romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Daniel Bryan ile ilgili 3 Haber

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adill55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 593

adill55

Level 11
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,292
Reaksiyon Skoru
119
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
190
MmoLira
-355
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1.Haber: John Cena nın Bryan Daniel için yorumu:
"Bryan Danielson ayrılmasında dolayı üzüldüm. İnsanlar böyle bir yorumlara sahip iken sırf bu yüzden sosyal ağlar ve bir platform kuruldu. Yorumlara saygı duyuyorum. Ama Bryan çok kısa bir sürede ve ancak benim gibi elinden geldiğince wwe evreni üzerinde kalıcı bir izlenim bıraktı.

Ben tam olarak herkes tarafından takdir edilmiyorum, ne de bunun için kendime özen gösteriyorum... ama ben ne inanıyorum bryan wwe geri dönecek,bunu da istiyorum.
Dilekçe vermiş onaylıyorum ve destekliyorum.
Ben biraz daha makul görünüyor bu biliyorum. Bana bir şans onunla adil bir maç yapılmasını verin ve o a kendini kanıtlasın.
Cena daha sonra ekledi:
"Ben dilekçeyi imzaladım."

2.Haber: Bryan Danielson un, Benoit Chris gibi yeteneği var ama kitleye çok hitap edildiği söyleniyor. wwe yöneticileri toplantılarında çoğunlukla Bryan Danielson ismi geçtiği de sızan haberler arasında.

3.Haber: Kane e diş geçiremeyen CM Punk, etrafta olmayan Bryan Danielson a lafını esirgemedi. Bu da wwe haberlerine yansıyan ilginc bir haber oldu... Bryan Danielson geri dönerse yüksek ihtimal karşısında CM Punk olacak gibi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri