farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
Test5410 1
Test5410
Sinqapur 1
Sinqapur
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Bune böyle çifte standat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulukaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 487
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar ben forumda böyle bir sey görmedim ozcan110r adlı yönetici cifte standart uygulamaktadır!Nerdenmi çıkardım çünki bu sabah güncellenmedigi için güncel bölümünden 3 konu düşürüldü ve bunları ben açtım daha sonra konu sahibi skype uzerinden konuşarak konuları tekrar açtırmış bulunmakta ançak hayla anlamış değilim düsürülüp silinen kon neden yeniden açılıyor?Benimde o bölümde konum düsürüldü bana neden boyle bir sey yapılmadı sormak isterim ve yetkili yerlere duyrulur!

Bahsettiğiniz güncellemeniz gereken konuları güncellemediğiniz için sizi uyarmadan konularınızı düşürüp aynı konuları kendisi mi açmış olması. Böyleyse bu yanlıştır. Ancak ben tam olarak anlamadım, silmek derken biraz açıklayıcı olur musun ?

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz güncellemeniz gereken konuları güncellemediğiniz için sizi uyarmadan konularınızı düşürüp aynı konuları kendisi mi açmış olması. Böyleyse bu yanlıştır. Ancak ben tam olarak anlamadım, silmek derken biraz açıklayıcı olur musun ?
Hayır yasak25 adlı üyenin 3 adet konusu düsürülmuştü bende bugun o konuları actım birde ne göreyim az once konular gereksiz bölümünden geri tasınmız güncele böyle bir seymi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri