- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Bu Anlatacağım Şeylere Uymassanız Hack Çalışamaz 3 Dosya Olucak...
1. Dosya:
Program Filesteki Metin2 Dosyasına Kopyalıyoruz. Sonra O Metin2 Dosyasına Kpoyaladığımız Şeye Sağ Tıklıyoruz Gönder Diyoruz Ordan Masa Üstü (Kısayol Tuşu) Nu Seçiyoruz Ve Böylece Masaüstünde Kısayol Metin2 Antihile Oluşuyor. Evet Arkadaşlar Oyuna Artık Burdan Giriyiyoruz.
2. Dosya: 1. Dosya:
Evet Arkadaşlar Bu Da Hack. Bu Hacki Karakter Seçme Ekranına Geldikten Sonra Hacki Açıyoruz. Open Hack Diyoruz. Bazı Tuşlar Ve Ne İşe Yararlar?
Teleport = Işınlanma
Lock Mobs = Canavar Çekmeyi Aç
Unlock Mobs = Canavar Çekmeyi Kapa
Combo = Combo
Attack Speed = Atak Hızını Arttırma
Mov. Speed = Hız Arttırma
1 Hit Attack = Bilmiyorum Garip Bişey
3. Ve Sonuncu Dosyamız :
Evet Bu Dosyayı Başka Konuda Vermiştiler Ama Ben Yinede Koyıyım.
Bu Dosyayı Yereldisk C / WİNDOWS / SYSTEM Dosyasına Atarsak Hack Çalışır Hale Gelecektir. +Replerinizi Bekliyorum. İnşallah Beyenirsiniz.
İyi Oyunlar İyi Forumlar...
1. Dosya:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Program Filesteki Metin2 Dosyasına Kopyalıyoruz. Sonra O Metin2 Dosyasına Kpoyaladığımız Şeye Sağ Tıklıyoruz Gönder Diyoruz Ordan Masa Üstü (Kısayol Tuşu) Nu Seçiyoruz Ve Böylece Masaüstünde Kısayol Metin2 Antihile Oluşuyor. Evet Arkadaşlar Oyuna Artık Burdan Giriyiyoruz.
2. Dosya: 1. Dosya:
Evet Arkadaşlar Bu Da Hack. Bu Hacki Karakter Seçme Ekranına Geldikten Sonra Hacki Açıyoruz. Open Hack Diyoruz. Bazı Tuşlar Ve Ne İşe Yararlar?
Teleport = Işınlanma
Lock Mobs = Canavar Çekmeyi Aç
Unlock Mobs = Canavar Çekmeyi Kapa
Combo = Combo

Attack Speed = Atak Hızını Arttırma
Mov. Speed = Hız Arttırma
1 Hit Attack = Bilmiyorum Garip Bişey
3. Ve Sonuncu Dosyamız :
Evet Bu Dosyayı Başka Konuda Vermiştiler Ama Ben Yinede Koyıyım.
Bu Dosyayı Yereldisk C / WİNDOWS / SYSTEM Dosyasına Atarsak Hack Çalışır Hale Gelecektir. +Replerinizi Bekliyorum. İnşallah Beyenirsiniz.
İyi Oyunlar İyi Forumlar...