farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

Mikrofon Sorunu Yardım :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ARDAmest11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
merhaba arkadaşlar, ben 1 ay once mikrofon aldım fakat bugun birden bire skypeden bir hata aldım hata ; "ses aygıtı bulunamıyor" hatasıydı. bilgisayarıma reset attım duzeltim. fakat mikrofondan ses cikmiyodu bu arada mikrofon, kulaklık mikrofonu. ses ayarlarına girince boyle bir olayla karsılasıyorum ;

sg139.jpg

Resimde Gorulduğu gibi konusmadiğim taktirde ses en yuksek seviyede. Lütfen yardım edin herkeze teşekkürler...

Sadece skype damı oluyor,bir öğren.Ondan sonra,yardımcı olalım çünkü birşey dersem olmazsa,biraz vakit alır yapman.
Mesela,vent vs. gibi programlarda dene sesin geliyormu diye.

Geliyorsa, skype ayarın bozuktur attığın screenshout'ta bir problem yok gibi gözüküyor.

Birde,aygıt yöneticisinde mikronof aktifmi oradanda bak.

Free Sound Recorder Gibi ses kaydedici programlarla denedim ses duzeyi dediğim gibi en yuksek seviyede.
Bandicam'dan video çekmeyi denedim ses gelmiyor. ama ses algılama en yüksek derecede.
Attığım ss'den ses en yuksek derecede duruyor. eskiden konusunca yukseliyordu.

merhaba arkadaşlar, ben 1 ay once mikrofon aldım fakat bugun birden bire skypeden bir hata aldım hata ; "ses aygıtı bulunamıyor" hatasıydı. bilgisayarıma reset attım duzeltim. fakat mikrofondan ses cikmiyodu bu arada mikrofon, kulaklık mikrofonu. ses ayarlarına girince boyle bir olayla karsılasıyorum ;

sg139.jpg

Resimde Gorulduğu gibi konusmadiğim taktirde ses en yuksek seviyede. Lütfen yardım edin herkeze teşekkürler...

Sorunun buyuk ihtimalle driver ile alakali kaldir ve driveri tekrar kur.Eğer sorunun çözülmezse,bilgisayari duzgun seviyede calistigi bir zamana geri yukle.

Cevabın İçin saol ama ben driveri silip nasıl geri yuklucemi bilmiyorum bide o driveri nerden bulcam cd var ama anlamıyorum :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri