farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
mavzermete 1
mavzermete
Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

Hosting Yetkilileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ServersTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 300
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar ;

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.Yaşadıgım bir sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istiyorum aynı zamanda bu sıkıntıyı pek çok kişiden duydum.
Sıkıntı,hosting yetkilileri hakkında , rank başvurularına çok geç bakılıyor bir mesaj atıyoruz cevap gelmıyor duvarlarına yazıyoruz cevap gelmıyor
online olmalarına ragmen başka yerlerde yorumlarını v.s görüyoruz . Anlamıyorum olumlu olumsuz neden bir cevap verilmiyor ranklara bakılmıyor .
Bizimde normal yaşamda işlerimiz var planlarımız var lütfen ilgiyi biraz daha artırın bu şikayet değil tavsiye , ayrıca bunu bir çok arkadaştanda duydum
yani tek benım değil hosting kısmında sıkıntı var . Lütfen su rank verme-alma işine biraz daha ilgi verin , şikayetler kısmıda aynı şekilde konu 1 hafta açık 1 hafta sonra hosting yöneticisinden yorum gelıyor . Eskiden böyle değildi ...

Hosting yetkililerininde özel hayatı işleri güçleri var rank verilicek kişiye hemen rank verilmiyor iyice araştırılıyor sandığımız kadar basit değil yapacağınız sadece başvuru yapıp beklemek yetkililerin profiline yazarak işleri hızlandıramazsınız'ki.

Son düzenleme:
Burada üyelere verilen hizmet konusunda yetki sahiplerinin görevlerini yerine getirip getirmediği denetlenir, bu konuda şüpheli gözüken görevliler sorumluluklarını yerine getirmedikleri kanısına varıldığında yetkisi alınır.Sözü geçen bir gün, yada iki gün değil.Burada bir haftadan bahsedilmişse bu işte bir terslik var demektir.
Hiçbir şekilde üyelerimizi mağdur durumda bırakmak istemeyiz.Sorumlu yöneticilerden cevap bekleniyor.

Öncelikle gülücük ifademle başlayayım :) Cevap bekleniyor gibi bir emir cümlesi yanlıştır Süper Moderatörüm. Konuya geçelim,
Arkadaşlar çok sabırsızsınız anlayamıyorum. Sizin işleriniz varsa bizimde işlerimiz var. Gördüğünüz gibi yöneticiyiz o kadar çok sorumluluk üstümüzde ki. Adıma konuşayım her gün elimde geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum fakat bütün foruma yetişemiyorum. Diğer yöneticilerde öyle. Yani bu sizlik bir durum değil. Anlamıyorum buraya konu açınca rankınız hemen onaylancağını mı sanıyorsunuz? Aksine :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri