bir sorun gibi görünüyor , uyumluluk modunda deneyebilirsiniz.Yada herhangi bir pvp serveri indirip , Pvp'ye girmeyi deneyebilirsiniz..
Ayrıca : Forum kurallarınca "Acil , ne olur bakın , yardım" gibi Konu başlıklarıyla konu açılması yasaktır.
Ayrıca : Forum kurallarınca "Acil , ne olur bakın , yardım" gibi Konu başlıklarıyla konu açılması yasaktır.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çok Teşekkür ederim bilmiyodum yasak olduğunu deniycem .
- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Büyük bir ihtimal işletim sisteminden kaynaklı bir sorun gibi görünüyor , uyumluluk modunda deneyebilirsiniz.Yada herhangi bir pvp serveri indirip , Pvp'ye girmeyi deneyebilirsiniz..
başlık değiştirilmiş kurallara uygun