kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Raveith # Selam -,-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Raveith
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Raveith - TURKMMO

Merhabalar, siz turkmmo üyeleriyle bir masada oturup karşılıklı konuşuyormuş gibi konuşacağım.
Ben Jossice yeni Adımla Raveith. Aslında Joss adlı nickim alıntıydı. Kendime has bir kullanıcı adı bulmam biraz uzun sürdü. (2010'dan bu yana.)
Kendimden biraz bahsetmek gerekirse,

Ben Ahmet. (TARIK ÖZEN), 17 Yaşındayım. 22-11-1995 yılında dünyaya geldim. İstanbul / Bakırköy Hastanesinde doğdum. Allah'a şükür ailemle büyüdüm, ailemle yaşıyorum. Herhangi bir kazada geçirmedim. Hayatımın en kötü yanı bronşitimdi. Bronşitim olmasına rağmen sigara kullanıyordum onuda bıraktım. 2010'dan beri grafikerlikle ilgileniyorum. HTML kodları olsun, bir çok şey üzerinde araştırma yaptım ama daha çok photoshop , grafikerlik üzerine devam ettim. 2010'dan beri turkmmo ile ilgileniyordum. Malum 3 sene önce 14 yaşındaydım ve bazı şeylerin farkında değildim. Gerçi hayattan öğreniceğim hala çok şeyim var.

Hobilerimden bahsetmek istiyorum birazda, gezmeyi severim. Hemde çok severim. Evde durmam gezerim. İşe gitmem gezerim. :D Sinema, Taksim, Şusu busu her yere gitmeyi çok severim ve gözüme hoş gelen her şeyin fotoğrafını çekebilirim. Eğlenceli bir kişiliğim vardır. Mesela arkadaşımın tuvalet ihtiyacı olmasına rağmen altına kaçırırcasına güldürmeye devam ederim buda benim kötü yanımdır. :) Kitap okumayıda severim, dini olsun, macera olsun, korku (en sevdiğim) olsun her türlü kitabı sonuna kadar merak içinde okurum. :)

Boş vakitlerimde evimde kendi kendime vücut çalışmayı onun dışında internette katılıp turkmmoya bakarım. Aslında turkmmo her zaman sekmelerin birinde olur.

Korkularımda vardır her insan gibi...
Hiç bir şeyden korkmam demeyin bana. :) Sizinde korkularınız var, kaybetmekten korktuğunuz şeyler..
Benim korkum aslında, karanlık.. Up uzun bir koridor, kapkaranlık... Ve gece uyanıp su içmeye gidiyorum. Giderken bir şey yokta, geri gelirken kilometreyle geldiğim kesin. :D

Dizi izlemeyide severim, Super Natural, Dexter, The Walking Death Gibi Diziler. Arada Ultimate Spiderman'ıda izlerim. :D

Neyse çok yazdım sanırım, okuduğunuz için teşekkürler. Keyifli forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri